Пазаруване от Amazon - тема №76

• 92 660
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Аз съм купувала обектив от склада, точно опаковката само му беше нарушена.

# 106
  • София
Сигурно, момичета, ама нали знаете...някой с номер, друг с цяла програма  Mr. Green

# 107
  • София

Благодаря ти, но ММ няма да вземе нищо освен нов. Така че, за мое съжаление, не е опция това със склада.
https://www.amazon.co.uk/dp/B01KZ4XLUQ/ref=olp_product_details?_ … ding=UTF8&me= Ако е същата, тук е на по-добра цена.

# 108
Линковете от 7-ма и 8-ма страници не се харесват на блокера ми за реклами Ublock. След зачистване на историята от послените един час, проблемът изчезва.
Скрит текст:

# 109
  • на Мелмак
На Камел има дамски зимни якета в момента доста добре намалени в немския амазон.

# 110
  • Пловдив
На Камел има дамски зимни якета в момента доста добре намалени в немския амазон.
Може ли линк?

# 111
# 112
  • Пловдив
Хубаво е,но моят р-р отива към 100Е...много са ми.

# 113
  • София

Благодаря ти, но ММ няма да вземе нищо освен нов. Така че, за мое съжаление, не е опция това със склада.
https://www.amazon.co.uk/dp/B01KZ4XLUQ/ref=olp_product_details?_ … ding=UTF8&me= Ако е същата, тук е на по-добра цена.
Но не е с продавач амазон, не бих рискувала.

Нана, не се притеснявай за гаранцията, имат перфектна политика амазонци за гаранции и връщане. Сто пъти бих ги предпочела пред български търговци.
Пуснете си експресна доставка.

# 114
  • София
Сигурно, момичета, ама нали знаете...някой с номер, друг с цяла програма  Mr. Green

nana77 всяка скъпа техника е добре опакована. Аз лично предпочитам превозвача.
До сега не съм имала никакви проблеми. Най-скъпата ни поръчка беше лаптоп,цената му беше с 500Е по висока от вашата. Пратих го до превозвача,никакви проблеми с транспорт и опаковка.

# 115
Получих ги - Февруарските филтри Брита! И даже са точно 15бр.!!!

# 116
  • Luxemburg
 nana77, както момичетата вече са споделили, Амазон е доста надежден продавач. Относно въпросът ви за склада, там отиват всякакви стоки които не са в перфектен външен вид. На самия продукт който е в склада си пише какво му е. Много често са с нарушени опаковки, смачкано ъгълче на кутията, получена от някой, но не му е харесало и го е върнало. Ето сега аз си поръчах едни дънки, леко ми малеят и си ги опаковам както са си дошли, по нищо не се отличават от това както съм ги получила, но като се върнат в амазон, ще отидат в склада. Така, че аз не бих се притеснила да купувам от склада, още повече, че с директна доставка ще можете да си го върнете безплатно ако желаете (до 30 дни след получаване). Само да спомена че всички стоки имат 2г гаранция, но от склада в UK е само 1г. Немците нямат такова условие и там също е 2г гаранцията.

Да питам тези, които си взеха дънки на ONLY дали са ги носили и дали се отпускат след време?  Нося размер 36 или 27 на дънките. Поръчах си S, но на кръста леко ми теснеят. Та се чудя дали да ги върна и да ди взема М или да си ги понося така с надеждата да се отпуснат малко.

Дарина, ти си май единствена късметлийка с тея филтри. Честито!

# 117
Аз, ако можеше, щях всичко от Амазон да поръчвам. Просто ако нещо се случи, няма "ама вие как сте го ползвали", "ама да не сте го изпускали", ама не знам си какво. Връщаш и ти връщат парите или пращат ново. Просто за някои по-тежки неща засега все още не е изгодно. Дребна техника само от Амазон купувам.

# 118
  • Варна
Има ли някой с отличен немски в темата, че ми трябва малко помощ за яснота по условията на една промоция, а моето ниво не е достатъчно?

# 119
  • Казанлък
Днес получих това яке в зелено. Цветът е доста по-тъмен от този на снимката.
https://www.amazon.de/gp/product/B0733D3H1G/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

Якето е супер! Изработката, модела...всичко ми харесва.
Много съм доволна. Моят размер беше на 35 евро.

Общи условия

Активация на акаунт