"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 68 092
  • 753
  •   1
Отговори
# 540

Това според вас + ли е?
Благодаря много!
Вглеждайки се доста внимателно, аз виждам втора чертичка... Имате ли закъснение?

# 541

Това според вас + ли е?
Благодаря много!

АЗ ПЪК МИСЛЯ ЧЕ Е ,+ ПРОСТО Е НАПРАВЕН РАНО както аз днес три дни преди цикъла.
На кой ден го направи имаш ли закъснение?

# 542
Здравейте имам един въпрос относно теста на шуър чек касета и лентичка клеър тест за бременност,преди 1 ден сутринта правих лентата,която отчете + резултат а на следващият ден шуър чек,който отчете - резултат! Закъснение 1ден при 24/25 макс. дневен цикъл и отстояние от овуто 14дни. Въпроса е според мен на кой тест да вярвам,все още нямам признаци за цикъл а и не ми е дошло. Идеята ми е да го повторя след два дни или направо на кръвен може би за да съм сигурна дали има или няма. Благодаря на отзовалите се предварително!

# 543
Здравейте имам един въпрос относно теста на шуър чек касета и лентичка клеър тест за бременност,преди 1 ден сутринта правих лентата,която отчете + резултат а на следващият ден шуър чек,който отчете - резултат! Закъснение 1ден при 24/25 макс. дневен цикъл и отстояние от овуто 14дни. Въпроса е според мен на кой тест да вярвам,все още нямам признаци за цикъл а и не ми е дошло. Идеята ми е да го повторя след два дни или направо на кръвен може би за да съм сигурна дали има или няма. Благодаря на отзовалите се предварително!

Клиъра е по ранен от шуърчек убедих се!
Днес отново направих шуър който отчете едва забележима втора черта и клиъра на който вече се виждаше хубаво леко розовата черта.Това е мое мнение

# 544
Здравейте,
имам следния въпрос:
Може ли да се забременее ден преди цикъл?
С приятеля ми не се пазихме в деня, в който ми дойде... Същия ден, час по-късно ми дойде и си беше нормален цикъл. След това започнаха да се случват странни неща. На 14 ден след акта (съответно от началото на цикъла ми) имах нещо като зацапване - еднократно, тъмно - две капки на бикините - супер странно! В момента съм 9 дни преди цикъл и гърдите ми тежат зверски! Тежка, изморяваща болка. Все едно имам силна мускулна треска на гърдите. Също и тежест в слънчевия сплит, все ми се яде сладко - а аз не обичам сладко. Никога не съм се чувствала така. Възможно ли е според вас нещо да е станало? Не си следя уволацията по принцип...

Не,не може да забременееш в деня на менструацията. Няма как да има овулация и след това-менструация. Има си биологични процеси, при които между овулацията и менструацията минават 12-16 дни.

# 545
Благодаря ти! Ще изчакам 2 дни и ще направя нов! Междувременно бях и на лекар,който ме праща на кръвен при него грешка нямало! Питам се тогава защо ли се тормозя с уринарни като има кръвни?! Не ми се иска хич да ме бодат,но май май на там отиват работите. Иначе тук се опитвам да кача снимки на двата теста,но уви дава грешка и не успявам! Благодаря все пак за отговора ти. Успех на всички желая от сърце!

# 546
  • София
Благодаря ти! Ще изчакам 2 дни и ще направя нов! Междувременно бях и на лекар,който ме праща на кръвен при него грешка нямало! Питам се тогава защо ли се тормозя с уринарни като има кръвни?! Не ми се иска хич да ме бодат,но май май на там отиват работите. Иначе тук се опитвам да кача снимки на двата теста,но уви дава грешка и не успявам! Благодаря все пак за отговора ти. Успех на всички желая от сърце!
Аз пък се чудя, защо се тормозите с кръвни тестове. За мен при нормална бременност са абсолютно излишни. Изчакайте си по-голямо закъснение и си направете обикновен тест.

# 547
Аз пък се чудя, защо се тормозите с кръвни тестове. За мен при нормална бременност са абсолютно излишни. Изчакайте си по-голямо закъснение и си направете обикновен тест.
Това е и моето мнение, не виждам смисъл в кръвните тестове при естествено зачеване.

# 548

Момичета как мислите май май наистина се е случило бебчето.Дано всичко да е наред, че след два спонтанни преди време чак ме е страх,но няма да се давам Simple Smile

# 549

Момичета как мислите май май наистина се е случило бебчето.Дано всичко да е наред, че след два спонтанни преди време чак ме е страх,но няма да се давам Simple Smile
Ех, че хубава втора чертичка, тихичко честито, стискам палци всичко да се развие добре!

# 550
Благодаря ти дано мила,че от кога я чакам.Късмет и на теб.

# 551
Благодаря ти дано мила,че от кога я чакам.Късмет и на теб.
Днес не издържах и се поддадох на любопитството си и се тествах, но резултатът беше отрицателен, още 2 дни има до М, надявам се просто да е рано затова да не е отчел теста, този наш копнеж държи надеждата ни жива докрай.

# 552
Да възможно е да е рано явно моята овулация е била по ранна защото преди четири дни ми показа втора едва забележима но беше там.Ти може да си с по късна

# 553
Да възможно е да е рано явно моята овулация е била по ранна защото преди четири дни ми показа втора едва забележима но беше там.Ти може да си с по късна
На 15тия ден ми е овулацията, усещам я всеки месец, от късметлийките съм с  много болезнена овулация, та я сгащихме, но може просто нищо да не се е получило този месец.

# 554
  • Варна
Болката не е индикатор сама по себе си. Понякога боли преди овулация, понякога по време, понякога след. Ако не се проследява по друг начин тези усещания не са показателни кога точно е била.

Общи условия

Активация на акаунт