Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 113 027
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 270
  • Beyond the stars
Имате ли мнение за маратонките другата седмица?

Имам лидълски маратонки, вече на 5 години сигурно - не са мръднали. Може да съм улучила добра партида, ама и за тичане и за планини ..много съм доволна.

# 271
  • have faith and be patient ..
Цитат на: luchkata link=topic=1041265.msg36868287#msg36868287 date=и1528574574
Някой успя ли да купи от смесителите за вана, тези които имаха и чучур за водата?

И ние ,но пообикаля мъжо .. сложи гона мивката в банята ,доволни ! Детето има автоматичен диспенсър за сапун ,сега с тази джаджа я пращам спокойно да си мие сама ръцете и муцунката   Simple Smile чудим се и за душ дали да купим ,сама и да се къпе 😁😁

# 272
Детето има автоматичен диспенсър за сапун
Диспенсърът от Лидъл  ли е? Отдавна  се чудя дали върши работа .

# 273
  • Бургас
Нашият дечко вече също го пращаме сам да се къпе вечер от седмица и половина, благодарение на този смесител Wink

# 274
  • София
От 18.06 - италианска седмица и дрехи на Х. Клум.
От 21.06 - дрехи ХХЛ.

# 275
  • Бургас

Да попитам за мнения за сешоарите от тази седмица? 
Засилила съм се да сменям моя и ме блазни ниската цена...

Аз си купих сешоар, на първо четене ми харесва. Суши бързо, дъщеря ми е с дълга и гъста коса, голям зор е по принцип, но с този проблем няма. Йонизацията също е добра опция косата не се наелектризира. За сега разлика със стария ми, който също е от Лидл, но друг модел, не виждам. Доволна съм.

# 276
А аз съм с червената дълга рокля. Толкова удобна дреха, чудна
Много се харесвам

# 277
А аз съм с червената дълга рокля. Толкова удобна дреха, чудна
Много се харесвам
Супер. People Dancer Това по коя брошура е, нямам спомен за такава рокля?

# 278
  • София
Мисля че Хепи говори за тази рокля
https://www.lidl.de/de/esmara-damen-maxikleid/p272697
И аз си я взех още не съм я носила Simple Smile беше преди няколко седмици.

# 279
Да, тази,скоро беше и още се намират. Ако има, ще взема и синя, макар че не е толкова ефектна. Стои ми добре и е удобна. И цената е супер.

# 280
  • Асеновград
Да, тази,скоро беше и още се намират. Ако има, ще взема и синя, макар че не е толкова ефектна. Стои ми добре и е удобна. И цената е супер.
Тъмно синята също стои добре, аз бях взела и една червена на 30% но не се одобрих и я върнах.Но пък в моя гардероб червеното и без това не е на почит.Всичките дълги рокли , пускани последните три години са супер удобни и от прекрасна материя.Дано само не са последните от памук, в италианския и гръцкия Лидл минаха подобни преди две три седмици но материята според каталога беше вискоза а за лятото изкуствено не е подходящо.

# 281
Направихме чийзкейк от кутията на изварата, с основа натрошени бисквити тип Орео( но марката на Лидл). Доста е вкусен, дъщерята каза че е като някакъв десерт в Хепи. Играчка е с разбиването на яйцата, но иначе лесно и доста се получи.
Тази извара бих ползвала и за млечна салата

# 282
  • have faith and be patient ..
Цитат на: Еос link=topic=1041265.msg36870311#msg36870311 date=15r28634255
Детето има автоматичен диспенсър за сапун
Диспенсърът от Лидъл  ли е? Отдавна  се чудя дали върши работа .

Не , от един магазин ,тип Елитис , във медицинскицентър Марешки , ако си отВарна , комплект диспенсър със детски антибактериален сапун и стикери ,около 11 лв май беше , имаме на автоматичен на детол в кухнята и сме доволни ,за веро го ползвах , а ето това представлява детския

# 283

Не , от един магазин ,тип Елитис , във медицинскицентър Марешки ,
Благодаря много. От София съм, ще погледна този на Детол.

# 284

И аз писах, че нещо не ми е по вкуса и после с изненада четох едно след друго мнения колко е разкошен. Smiley Явно е въпрос на вкус. Изобщо не ми прилича на кисело мляко, а на млекоподобен крем, но си мисля, че за салата "Снежанка" ще е много подходящ.

Последна редакция: нд, 10 юни 2018, 23:55 от Tatti

Общи условия

Активация на акаунт