Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 113 103
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 60
Родителите ми бяха засадили смокиня в Северозападна България - изкара няколко години (през зимата май я завиваха с найлон), но тази зима измръзна. Все още има някакви живи разклонения, обаче основното дърво го няма.
У нас гледам две мандарини, но не могат да пораснат, защото са в саксии и не дават плод, защото не знам как да ги ашладисам.

# 61
  • до най-прекрасния мъж
Смокинята се възстановява успешно. Нашата мръзне често зимата, напролет избива нови издънки, но замръзне ли, няма да има плод. Тази зима оживя, но миналата в големите студове измръзна и не ядохме смокини, само ги опитахме - роди 10-тина броя, колкото да не е без хич. Но и не е голямо дърво, по-скоро е около 2-метров храст.

# 62
Лимон купих пролетта от Практикер и засега се развива много добре. Не знам този сега дали е същият, но и моя го взех в картонена кутия.

# 63
  • София
Имат камери, разбира се и охрана имат. Едва ли някой ще успее да върне току-що взета дублираща стока със старата касова бележка. Над входа има и монитор от камерата, която записва кой с какво влиза.
то цял екип трябва да ни следят значи, още повече в пиковите часове.
И как ще ме видят дали нося... комплект чорапи например... с рентген може би... или си го връзвам на челото.

Недомислено е и винаги съм се изкушавал да ги пробвам.

# 64
Благодаря за отговорите Simple Smile Мъжа ми чел в "мъжките" форуми, че смесителя бил шумен. Разколебахме се, а много ни хареса

# 65
  • до най-прекрасния мъж
Ами най-малкото би следвало, ако не са маркирани на касата, да писне зумера на изхода. Не знам, не съм пробвала. Когато съм връщала, винаги съм се редила на касата направо - влизам от входа, носейки това, което ще връщам, в ръка и отивам на опашката.
Ако ще сменям, отивам при охраната и се обаждам, че ще сменям, като отново държа продукта и касовата бележка в ръка. След като взема правилния размер, с ДВАТА продукта - новият и старият и касовата бележка се редя на касата и казвам на касиерката, че заменям това за другото. Обикновено имам и други покупки, които минавам след това.

# 66
Здравейте! Някой има ли мнение за уреда за маникюр и педикюр, който е в брошурата тази седмица?

# 67
Аз минавам да похваля ел. рендето което беше преди месец-два. Доста му се чудих, но след като съпружието наряза зелето на едни супер финни парченца, съм много доволна от покупката. 😊

# 68
Здравейте! Някой има ли мнение за уреда за маникюр и педикюр, който е в брошурата тази седмица?

Аз имам от миналата година. Използвам го само за краката. Доволна съм, върши ми работа

# 69
  • 1st floor
Имат камери, разбира се и охрана имат. Едва ли някой ще успее да върне току-що взета дублираща стока със старата касова бележка. Над входа има и монитор от камерата, която записва кой с какво влиза.
то цял екип трябва да ни следят значи, още повече в пиковите часове.
И как ще ме видят дали нося... комплект чорапи например... с рентген може би... или си го връзвам на челото.

Недомислено е и винаги съм се изкушавал да ги пробвам.
Има камери и охрана, която ги следи. Виждала съм ги лично, когато помолих да им ползваме тоалетната заради малкия. Точно срещу нея беше офиса и хората седят пред монитори и гледат. Laughing Така че, не се пробвайте! Mr. Green

# 70
  • София
Здравейте!
Относно смесителя ние сме много доволни, ползваме го поне от година и това е най-практичната ми покупка. Пускам малкия без притеснения сам в банята /5г/.
Някой има ли мнение за дамския тример?
Благодаря!

# 71
В Лидл има ли пликове за печене? Никога не съм се заглеждала, а сега ми трябват и искам да знам да не се разхождам напразно.

# 72
  • София

Аз имам от миналата година. Използвам го само за краката. Доволна съм, върши ми работа

Още 1 доволна - незаменим е за врастналите нокти.

# 73
  • Варна
Сладоледът XXL, 6+2 безплатно, не беше ли преди 5.99, а сега е 7.14?

# 74
  • София
Имам такъв уред за маникюр и педикюр. Купуван е от друго място. Само веднъж го ползвах и сега стои в кутията/картонена/. Този ми харесва че е в хубава кутия, има място за всяка приставка  и е по-евтин.

Общи условия

Активация на акаунт