Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 969
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 480
  • Шумен
Брейй, ужас, аз го купих вчера тоя двуфазния лосион. Не намерих от зеления, спрян ли да е... Не съм го ползвала още. Довечера ще го преслушам.

# 481
Даниела, около очите е опасно, ако се наложи, иди на лекар. Следи и да не започне подуване.

# 482
Даниела, около очите е опасно, ако се наложи, иди на лекар.

Вече ми мина, но за първи път така се зачервявам, повече от този лосион НЕ

# 483
Моят е зелен.

# 484

Значи говорим за съвсем различни, за зеления отзивите са отлични в интернет

# 485
  • Пловдив
Дани още вчера щях да ти пиша, но се отплеснах и забравих. Купих го същия преди време беше на промоция и е една от малкото покупки, които не бих повторила.Моя не мирише на гадно, но очите ми сълзат от него.

# 486
Зеленият и аз го харесвам, но е спрян (предполагам), че не го виждам от известно време. Този двухфазния не съм купувала, тук из форума в други теми се дискутираше, че не се харесва.

# 487
Връщайте каквото не ви харесва, иначе ще го зареждат до припадък. Трябва да знаят, че има проблем с даден артикул.

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 19:23 от soul81

# 488
  • shumen
Ужас,Даниела.Аз бих го върнала.
От другата седмица си харесах някой неща от италианската седмица и ще погледна и ХХЛ дрехите.

# 489
Ей, успях да си взема сладоледът с шафран.Май последния взех.Не е нещо особено. Имаше намалена рикота.Едно уиски взех, чев това мокро време взех да настивам. Шунката със зелен етикет беше на промоция. Този път съм доволна от покупките.

Интимен гел, така и не видях

# 490
Мъжът взел две рикоти
Какво да ги правя

# 491
Мъжът взел две рикоти
Какво да ги правя
Чийзкейк?

# 492
Дай рецепта:)  лесничка да е

# 493
  • Асеновград
Ей, успях да си взема сладоледът с шафран.Май последния взех.Не е нещо особено. Имаше намалена рикота.Едно уиски взех, чев това мокро време взех да настивам. Шунката със зелен етикет беше на промоция. Този път съм доволна от покупките.

Интимен гел, така и не видях
При нас е след бебешките неща и козметики, в началото на другата козметика.Дано не са го спрели пак миналата година по това време беше изчезнал появи се нова опаковка по малък грамаж и по висока цена.Аз за момента не съм му намерила аналог, докато го нямаше пробвах на Кауфланд и AVON но не ми допаднаха.Три вида е .

# 494
Взех машината за сладолед, нищо, че не намерих отзиви. Сега купата е във фризера за 24 часа и аз имам за задача да намеря рецепта, която да се получи и на начинаещите Simple Smile и утре с детето да "готвим' сладолед.

Общи условия

Активация на акаунт