Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 775
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 900
Ехееее...дочаках да намалят този зехтин. Не виждам добре, но май е Промиерина-та. Ще взема обезателно една двувалка от него.
И какво викаш, не е от горчивите, а? 😎

# 901
Първия чифт дънки от първата седмица на Хайди Клум - скъсан Frowning1 Жалко, бяха много удобни и приятни.

# 902
Кош за пране! Разкошен за цената си.
Ние имаме два от старо пускане д подвижен капак. Страхотни са. Много са удобни и големи.

# 903
Първия чифт дънки от първата седмица на Хайди Клум - скъсан Frowning1 Жалко, бяха много удобни и приятни.
Е, че това дефект ли е? newsm78 Хората дават пари за скъсани дънки, голямо важно, че твоите са се скъсали. Joy
Шегувам се. Peace  Не е приятно.

# 904
Е, че те скъсани ги продават ...кво се кахъриш ... Stuck Out Tongue Closed Eyes

Леми, не, не е от горчивите...Simple Smile

# 905
  • в реалността
здравейте, видях в новата брошура фритюрник с горещ въздух, някакви впечатления и мнения дали има?

# 906
Мен ме интересува дали някой има гофретника от следваща седмица и доволен ли е. Щеше ми се да е със сменящи се формички де, не знам дали пускат такива, като сърчица и разни подобни. Да не са типичните правоъгълни гофрети.

Кленов сироп никога през живота си не съм опитвала. На какво има вкус? И много ли е сладко? Заслужава ли си?

На това съм се спряла и го мисля ... и рикотата от петък до неделя и тя си заслужава, защото много я харесвам.

# 907
Кленовият сироп е сладък, но не колкото захарта или меда. Може да се сложи на палачинки, в сладкиш. Според мен си заслужава. Опитай. Peace

Рикота и аз харесвам.

# 908
  • София-Младост
За мен има ужасен вкус кленовия сироп, на изгорял карамел...бях взимала веднъж, дъщеря ми обаче го хареса.

# 909
  • софия
здравейте, видях в новата брошура фритюрник с горещ въздух, някакви впечатления и мнения дали има?
Нямам, но имам спомен, че е споделяно, че след малко ползвания на съда (тавичката) се бели някакво покритие.

# 910
Да,но на фритюрника с олио.
На този дано му е по-здраво покритието.
Предвид това,че на FINLUX има за под 100 лева,не бих го взела този.

# 911
Имам фрайъра от предното пускане и да, покритието падна бързо. Иначе е супер.

# 912
Мдааам, фрайъра на Кристито ....Simple Smile

# 913
  • софия
Да,но на фритюрника с олио.
Не на фритюрника, точно на този с топлия въздух. Таня67 също беше писала.

# 914
Е, че това дефект ли е? newsm78 Хората дават пари за скъсани дънки, голямо важно, че твоите са се скъсали. Joy
Шегувам се. Peace  Не е приятно.
Grinning Издразних се, защото са само на 7-8 месеца и вече платът е силно изтънял, явно не е от най-качествените. Да знаете. Имам още 2 чифта хайдиклумски, досега бях много доволна, но ще си имам едно наум.

Общи условия

Активация на акаунт