За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 64

• 36 976
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
Явно всяко дете е различно. Една позната още дава вечер АМ, а детето е на 3 години вече.

# 136
Той си е постоянно на гърда , но явно няма ефект . Не искач да му давМ ам ама незнам иначе да не е гладен

# 137
Аз преди давах НАН и положението беше още по-зле...2-3 хранения нощем по 60мл. Сега от седмица давам Милумил, уж по-сладко, ама пак греда.

# 138
Взех Фризо противоалергенен се води. Сега втори път от сутринта и не го иска. Следобяд , ще ходим за второ мнение. И ще купим други две млека да видим . Нан няма да го вземам. Някои дава ли на Хипп?

# 139
  • София
Само го кърмя, но поне буквално е лепнат за мен, няма кога да цедя. От време на време се налага да излизам и гледаме да има АМ. В родилното му даваха ХИП комбиотик 1, но пакета като се отвори, до 2 седмици трябва да се изяде.. Колко е срокът на годност след отваряне на Лактана Био? Има ли АМ с по-дълъг срок и/или по-малка разфасовка от 400гр?

# 140
На бебето днес му сложиха ваксина, накараха ме да се подпиша на един амбулаторен лист и ми го взеха.
При мен няма никаква следа, че му е слагана ваксина и много се обезпокоих.
При вас как го правят?
Някакъв документ при мен трябва ли да остане?

# 141
Записана е в картона на педиатърката, не се тревожи. И в амбулаторната карта.
Отделно, нанасят се в синята книжка на детето.
Носеше ли я с теб?

# 142
Хмм, бебо няма синя книжка. Ваксините ги нанасят в амбулаторната карта.

# 143
Хмм, бебо няма синя книжка. Ваксините ги нанасят в амбулаторната карта.

Същото при нас. Мен ме притеснява пък това, че моята педиатърка няма компютър в кабинета си...

# 144
Странно, къде са тия педиатри, които все още нямат компютри Grinning Иначе не мисля, че това е проблем, ако си ги имаш в амбулаторната карта.

# 145
Оф и аз нищо никъде нямам.....

# 146
Само нашето ли е със синя книжка?

# 147
Аз имам синя книжка, но не ми я искат при ваксина. Не че съм слагала много ваксини, де. Само хепатит и ротарикс. Другите ги отбягвам, за сега. Понеже се ядосах на педиатърката Smiling Imp
Не пожела да ми пусне носен секрет и аз се заинатих, че докато не го направя няма да сложа ваксина. Та сега трябва да се организирам да ида и да го пусна.

# 148
Странно, къде са тия педиатри, които все още нямат компютри Grinning Иначе не мисля, че това е проблем, ако си ги имаш в амбулаторната карта.

Joy В София! Остави, тя каква е баба няма да ме учуди и ако не знае изобщо как се работи с компютър...
Сега се сетих, първия прием на Ротарикс не го е записала никъде. Thinking

# 149
Е чак пък толкова странно Simple Smile нашата е общопрактикуващ и си има в своя кабинет, детските консултации се провеждат в отделен, в който преглеждат на смени още 2-3 лекарки. За Пловдив става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт