Пазаруване от Amazon - тема №76

• 92 752
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря на дамата, която пусна линк на този парфюм https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00AKFFXG6?psc=1&ref=yo_pop … b_yo_pop_mb_pd_t2, отнесох един 75мл за нищо пари. Пускам линк на две неща, които чакам, ако са полезни на някого.

Сандали Хилфигър, от моя номер имаше един чифт за 17 лири, сега гледам някои други номера номера по 20 лири. https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01LX0Y1XC

Чизми Caprice, дебна ги от много време, от есента още, бяха 150 евро, хванах ги преди няколко дена на 60. https://www.amazon.de/gp/aw/d/B072N7B6SM/ref=oh_aui_i_sh_post_o0 … ie=UTF8&psc=1

Здравейте, номерата на Хилфигър отговарят ли си? Чудя се дали да не пусна едни 7,5  при положение, че нося 7.

# 151
  • Luxemburg
Аз имам 3 чифта - зимни боти, сандали и обувки и всичките си отговарят точно на номера на Хилфигър. И на мен много ми харесват, но много големи номера. Ще чакам след 2 седмици като почнат разпродажбите. МиналТа година ди взех едни дънкови същият модел и са ми високи. Толкова висок ток не мога да нося явно.

# 152
  • Пловдив
Аз имам 3 чифта - зимни боти, сандали и обувки и всичките си отговарят точно на номера на Хилфигър. И на мен много ми харесват, но много големи номера. Ще чакам след 2 седмици като почнат разпродажбите. МиналТа година ди взех едни дънкови същият модел и са ми високи. Толкова висок ток не мога да нося явно.
това сигурно ли е?  Simple Smile

# 153

Тази е полумеханична и без възглавничка за китки. Аз искам Blackwidow V2.

# 154
  • Sofia
Аз пуснах 50мл за 12.95 лири.

Тази четка е 48 лири, дали е добра? Искам нещо, което е добро за венците:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01BGOJI0Q/ref=od_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

Освен това е с UK pin, т.е трябва ми преходник, нали? Дали мога да я зареждам в зарядното на детските Sonicare, те са с БГ контакт?
(хиляди благодарности на който беше пуснал промоцията на детските Sonicare bluetooth преди време, това приложение е невероятно, за първи път децата си мият зъбите усърдно и продължително!.

Със сигурност може да се зарежда на зарядното, което имаш.
За венците, по - скоро разгледай накрайниците, на мен някои ми се струват по - твърди.

# 155
  • София
Дънките на Леви'с отговарят ли си? Търся размер 32/34-33/34 и не мога да се ориентирам много добре в английския амазон...

# 156
Дънките на Леви'с отговарят ли си? Търся размер 32/34-33/34 и не мога да се ориентирам много добре в английския амазон...

отговарят си, може да пробваш тук в някой магазин кой точно номер ти трябва и да си ги поръчаш после от Амазон. А може и в Асос да погледнеш - последно там поръчвах, бяха по-евтини от Амазон, а и идват с куриер и безплатна доставка.

# 157
Парфюмът беше 17 лири и малко, добавих ленти за лице и не съм плащала доатавка. Ароматът е леко сладък, но не много. Между свеж и сладък. На мен ми харесва много.

Обувките на Хилфигър си отговарят на 100%, имам доста и всичките са точни.

# 158
  • Luxemburg
А може и в Асос да погледнеш - последно там поръчвах, бяха по-евтини от Амазон, а и идват с куриер и безплатна доставка.
Това за доставката сигурно ли е? Аз само Левис дънки си купувам и съм супер доволна. За размврите е много относително, в зависимост от модела е. По-еластичните ми стават и 26, а иначе си нося 27, но е имало модели и в 28 да не мога да вляза. Но като качество са веднъж. Колкото пъти съм си купила други дънки и съм съжалила. Миналата година нямаше моя размер в Левис (пазарувам от физически магазини) и си взех на Томи Хилфигър и за няма и година и се скъсаха, а цената е същата. На Левис ги нося по 5г.

Mistig Woman, разпродажбите са в магазините за летните колекции. Започват след 25.06. Но мисля, че и в Амазон има такива. На марки като Monsoon пазарувам само по разпродажбите, че имаче цените им са високи.

# 159
  • Sofia
Asos е с безплатна доставка над 25 лири мисля (или 30 евро беше), идват с куриер вкъщи и се връща безплатно. Редовно поръчвам.

# 160
Аз на Пепе джинс и на Том тайлор взимам 32/32 ,на Левис са ми голями,трябваше да взема 30/32 .Иначе са страхотни ,но ми идват малко твърди и са с доста еластан.Може и модела да е бил такъв?! Аз си харесвам Пепе- то ,невероярно меки и удобни!

# 161
  • гр. София
Ходих и аз да подуша тоалетната вода Just Cavalli. На мен ми е остър и малко тежък. Определено не е лек и летен аромат. Не ми хареса особено, но в същото време се колебая дали да не взема една малка опаковка.....Thinking Скоро си купих един парфюм, чакам и още един та не знам............

# 162
  • София
Ходих и аз дwа подуша тоалетната вода Just Cavalli. На мен ми е остър и малко тежък. Определено не е лек и летен аромат. Не ми хареса особено, но в същото време се колебая дали да не взема една малка опаковка.....Thinking Скоро си купих един парфюм, чакам и още един та не знам............

Имам този парфюм от няколко години https://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Just-Cavalli-16760.html . Определено за мен, както и за други потребители във Фрагрантика, той е пролетно-летен.Много харесвам бели цветя и в частност тиаре и точно този Кавали свързвам с аромат на плаж и ми носи слънчево настроение, но всички сме различни и е нормално на някой да не му хареса. Цената му обаче в посочения вчера линк беше повече от добра, така че който би харесал аромата, ще го купи доста изгодно.

# 163
  • София
Здравейте момичета,
случайно попаднах в амазона на ергономични детски бюра, които много ме впечатлиха. И тъй като сега мисля детската стая, ми хрумна идеята да взема такова бюро
Става въпрос за ето този тип
https://www.amazon.co.uk/Infantastic-Childrens-Adjustable-Variou … C5NHT5795JEAQT0XH
Дали сте обсъждали подобен въпрос, имате ли някакво мнение/впечатление?
Децата харесват ли ги, наистина ли са удобни/щом са ергономични/, и въобще всякакви мнения са ми от полза
В амазона има добри отзиви.

# 164
Може ли някой който е купил скоро да ми препоръча мъжки къси дънкови панталони? Гледам гледам ама аз ли не намирам няма много избор .... все са дълги

Общи условия

Активация на акаунт