Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 797
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 855
  • софия
Някой ползвал ли е четката за коса, която ще е  на промоция? Дали си струва?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=12521

Имам предния модел, от мин.год. - доволна съм Peace ( а и имате 90дни в които можете да я върнете, ако не ви хареса Wink)
И аз. Някой много я беше похвалил, аз взех с резерви, но съм доволна. Но да кажа - не се постига преса ефект, просто косата се подрежда. Защото има мрънкащи, че за нищо не става, очаквайки косата да е права и гладка като след преса. Естествено, зависи и каква е косата. Моята е тънък косъм, поради което седи никакво намачкано, ако не я направя нещо.

# 856
Абе има им нещо....сега отворих една, досущ като ежедневка, ви казвам. Не знам как ще ги ползвам....по две май трябва да лепя.
А не бяха такива....основно на такива карам, така че имам наблюдения...
Ароматизирани ли са?

# 857
Розовите да, светло зелените не усещам. Такива взех днес.

А иначе май двата вида бяха с аромат, двата - без. Нали общо са 4 разновидности.

# 858
Ползвам превръзките в зелените опаковки и нощните. От много време и съм доволна. Не ми е направило впечатление да имат някаква промяна, освен опаковката. И нямат аромат.

# 859
  • София
Аз ползвам синьо - зелените и съм доволна и ако ме пита някой защо точно тях, веднага отговарям -"Защото Тета ги препоръча като смениха опаковката "😂 Убий ме, абсолютно бях убедена, че ти си хвалила синьо -зелените. 😆😆😆

# 860
Ами ползвам ги...викаш да съм ги превъзнасяла ли. Може...ама за цената сигурно е било....Joy

Тъмно зелените с лайката определено са доста по-тънки от другите. Това го установих още като ги смениха.

# 861
Розовите имат ЛЕК ЦВЕТЕН АРОМАТ
Резидавите нямат.
Току що им четох етикета.

Зелените с лайката мисля също миришеха. Нощните не знам.

# 862
  • София
.... Наистина няма прах Формил-ни за цветно, ни за бяло. Жалко. ....
Големите лилави кутии Формил за цветно  ги спряха миналата година есента. Аз си го харесвах и много ме беше яд. Питах насам-натам от къде да поръчам. Казвах, че ще запаля колата да ида до Кавала да си купя от там. ММ ми ме обвини, че този прах се е превърнал във фикс идея! Накрая се засрамих и си купих кутия Ариел Joy

# 863
Цона пита ли?

И бебешкия формил не се вясва хич. А беше добър.

# 864
От тези превръзки има ли памучни?

# 865
Не мога да преценя какви са....дишащо покритие...дерматологично тествани. Това пише.

# 866
Благодаря, Тета!

# 867
  • София
Има памучни, купувала съм от Лидл и гледам специално , че копринените не ми понасят.

# 868
То няма други. Освен тези има едни по-дебели пак на Сиемпре. И Олуис. Днес огледах.
Не видях от непрегънатите.

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 21:00 от teta75

# 869
Има памучни, купувала съм от Лидл и гледам специално , че копринените не ми понасят.
Памучни, в истинския смисъл на думата, няма никъде. На всичките пише cotton like или soft like cotton...и пише че не са от памук. Има истински памучни някакви ужасно скъпи по био магазините, но не бих казала, че са хубави. Единствените памучни, които съм намирала са ежедневни на Every day в зелена кутия, иначе съм изчела етикетите на всички превръзки в кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт