Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 935
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ааа, я кажете как е испанския зехтин?

Иначе за Балли - виж в редовния асортимент има един Promienna.

# 556
Къде стои тази сметана с ягодка? Днес търсих да купя за домашния сладолед, но от лидл взех само подсладеното кондензирано мляко и се наложи да ходя до Кауфланд за сметаната. Направих сладоледа, като следвах рецепта от нета само от кондензирано мляко и сметана, като добавих какао и малко парченца шоколад. Във фризера е, детето явно утре ще яде, тъй като стана късно, та ще дам отзиви допълнително.

# 557
  • shumen
Аз също съм за домашния сладолед,но моето дете не го харесва и не яде.

# 558
  • Пловдив
Къде стои тази сметана с ягодка? Днес търсих да купя за домашния сладолед, но от лидл взех само подсладеното кондензирано мляко и се наложи да ходя до Кауфланд за сметаната. Направих сладоледа, като следвах рецепта от нета само от кондензирано мляко и сметана, като добавих какао и малко парченца шоколад. Във фризера е, детето явно утре ще яде, тъй като стана късно, та ще дам отзиви допълнително.
При нас сметаната е на същият регал на който е и кондензираното мляко.

# 559
Леле, колко сте изписали за сладоледа... Не мкшисля, че излиза по-скъп, а дори и да е малко по-скъп, предпочитам да знам какво има вътре. Нямах подходящи плодове под ръка, а нямах търпение да я пробвам, но следващото ще е с плод и кокосово мляко, искам и йогурт да си направя. Така мога да си правя най-различни рецепти, малката обожава сладолед.
От следващата брошура съм пас.

# 560
Къде стои тази сметана с ягодка? Днес търсих да купя за домашния сладолед, но от лидл взех само подсладеното кондензирано мляко и се наложи да ходя до Кауфланд за ....
До сметанките за кафе стои....след тях са зехтините.
Ти знаеш ли как изглежда всъщност сметаната с ягодка? Да не ци да не си я видяла просто? Малка картонена кутийка е. Снимки сме пускали назад...

# 561
Аз се възхищавам на мерак и усилие за домашно направени десерти. Време няма и си ме мързи.

# 562
Аз също съм за домашния сладолед,но моето дете не го харесва и не яде.

Моето е на етапа, че всичко купено е лъскаво е  по-хубаво.

# 563
  • Асеновград
Тъй като по напред питах за отзиви за стъклената магнитна дъска, давам такъв. Закупих черната.Достатъчно голяма е за домашни цели и дори за офис .Монтира се лесно, при изтриване не остават следи от маркера което е минус на другата бяла магнитна. Доволна съм от покупката.
Някой по напред питаше за външните батерии от другата седмица, от Лидл имам две ползвам ги само на път , вършат ми чудесна работа.

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 12:29 от Panayotu

# 564
Направих рекламация на двуфазния лосион за почистване на грим от очите. Взеха ми имената и телефона от централата щели да ми звъннат, за да им потвърдя. В знак на извинение управителката ми даде един шоколад. Накрая и казах и за отвратителната миризма, само като го помириса и се отврати.

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 13:27 от dani-ela-80

# 565
  • София
някой купи ли от дюиеците диня, сладолед и пица...
въобще не ги и мернах, направо са изчезнали...
моля ако някой е вижадл по софийските филиали от тези, щорите за автомобил да свирка

# 566
  • велико търново
Здравейте търся тъмно синьо долнище на бански  номер 44/46.Ако има някъде останало моля кажете.Благодаря.

# 567
Здравейте!
Бих искала да попитам някой знае ли дали ако веднъж вече през годината са пускани дадени продукти в Лидълския каталог има шанс отново да ги пуснат?
Интересуват ме бебешките дрешки от био памук.

# 568
  • В реалността
Ако беше захар, Тет, щеше да е добре, ама то е глюкозо-фруктозен сироп и всякакви подобни гадости, които едно време не са се ползвали. Ама да се опитвам да убеждавам теб, дето предпочиташ готовия буркан с тахан и шоколад и още 20 неща за пълнеж вътре, вместо натурален тахан да си забъркаш с малко какао и мед или захар, май е безполезно... Не е въпросът само да е еко-био-органик, а по възможност с натурални съставки, точно както едно време, а не с цялата менделеева таблица за по-добър вкус, мирис, трайност, вид и по-ниска цена. Който го кефи да си яде химиите - ОК, ама да се подиграва на тези, които предпочитаме да си приготвяме сами нещата по-вкусни и по-полезни... няма нужда, моля.

Той Менделеев хич не ги е и сънувал Е-тата и метата, дето сега ги тъпчат в "промоционалните" вкуснотии.

И аз се бях заблудила, че я няма животинската сметана и все подминавам Stop

Подкрепям сладоледа от замразен банан, не слагам захар. Само че започва даим омръзва на децата в един момент и трябва да разнообразявам

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 17:10 от Jáne ღ

# 569
  • София
Ако беше захар, Тет, щеше да е добре, ама то е глюкозо-фруктозен сироп и всякакви подобни гадости, които едно време не са се ползвали. Ама да се опитвам да убеждавам теб, дето предпочиташ готовия буркан с тахан и шоколад и още 20 неща за пълнеж вътре, вместо натурален тахан да си забъркаш с малко какао и мед или захар, май е безполезно... Не е въпросът само да е еко-био-органик, а по възможност с натурални съставки, точно както едно време, а не с цялата менделеева таблица за по-добър вкус, мирис, трайност, вид и по-ниска цена. Който го кефи да си яде химиите - ОК, ама да се подиграва на тези, които предпочитаме да си приготвяме сами нещата по-вкусни и по-полезни... няма нужда, моля.

Той Менделеев хич не ги е и сънувал Е-тата и метата, дето сега ги тъпчат в "промоционалните" вкуснотии.

И аз се бях заблудила, че я няма животинската сметана и все подминавам Stop

Подкрепям сладоледа от замразен банан, не слагам захар. Само че започва даим омръзва на децата в един момент и трябва да разнообразявам
Плодовете започват, пъпеш, праскови, круши .....

Общи условия

Активация на акаунт