Пазаруване от Amazon - тема №76

• 92 188
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
  • при моите любими
Малко офф, но да похваля раници на добра цена и с хубав гръб, което мисля е много важно за децата. Ако някой намери с такъв гръб в амазон раница моля да даде линк. Но и тези са качествени и на добра цена според мен. Има и момчешки модели. Тези са само за ориентир.
http://www.estilbags.com/p/ranici/ranica-estil-rc-vision
http://www.estilbags.com/p/ranici/ranica-estil-rc-butterfly

# 376
Някой купувал обувки на Bugatti - моля, кажете отговарят ли си на номерата Thinking

# 377
  • София
Някой купувал обувки на Bugatti - моля, кажете отговарят ли си на номерата Thinking
Мъжки ли?

# 378
Извинявам се за неточността - за дамски обувки/ботуши/маратонки питам.
Харесах два чифта за мен и майка ми ботуши, а една приятелка си хареса маратонки и се чудим.

# 379
  • ВАРНА

Мое мнение и за дамско и за мъжки +1 да се вземат

# 380
  • гр. София
Аз имам боти и ММ нещо като боти и според мен си отговарят.

# 381
  • София
Всичките ни Бугати са точен номер. Доста чифтове съм купила.

# 382
  • Бургас
Бугати някои модели трудно се обуват за висок свод и трябва време докато се отпуснат. За нормална широчина на крака са. Аз съм с лееекичко малко по-широко и в началото си мислех, че са ми тесни и трябва да купувам по-голям номер. Имам обувки и боти , само точен номер.

# 383
Всичките ни Бугати са точен номер. Доста чифтове съм купила.
+1

# 384
  • София
Според моят мъж мъжките са уголемени. Има 3 чифта , последният път(дойдоха вчера) взех с номер надолу , още не ги е мерил че не е тук, но според мен ще са му добре. Ходих в мола и мерих с ролетка, 41 -номер официални изглеждаха огромни .
Женски май не се предлагат в Бг, или аз поне не знам, имам само 1 чифт, който ми беше леко малък моя номер и дъщерата ги носи.

# 385
Бутгати имам 3 чифта боти. Отговарят си точно.

# 386
  • Пловдив
Дамски нямам,но мъжът ми има поне 6 чифта-абсолютно точни.

# 387
  • София
Имам балеринки- точни.

# 388
Аз се оглеждам за раница, но искам да е Lego, нещо подобно: https://www.amazon.de/Schulrucksack-Schulranzen-Ranzen-NINJAGO-F … =lego+schulranzen (не държа на другите неща от комплекта! )
Моля ако някой види някъде (и в друг сайт, не само в Амазон) нещо изгодно да го сподели !

И една молба за помощ: помогнете да проследя тази пратка: RI264579027BG . Върнах на английския амазон едни обувки преди 2 седмици и вече започвам да се притеснявам, че не са пристигнали. До Германия обикновено за 1 седмица пристигат нещата. Пробвах и с trackitonline.ru , нищо... препраща ме към сайта на Royal Mail, а там - " Tracking information is not available for this service" Sad

# 389
  • София
Преди много хора казваха, че тракинга на БГ пощи до UK не работи, възможно е да си от тези случаи, в които тракинга наистина не работи.

Общи условия

Активация на акаунт