Пазаруване от Amazon - тема №76

• 92 110
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  • ВАРНА
Geox на висок ток отговарят ли ? В темата за стоножките не пишат ... Кракът ми е по- скоро към тесен

# 676
# 677
  • София-Младост
Поръчах си обувки от немския амазон и за допълване до 29 евро и един душ гел. Обаче душ гела тръгнал..обувките вдруги ден. И като знам в какви кашони ги опаковат тук ще дойдат над 2кг общо сигурно.
Какво да отбележа следващия път, за да пристигнат заедно, или те и заедно пак ще са отделно опаковани?

# 678
  • София
Поръчах си обувки от немския амазон и за допълване до 29 евро и един душ гел. Обаче душ гела тръгнал..обувките вдруги ден. И като знам в какви кашони ги опаковат тук ще дойдат над 2кг общо сигурно.
Какво да отбележа следващия път, за да пристигнат заедно, или те и заедно пак ще са отделно опаковани?
Никаква гаранция не е, дори и да отбележиш да са заедно ! Confused
А иначе ако питането е за превозвача, ако са заедно , дори 2-3 пакета,  би следвало да ги измерят заедно....

# 679
  • Варна

Нищо не може да се направи. Последната поръчка с 6 артикула я разделиха на 5 части. ooooh!

# 680
  • София-Младост
Ясно, благодаря ви момичета!
Yangdze, заедно ще ги измерят със сигурност.
Последният път когато поръчах пък от superdrug трите неща пък ги пратиха в три отделни кашончета...за пръв път ми се случва.

# 681
# 682
  • София
Geox на висок ток отговарят ли ? В темата за стоножките не пишат ... Кракът ми е по- скоро към тесен
Един чифт имам с висок ток, отговарят. Една идея са ми по свободни от повечето ми подобни обувки, но не е чак за номер надолу.

# 683
  • Luxemburg
На Геокс нямам обувка на висок ток, само ботуши и боти и си отговарят точно. Дори 1/2 номер по-големи са ми проблем.

Ох, с тея роботи и ме хвана крастата. Винаги съм мислила че Румба са най-хубави, ама сега като споменавате за LG и де замислям. Неатото са ни скъпи, но подочистачката в момента е на супер цена. Цял ден съм навън и нямам време за четене и проучване.

Аз чакам детските Филипс да намалят. Изпуснах ги за 20£ преди като бяха намалени.

Последна редакция: вт, 17 юли 2018, 11:35 от ronicat

# 684
Като вкюлчите пробен прайм,някъде отбелязва ли се да се изключи след пробния период,че ме страх да го пусна,за да не забравя да го спра после? Simple Smile

# 685
  • София
има една отметка три дни преди това да ти напомни че изтича.

# 686
чудя се за едно Galaxy S8, въпреки че отстъпката не е голяма, 25 евро от нормалната им цена
някой поръчвал ли е телефон от немския, предполагам няма да е проблем да се ползва с българска карта?

# 687
  • София
И аз гледам и го мисля това LG робот , толкова време, че то може и други оферти да има вече , често го смъкват на 299 евра и ще взема да питам пак в темата за роботите и да се наканя най - после...  Confused

# 688
  • София
Този прайм какво ти дава... не виждам кой знае какво в промоциите.

Няма ядове с БГ карта от немския амазон...

# 689
On July 16th, 2018 from 12:01 BST till July 17th, 2018 at 23:59 BST only, Amazon Prime members get a 20% discount off of all products from Amazon Warehouse. The 20% discount will be subtracted automatically at checkout. All participating products can be found in this store. Not valid in combination with other discounts. This offer is only available to Amazon Prime members.

Общи условия

Активация на акаунт