Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 113 027
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 255
В Лидл съм срещала една етажерка за детски играчки - знаете ли да я пускат периодично и дали скоро е имало? А случайно някой да помни цена? Искам да вземем нещо подобно и ако има в Лидл, бих взела от там.

Не знам колко периодично ги пускат, но ние изтървахме предния път, към 18 ч. вече нямаше.
Скрит текст:
Взехме от Айко, на същата цена са /40 лв./ и дори по-хубави. Може да се направи комплект с масичка и столчета.

# 256
  • София
Може ли снимка на гръцкия йогурт?

# 257
Току що загледах, че има пушена сол в мелничка - доволни ли сте? От толкова време си мисля, как може да няма такава, пък то си имало. За еднократно ползване ли е мелничката или може да се отваря и пълни?
Есенцията ванилия, която е в шишенце - на колко пакетчета ванилия отговаря? Препоръки как горе-долу да я дозирам?

# 258
  • София
Йогурта го има на предпоследната страница на брошурата -2 за 2 лв. Чуден, опатках една кофичка.

# 259
Какви лимони има тези дни в Лидл - с дебела кора ли са и на каква цена?

# 260
Какви лимони има тези дни в Лидл - с дебела кора ли са и на каква цена?
С дебела кора, върти ми се  3,99 лв

# 261
  • Пловдив
Благодаря за отговорите! Купих 4 кофички от йогурта. Божествен е! Утре ще правя нещо желирано десертно на базата на йогурта със сироп от бъз и лимони. И ще пратя половинката за още 2 кофички. Simple Smile

# 262
Момичета, гледам в брошурата за следващата седмица течния Ариел. Доволни ли сте от него, в последно време ползвам такъв, купен от Турция, но ми свършва и се чудя.

# 263
Качеството на Ариел е отлично. Препоръчвам с две ръце. Използвам и такъв взет от Турция и мога да кажа, че дори този от Лидл е по-добър.

# 264
Отивам другата седмица тогава.
Благодаря!

# 265
Аз съм доволна от праха. Не от течният.
Иначе цената му е добра - за 20 пранета върви 6-7 лн на промоция. Този е за 30 пранета...20 излизат на 6.60 лв...тоест като навсякъде, когато е на промоция.

# 266
Имате ли мнение за маратонките другата седмица?

# 267
Понеже има още от яйцеварките, чудя се дали да си взема. Само по 6 яйца ли могат да се варят или може нпример по2 или 3 яйца. Има ли някой, който си е купил ?
Може по колкото искаш яйца да вариш - рохки, средно твърди или твърди. Има си разграфена каничка за водата, която се слага, спрямо броя на яйцата и как точно ги искаш.
На мен ми харесва, втора сутрин я използвам  Peace

За памперсите. Преди време бяха Тужурс ( или нещо подобно), към които нямахме забележки. Но ги смениха със сегашните, на предишната промоция взех два пакета и останах разочарована, много пропускат, едва ги изтърпях да свършат.
Повече няма да купувам.

# 268
  • Бургас
Някой успя ли да купи от смесителите за вана, тези които имаха и чучур за водата?

# 269
  • София
Някой успя ли да купи от смесителите за вана, тези които имаха и чучур за водата?

Ние Smiley вече е монтиран и изпробван. Наистина е много готин и удобен.

Общи условия

Активация на акаунт