"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 68 039
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Скрит текст:
Тежестта може да е от подут стомах, газове или нещо друго. Яж по-лека храна и не преяждай. Понякога заради хормоните през бременността може да се получи подуване на стомаха. Ако оплакванията се засилят, отиди на гастроентеролог.

А конкретно за бременността, не виждам какъв проблем може да има с нея. Ембриона, който в момента е с мм големина, е разположен в матката, която на този етап все още е ниско долу, т.е. болката високо си е от стомаха.
Притесненията ми идват от факта, че така се чувствах и предния път когато бременността не се разви - аналогично по същия начин Sad

Не съм лекар, но лично аз не виждам връзка между матката(където се развива бременността) и стомаха. Единственото общо е, че бременността може да доведе до стомашни неразположения, като подуване и газове, и на по-късен етап(през третия триместър) да притиска стомаха и съответно да се усеща дискомфорт.

# 526
Здравейте, последният ми цикъл беше на 26.06.2018 г. Очакваше се да ми дойде на 24.07. 2018 г., но до днес няма. Вчера вечерта си направих тест отрицателен /знам по принцип, че се прави сутрин теста, но нямах търпение/. Дали не ми идва, защото смених климата и съм на море или има друга причина. Със съпругът ми го правихме последните пъти с презерватив, който според нас не е бил скъсан. Възможна ли е бременност. Да поясня, че след отрицателният тест, който не го бях изхвърлила - на сутринта го видях, че има и втора черта. Много странно...

# 527
Сутрин се правят тестовете когато все още няма закъснение или на първия ден след него,защото хормона не е нараснал много и не се е наситил достатъчно в урината.При закъснение от 4/5/6 дни и повече,ако има бременност няма нужда да се прави сутрин.Остави това,ами правили сте го с презерватив,който не е бил скъсан,теста ти е отрицателен и питаш дали си бременна.Не си!!!

# 528
Не си бременна. Тестовете отчитат по всяко време на деня.

# 529
Благодаря ви, попитах, защото досега никога не ми е закъснявало, освен, когато забременях с първото си дете.

# 530
Здравейте,
имам следния въпрос:
Може ли да се забременее ден преди цикъл?
С приятеля ми не се пазихме в деня, в който ми дойде... Същия ден, час по-късно ми дойде и си беше нормален цикъл. След това започнаха да се случват странни неща. На 14 ден след акта (съответно от началото на цикъла ми) имах нещо като зацапване - еднократно, тъмно - две капки на бикините - супер странно! В момента съм 9 дни преди цикъл и гърдите ми тежат зверски! Тежка, изморяваща болка. Все едно имам силна мускулна треска на гърдите. Също и тежест в слънчевия сплит, все ми се яде сладко - а аз не обичам сладко. Никога не съм се чувствала така. Възможно ли е според вас нещо да е станало? Не си следя уволацията по принцип...

# 531
Здравейте момичета.
Днес сутринта три дни преди цикъл реших да си направя тест взех шуърчек с първа урина такаа и ми се стори че има лека бледа черта ама викам си че така ми се струва.Минаха три часа и просто ме човъркаше от вътре и отидох да си взема клиър иии отново  бледа розова черта но по наситена от шуъра....Възможно ли е чудото да се е случило ...?
Благодаря ви предварително.

# 532
  • София
Здравейте момичета.
Днес сутринта три дни преди цикъл реших да си направя тест взех шуърчек с първа урина такаа и ми се стори че има лека бледа черта ама викам си че така ми се струва.Минаха три часа и просто ме човъркаше от вътре и отидох да си взема клиър иии отново  бледа розова черта но по наситена от шуъра....Възможно ли е чудото да се е случило ...?
Благодаря ви предварително.

Възможно е да е възможно! Hands V Пуснете и кръвни изследвания, за да сте по сигурна Simple Smile  Успех

# 533
  • София
Тези кръвни ги препоръчвате на всеки, а няма нужда.
Изчакайте си закъснението и си направете един обикновен пиклив тест.

# 534
Да а и аз нямам времето за кръвен просто до сега все си измислях някакви въображаеми чертички и все ви питах,но сега изобщо не е въображаема да едва доловима е но е розова и е там.

# 535
  • София
Тези кръвни ги препоръчвате на всеки, а няма нужда.
Изчакайте си закъснението и си направете един обикновен пиклив тест.

Защото с кръвен е по сигурно от пиклив. Какво се вижда на всяка показва бременност, а такава няма. Другото е да се иде на лекар.

# 536
  • София
Не. Не на всяка показва бременност.

# 537
В тази тема се убедих, че всеки "вижда" или "усеща" това, което си иска. Всички бързат да направят тестовете преди, на или малко след закъснението и после се чудят има ли или няма втора бледа чертичка. Ами няма да е лошо да се изчака малко с това закъснение и тогава да се прави теста. Времето е ненормално навън, а всички знаем, че това също може да повлияе върху цикъла и да го забави с ден - два. Разбирам, че всеки бърза и се надява, но това бързане на никой с нищо не помага. А тези "признаци" на бременност /гадене, прилошаване и болки в гърдите/ седмица преди МЦ /едва ли не веднага след акта/ направо ме убиват вече.

Та на въпроса - щом имате втора бледа чертичка изчакайте няколко дни и направете още един тест /за 10-ти път го пиша в тази тема/

# 538

Това според вас + ли е?
Благодаря много!

# 539
  • в кукувиче гнездо
Не е.

Общи условия

Активация на акаунт