Пазаруване от Amazon - тема №76

• 92 188
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Дамски Clarks, номер 39.5, цвят корал за 14,30 евро.
Айде някой да ги взима, че иначе ще ги поръчам аз, а си имам подобни  Mr. Green
бтв. не са същите т.е. не знам отговарят ли.  Wink

Взех ги на празна карта и ги мисля, че принципно нося 39.

# 556
Дамски Clarks, номер 39.5, цвят корал за 14,30 евро.
Айде някой да ги взима, че иначе ще ги поръчам аз, а си имам подобни  Mr. Green
бтв. не са същите т.е. не знам отговарят ли.  Wink

Взех ги на празна карта и ги мисля, че принципно нося 39.

Намалиха ги още малко, а относно размера - има много отзиви, че са умалени.

# 557
Момичета, имам един въпрос. Току-що установих, че Amazon Audible ме е таксувал сумарно с около 310 лева за последните две години... Но аз НЕ съм го ползвала. Помня, че преди си бях активирала един trial, но след време го премахнах, защото не ми допадна. И сега, съвсем случайно забелязах, че вчера са ме таксували и като се върнах назад - всичко лъсна. Шокирана съм... Някой запознат ли е дали мога да искам refund или да пия една студена вода и да деактвирам всичко Sad

# 558
  • София
Според мен им пиши и опитай да се разберете нещо. Аз някакси се бях абонирали и в co.uk и в .com. Видях, че ми теглят пари и от двете и поисках да ми върнат от последния месец. Направиха го, все пак беше само месец. Не пречи да опиташ.

# 559
Благодаря ти, Женка. Доста неприятно ми стана. Само да намеря къде и ще им пиша... Уф

# 560
Каква сума теглят?Заинтригувахте ме! И как точно разбирате за какво сте се абонирали?В профила в амазон ли пише или на банковото извлечение пише?

# 561
  • Варна
Преди време се бях регистрирала за Prime, който уж декативирах след пробния период, но на следващия месец изтеглиха сума от картата. След като им писах и обясних ситуацията ми върнаха парите. Струва си да опиташ.

# 562
  • Варна
В складовете има -20% на някои неща за членовете на Прайм. В немския пак за тях има и 10 евро отстъпка при инсталация на Amazon Assistant при покупка над 25 евро
https://www.amazon.de/gp/BIT/aapromo/ref=bit_v2_a0052?ie=UTF8&am … p;pf_rd_i=gb_main
/аз не успях да го активирам Sad/

Ако някой е успял да активира Amazon Assistant , ще съм благодарна  да сподели стъпките.  Praynig
На мен системата ми позволи, но в крайна сметка изтеглих за американския и го изтрих Rolling Eyes Rolling Eyes

# 563
smiteva, благодаря. Писах им, пък да видим какво ще отговорят

# 564
  • софия
Момичета, имам един въпрос. Току-що установих, че Amazon Audible ме е таксувал сумарно с около 310 лева за последните две години... Но аз НЕ съм го ползвала. Помня, че преди си бях активирала един trial, но след време го премахнах, защото не ми допадна. И сега, съвсем случайно забелязах, че вчера са ме таксували и като се върнах назад - всичко лъсна. Шокирана съм... Някой запознат ли е дали мога да искам refund или да пия една студена вода и да деактвирам всичко Sad
Това не е възможно - да са изтеглили пари, ако е посочено, че не искаш Прайм. Това се случва само ако време след изтичане на безплатния пробен период си се сетила, че не искаш Прайм.
В първия пост има много подробно обяснено как и къде се отбелязва, че не искаш платен Прайм след изтичане на безплатния.

# 565
  • Русе
Има ли актуален ваучер за немския амазон? Дето се купува гифт карта и после приспада.Така и не разбрах точно как става, но сега имам по-голяма покупка, за около 100 Е и ми се иска, ако може да ползвам. Имам запазен един линк за английския, но за немския - не.
Видях линковете отпреди няколко страници, но на мен не ми излиза нищо.

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 21:29 от Meggysan

# 566
  • Сф
Звънче, на мен ми се случи да ми теглят 2 пъти по 8 лири, въпреки че се бях отписала. Наясно съм с Амазон и стъпките, навсякъде беше махната отметката,според мен беше бъг в системата, че не се беше отразило спирането от пробния.

# 567
  • софия
Таксата за Прайм се тегли еднократно. Изтеглените 8 лири не са били са него.

# 568
  • София
Не, има и месечни вноски. Аз така се бях абонирала, платих 2 месеца и се отказах.

# 569
  • софия
Може, отдавна не съм чела, последно беше солидна еднократна вноска. Въпросът е, че не теглят пари, ако ти не си разрешил. Естествено, понякога има технически проблем, но Амазон са коректни и бързо се коригират.

Общи условия

Активация на акаунт