Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 113 030
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 180
Факличките от другия петък са вкусни. Опитвала съм на гости като съм била. Бяха приготвени на скара.

Мен ме интересува сладоледа с шам фъстък - някоя/й купувал ли е и как е на вкус?

Околоочният крем в момента ли е намален?

Да, околоочния е с 50% намаление. Иначе е годен до 2020.

# 181
Ама има ли го сега този околоочен,така и не влязох в Лидл днес...?

# 182
Може ли линк към каталога за тази седмица ? Пак са ни пропуснали! Чаках, чаках и ... така и няма. Мерси много Simple Smile
https://www.lidl-flyer.com/?_ga=2.148360183.192497811.1528388554 … view/flyer/page/1

# 183
  • София
И аз да питам за костура, как е по-добре  да се приготви?
В смисъл , мазна риба или суха, задушен или пържен?
Не съм фен на манджите с риба.

# 184
И аз да питам за костура, как е по-добре  да се приготви?
В смисъл , мазна риба или суха, задушен или пържен?
Не съм фен на манджите с риба.

Костурът пържен е най-добре. Но много трудно се чисти, трябва да се дере и от по-дребни рибки почти нищо не остава за ядене. Този от Лидъл не го знам какъв е, може да е по-едър.

Сега видях, че някой е писал, че е златен морски костур. Не знам дали е като речния (какъвто аз съм яла), по-едър ми изглежда на картинката, ето намерих рецепта за такъв:
https://uhaena.blogspot.com/2016/07/blog-post_18.html

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 20:29 от кукумицинка

# 185
Да помоля за отзиви за сладоледите, както и за машината за сладолед. В тази машина трябва ли да се бърка периодично и изобщо как се прави сладолед в машина? Дъщеря ми обожава сладолед, и мисля да започна аз да правя вкъщи.
Ще пуснат отново Гурманската плескавица, ще се запася, страхотна е! За ориенталските подправки мнения?

# 186
  • На изток от Ада
Ама има ли го сега този околоочен,така и не влязох в Лидл днес...?
има го , но е този

# 187
Днес в нашия Лидъл детското беше нулирано в 17:30. Памперси номер 3 и 4 нямаше, служителя разбира се вдигна рамене...От набелязаното само сладолед взех. Не съм доволна.
Да питам, отзиви за био морковите им? 5лв/кг трябва да са био нали? За детето търся.

# 188
  • софия
Днес следобед в магазините, в които сутринта нямаше тийн рокли бяха заредили. Вече не им хващам политиката.

# 189
  • София
Днес следобед в магазините, в които сутринта нямаше тийн рокли бяха заредили. Вече не им хващам политиката.
До колкото ми казаха служителите в нашия Лидл е било закъсняла доставка или нещо от тоя род беше.

# 190
Тази сутрин очаквах голям бой за детското, но беше сравнително спокойно. В неделя ще ида пак на основен пазар, надявам се да има памперси. Иначе с бодита заредих дребен. Харесват ми тези тънки бодита

# 191
Здраевейте! Доволни ли сте от памперсите на лидл , който е купувал? Чудя се , много са евтини и дали са ок като качество?

# 192
  • София
Аз съм доволна, но минах на тях след като малката почна да се отучва Simple Smile ще рече ползва ги само по време на сън и когато ще пътуваме по- дълго с колата и има опасност да няма къде да спрем ако и се доходи до тоалетна.

# 193
Здраевейте! Доволни ли сте от памперсите на лидл , който е купувал? Чудя се , много са евтини и дали са ок като качество?
Аз не ги харесвам! Твърди са, поне по-твърди от памперс и държат мокро на дупето, нещо от порядъка на пуфис, които аз също не харесвам. Много мами се оплакваха, че причиняват обриви на децата. Също така при бебе/дете използващо гърне не са много удобни, защото лепенките не издържат отлепване и залепване неколкократно.

# 194
  • София
Взех си и аз от намаления околоочен и ще го пробвам. Взех и крема за крака с урея, но не ми хареса, трудно попива, този на dm е по-добър.

Общи условия

Активация на акаунт