Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 792
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 840
  • Варна
Какви са тези светещи камъчета, уж разглеждах брошурата, такива екзотики не съм видяла.

# 841
На принципа на звездичките, които се лепят по таваните - леко фосфорицират вечер в тъмното.

# 842
Вчера ходих до Лидл на Каблешков за Аперол.
Още в 12.00 нямаше нищо по рафтовете.
Защо обявяват  промоции а нямат никакви наличности, много е тъпо.
Има голямо търсене, предполагам заради чашите. Аз в понеделник отидох в 10 в нашия Лидл и нямаше. Всички други от промоцията бяха налични, само аперол, тц. Помолих един младеж да ми изкара от склада. Оказа се, че имали много, просто са му отделили малко място на рафта.
При нас имаше доста, но не ми се мъкнеше само заради чашите...цената май не е промоционална. newsm78

# 843
  • Пловдив
Вчера ходих до Лидл на Каблешков за Аперол.
Още в 12.00 нямаше нищо по рафтовете.
Защо обявяват  промоции а нямат никакви наличности, много е тъпо.
Има голямо търсене, предполагам заради чашите. Аз в понеделник отидох в 10 в нашия Лидл и нямаше. Всички други от промоцията бяха налични, само аперол, тц. Помолих един младеж да ми изкара от склада. Оказа се, че имали много, просто са му отделили малко място на рафта.
При нас имаше доста, но не ми се мъкнеше само заради чашите...цената май не е промоционална. newsm78
мх...не е.Ние зареждаме 0,7 за 15,96лв.  Wink

# 844
мх...не е.Ние зареждаме 0,7 за 15,96лв.  Wink
А кампарито с чаша беше към 20 лв, голямо намаление, няма що.

# 845
А какво е Аперол?

# 846
  • София-Младост
съставка на един чудесен летен коктейл аперол шприц, добавят се просеко и газирана вода...в краен случай може и обикновено бяло вино. Рецептата я има на етикета на аперола.

# 847
Мерси, не съм му обърнала внимание.

# 848
Някой ползвал ли е четката за коса, която ще е  на промоция? Дали си струва?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=12521

Имам предния модел, от мин.год. - доволна съм Peace ( а и имате 90дни в които можете да я върнете, ако не ви хареса Wink)

# 849
  • In transit
Лъки знам,  че цената не е ОК, но аз основно заради чашите...че имах само една вкъщи от миналото лято, а пием доста шприц. Дерт!
Иначе началото на юни в Метро без чаша беше на 16лв литъра и 14лв за 0.7

# 850
На мен ми харесват превръзките. Купувах и преди да сменят опаковката, и сега отначалото. Не съм забелязала да са по-тънки, но пък наистина пакетът стои по-рехав.  newsm78 Peace
Аз харесвам тънички превръзки, та може и затова да ми допадат. Peace

# 851
Абе има им нещо....сега отворих една, досущ като ежедневка, ви казвам. Не знам как ще ги ползвам....по две май трябва да лепя.
А не бяха такива....основно на такива карам, така че имам наблюдения...

# 852
Има един хляб със зеленчуци - купували ли сте от него? Нещо много сладък ми се струва, като козуначено тесто почти. Такава ли е рецептата или за моята партида са изпуснали пакета със захар в тестото... Smiley

# 853
Има един хляб със зеленчуци - купували ли сте от него? Нещо много сладък ми се струва, като козуначено тесто почти. Такава ли е рецептата или за моята партида са изпуснали пакета със захар в тестото... Smiley
И аз го бях взимала преди време, но наистина е доста сладък и странен. Не е само твоята партида такава.Satisfied

# 854
И е сладък, и добавката в името "със зеленчуци" е силно пресилена...... Не бих купила пак.

Общи условия

Активация на акаунт