Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 776
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 915
Надявах се на ход дог машината в американската седмица Rolling Eyes
Каните за вода от 45 лв са изчерпани навсякъде, питах по телефона, че и на мен ми харесаха, след дъжд качулка  Crazy

# 916
  • Пловдив
И при мен дънковите шалвари,ония от тънката и приятна материя-колко търсих такива,се разпраха по шевовете отстрани.

# 917
Ход-дог машината е много хубава!
Ама кога ще я пуснат...

# 918
  • София
Да,но на фритюрника с олио.
Не на фритюрника, точно на този с топлия въздух. Таня67 също беше писала.

Да, на 4-то или 5-то ползване нещата започнаха да се залепват за решетката. До обелване на покритието не се стигна, защото все още не беше минал месец и побързах да го върна. С голям мерак го купих!  Sad

# 919
  • София
Мен ме интересува дали някой има гофретника от следваща седмица и доволен ли е. Щеше ми се да е със сменящи се формички де, не знам дали пускат такива, като сърчица и разни подобни. Да не са типичните правоъгълни гофрети.
И мен ме блазни, но 1000W не са ли малко?
Май ще инвестирам в тиган за палачинки по-скоро.
здравейте, видях в новата брошура фритюрник с горещ въздух, някакви впечатления и мнения дали има?
Нямам, но имам спомен, че е споделяно, че след малко ползвания на съда (тавичката) се бели някакво покритие.
Бонусче политетрафлуретилен - много полезно вещество  Mr. Green

# 920
  • до едно тепе
Първия чифт дънки от първата седмица на Хайди Клум - скъсан Frowning1 Жалко, бяха много удобни и приятни.
Е, че това дефект ли е? newsm78 Хората дават пари за скъсани дънки, голямо важно, че твоите са се скъсали. Joy
Шегувам се. Peace  Не е приятно.
Grinning Издразних се, защото са само на 7-8 месеца и вече платът е силно изтънял, явно не е от най-качествените. Да знаете. Имам още 2 чифта хайдиклумски, досега бях много доволна, но ще си имам едно наум.
Е радвай се. Поне 7-8 месеца са носени. Аз си взех от пролетната колекция. Месец-месец и половина да беше ги носих и се съдраха. Плата е тънък и бързо заминаха.

# 921
  • have faith and be patient ..
Кленов сироп много обичам ,специално лидълския не съм пробвала ,но може да взема за заместител на меда на детските палачинки , и в този ред на мисли - имам един отворен в хладилника от не знам си кога .. сякаш нищо му няма ,разваля ли се по принцип ? Имате ли идея ?

# 922
  • София-Младост
Пробвай го, то все едно мед да се развали.

# 923
  • София
здравейте, видях в новата брошура фритюрник с горещ въздух, някакви впечатления и мнения дали има?
Виждам, че вече доста хора са отговорили. Мога само да потвърдя, за съжаление, че тефлоновото покритие се олющи. Винаги добавях поне малко мазнина, винаги кошницата е мита само в миялна машина, при това след накисване.
Иначе, всичко става много вкусно и бързо, без да се усмърдява цялата къща. Все пак, моделът не е същия. Възможно е този да е по-добър. Аз няма да проверя дали е така, защото вече си имам на друга марка, но пък благодарение на лидълския разбрах колко полезна вещ е този тип уред.

# 924
  • София
Каните за вода от 45 лв са изчерпани навсякъде, питах по телефона, че и на мен ми харесаха, след дъжд качулка  Crazy
Днес имаше доста кани за вода в новия магазин в Драгалевци.

# 925
  • Бургас / UK
Каните за вода от 45 лв са изчерпани навсякъде, питах по телефона, че и на мен ми харесаха, след дъжд качулка  Crazy

Тъкмо гледам брошура на Мастерхаус ,има по 22 лв.,само не виждам марка  newsm78 От 1 юли  .За каната става въпрос .

# 926
Кленов сироп никога през живота си не съм опитвала. На какво има вкус? И много ли е сладко? Заслужава ли си?
За мен е с неопределен сладък вкус, малко странен, не е гаден, но не е и нещо, което бих купила....една приятелка ме беше черпила точно с лидл-ския. Това, което не ми хареса е, че е много течен, не виждам как ще го задържа в палачинка.

# 927
Влизам да похваля сутиените на Есмара от 12,99лв с твърда чашка. Уникално стоят на голям бюст.

# 928
Кленов сироп много обичам, на вкус малко прилича на мед, но е по-лек и с някак си дървесен дъх. Не се притеснявайте, може да стои с месеци в хладилника и нищо няма да му стане, най-много да залепне капачката Grinning

# 929
  • София
Мен ме интересува дали някой има гофретника от следваща седмица и доволен ли е. Щеше ми се да е със сменящи се формички де, не знам дали пускат такива, като сърчица и разни подобни. Да не са типичните правоъгълни гофрети.
И мен ме блазни, но 1000W не са ли малко?

Малко е слаб, 1000W , аз имам такъв който му се сменят плочите(3 вида са плочите)800W, и ми е слаб за гофретите, една гофтрета 10 минути се пече, направо полудявам. Като изпеча  8 и 1ч и половина, гледала съм само гофретници 1200 -такъв си трябва, другото е мъка. Моят не е от Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт