Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 113 059
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 210
Аз го заглаждах с ножче, след като изстискам известно количество и преди да се втвърди. Бутилката наистина е опасна - в началото, като не знаех какво ще стане, за малко не го изсипах върху себе си.

Ние си купуваме от празните фунийки и си пълним сладолед в тях и снощи така стана, държа фунийката и сипвам от топинга отгоре, добре, че над мивката го правих. Цялата ми ръка и фунийка отвън стана в шоколад. Ако някой знае какъв е трика така, че да не се охлепаш до ушите да каже

# 211
  • Бургас
Здраевейте! Доволни ли сте от памперсите на лидл , който е купувал? Чудя се , много са евтини и дали са ок като качество?
Аз не ги харесвам! Твърди са, поне по-твърди от памперс и държат мокро на дупето, нещо от порядъка на пуфис, които аз също не харесвам. Много мами се оплакваха, че причиняват обриви на децата. Също така при бебе/дете използващо гърне не са много удобни, защото лепенките не издържат отлепване и залепване неколкократно.

Изобщо не съм съгласна. За мен памперсите са по-меки от Пуфис, не държат мокро и нямат гадния аромат на Памперс. Лепенките си държат чудесно, моят ходи на гърне, редовно отлепям и залепям пак. Аз ги препоръчвам.

# 212
Здраевейте! Доволни ли сте от памперсите на лидл , който е купувал? Чудя се , много са евтини и дали са ок като качество?
Аз не ги харесвам! Твърди са, поне по-твърди от памперс и държат мокро на дупето, нещо от порядъка на пуфис, които аз също не харесвам. Много мами се оплакваха, че причиняват обриви на децата. Също така при бебе/дете използващо гърне не са много удобни, защото лепенките не издържат отлепване и залепване неколкократно.

Изобщо не съм съгласна. За мен памперсите са по-меки от Пуфис, не държат мокро и нямат гадния аромат на Памперс. Лепенките си държат чудесно, моят ходи на гърне, редовно отлепям и залепям пак. Аз ги препоръчвам.
Поправям се за мекотата, двойките са твърдички и някак неудобни, но големите са меки наистина. Скорошните ми спомени са от двойките... А лепените може да са ги оправили, не знам. За мокрото твърдо си заставам зад мнението.

# 213
Много съм доволна от пелените, от тройка до петица сме взимали, стоят една идея по-широко на моята госпожица и не спарват, не се е обривала никога от тях (само от памперс се е подсичала) Не мисля, че държат мокро.

# 214
И аз съм доволна от памперсите!

# 215
  • София
Относно шафрана, той е подходящ за солени ястия, ползват го в арабската кухня. Защо си мислите че не сте яли истински, той не се продава смлян, за да не се вижда какво има в състава.

Аз лично не бих си купила, не съм го пробвала, но имам усещането че не е моята подправка, а интуицията не ме лъже никога, пробвала съм доста неща, каквото не ми хареса на вид , после и на вкус се оказва че не е моето.

# 216
Защото е много скъп

# 217
  • софия
Цената на 1 кг. истински шафран може да достигне до 30 000 евро и не се купува от супер маркета.

# 218
  • София
Цената на 1 кг. истински шафран може да достигне до 30 000 евро и не се купува от супер маркета.
Той се продава по 1гр даже и 0,5гр. , и го има в големите супермаркети съм го виждала.

# 219
  • софия
Той се продава по 1гр даже и 0,5гр. , и го има в големите супермаркети съм го виждала.
Зная, че супер маркетите има шафран, зная и че не трябва да се прекалява с количеството, когато се ползва, аз пиша за истински с добро качество.

# 220
Освен това, в пликчето може да има обикновен минзухар.

# 221
  • София
Зная, че супер маркетите има шафран, зная и че не трябва да се прекалява с количеството, когато се ползва, аз пиша за истински.
А от какво се прави Неистинският? Идея си нямам.

# 222
Освен това, в пликчето може да има обикновен минзухар.
или невен...

# 223
За протокола - и аз не харесвам памперсите. Най-добре вземи един пакет и пробвай.

# 224
Девойки, що не сте ме взели в новата темата-изтървала съм ви.

Сега ходих за черешки - харесват ми техните и си сипвам на спокойствие. Оня ден на пазара се надигнах само на пръсти да огледам касетката с череши и отсреща такава сръдня настана, че.....- какво съм гледала, при тях били само хубави, каквито били отпред-такива и отзад......слушах, слушах и си прибрах портмонето. Joy

Намерих си и едно изостанало горнище с цветята, и едно черно-та ги взех да меря.

Като излязох видях в новата брошура, че пак ще пускат БАНСКИ - някой нали питаше в старата. Та пак ще има де Satisfied Браво. Да стегнем моренцето, да не се излагаме пред чужденците Stuck Out Tongue Closed Eyes

Гледам зехтин някакъв коментирате, но аз не го виждам - де е?

Общи условия

Активация на акаунт