Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

• 36 039
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета , както ви писах по-рано резултатите от БХС бяха излязли много лоши (т.е риск 1:3).Веднага записах час за преглед и се подготвях психически за амниоцентеза или други интервенции...Отивам вчера в кабинета на доктора и се оказва че сестрата която е нанасяла резултатите е допуснала техническа грешка....т.е поне за сега няма никакви проблеми..Замислих се какъв ли карък трябва да съм че да ми се случи такава нелепа грешка....

# 466
  • Bарна, морето, сините вълни
Хахаха, добро да е!
В този ред на мисли, откакто забременях, за пръв път се храня наистина здравословно. По-рано като ми се ядяха чипсове и разни такива боклуци, хапна малко, повърна... Тотално ме отказаха. Пържено спрях да ям, защото ме боли стомаха от него.
Днес влизам в 16 г.с. Качих се на кантара да видя нещо дали съм качила. 1,200 кг.

# 467
  • София
Idi тая сестра къде спи, направо не мога да си представя какъв стрес си изживяла, докато разбереш за грешката... Хубавото е, че всичко е наред и вече можеш да се успокоиш. Simple Smile Напълно те разбирам и аз съм кърък от класа, ама като го приемеш и свикнеш не е толкова разочароващо.
despicable и аз съм така, преди да забременея ядях когато и каквото си помисля, имало е дни само на junk food и си бях много добре Grinning сега обаче от както разбрах, че съм бременна внимавам какво и кога ям.. аз също избягвам чипсовете и разни захаросани неща.

# 468
  • На север
Добро утро Simple Smile Аз днес съм в настроение. Довечера ще си имам и аз синьо или розово сърчице.
За храната от както напълнях се храня доста добре последните години. Сега даже си позволявам повече защото не броя калории. Иначе винаги съм яла много зеленчуци и месо.

# 469
Здравейте момичета , както ви писах по-рано резултатите от БХС бяха излязли много лоши (т.е риск 1:3).Веднага записах час за преглед и се подготвях психически за амниоцентеза или други интервенции...Отивам вчера в кабинета на доктора и се оказва че сестрата която е нанасяла резултатите е допуснала техническа грешка....т.е поне за сега няма никакви проблеми..Замислих се какъв ли карък трябва да съм че да ми се случи такава нелепа грешка....

Кошмар! Аз бих утрепала тая... няма да оставя нещата току-така. Нали се сещаш на бременна жена да й кажат, че рискът е 1:3 и резултатите са лоши???!

# 470
  • Варна
Idi, тази сестра е за убиване!Хубавото от цялата работа е, че бебето си е добре!Съчувствам ти за ужасния стрес.Като знам аз за далеч по-хубав резултат как се бях притеснила, а този направо страшно си звучи.

На мен вчера като ми каза акушерката, че бебо много се върти и снощи повече се вглеждах в усещанията на тялото си и наистина снощи по-често го усетих човечето.Надявам се на 18-ти и пола вече да се види, но колкото по-наближава, толкова повече си мисля, че ще е момче този път.

# 471
  • гр.Божурище
Гледам че последно сте коментирали за БХС да ви питам понеже мен ме пратиха и на втори уж за по сигурно  на едно и също  място ли сте се изследвали защото ,аз не
и ме предопредиха ,че стойностите може да са завишени понеже като не е в една и съща болница не може да се направи сверка между първото и второто изледване и да излезе един среден резултат ...макар ,че на първия БХС всичко беше наред

# 472
Едни розови гащи 💗и за нас .Фм мина всичко е ок.

# 473
  • Варна
Гледам че последно сте коментирали за БХС да ви питам понеже мен ме пратиха и на втори уж за по сигурно  на едно и също  място ли сте се изследвали защото ,аз не
и ме предопредиха ,че стойностите може да са завишени понеже като не е в една и съща болница не може да се направи сверка между първото и второто изледване и да излезе един среден резултат ...макар ,че на първия БХС всичко беше наред
Аз правих втори скрининг, но на същото място.При мен се наложи заради близка стойност на биохимичния резултат за Даун съпоставен с възрастовия.На втората за интегриран риск всичко излезе с нисък риск.
При теб, след като на първия всичко е било наред, защо сте повтаряли пак?Най-често дори и без да има проблем втория дава по-лоши резултати спрямо първия.

raiaee, честито ви розови гащи Simple Smile

# 474
Момичета, ние изненадващо се пказахме в Хисаря, малко да си почине мъжа Simple Smile но изкушението е голямо ... има два басейна в минерална вода, не знам как ще издържа... толкова обичам да плувам.

# 475
До края на бременността ще се гледа ли пак за аномалии? Кръвни май повече няма да се взимат , но на втората ФМ като оглеждат подробно , всичко ли се вижда дали е нормално ?

За пътуването с кола как мислите , моя airbag трябва ли да е изключен?

# 476
  • На север
При мен ми говореше. Гледаше някакво разстояние на тила, нослето и други индикации. Каза ми, че всичко изглежда нормално.

# 477
  • Варна
Аз имам още едни кръвни изследвания на 10-ти юли, към 23 седмица ще съм тогава.Стандартни кръвни + глюкоза, също урина ще ми пуснат.Има и късна фетална при нужда, след 30 седмица е.Не всеки прави такава.Тази, втората е най-важна по принцип.
За колата, аз моя еърбег не съм го изключила, иначе слагам само горната напречна част на колана.Другия месец плануваме да прескочим до Созопол за малко даже.

# 478
Момичета появиха ми се разширени вени долу по краката. До сега съм нямала ,сега ги забелязвам. Съвети за някакво мазило? Благодаря Simple Smile

# 479
Dayana, на мен лекарят ми каза, че мога да мажа с Лиотон гел, тези лосиони обаче по-скоро облекчават неприятните усещания, не лекуват самите вени.

Аз от днес съм на Фраксипарин - трябваше да е Клексан, но не го намерих и първата инжекция ми я сложиха Фраксипарин. От утре минавам на Клексан 0.4. Едно питане към момичетата с опит: и по време на самото поставяне и сега (вече 4ч по-късно) ме боли мястото на биенето. Нещо между сърбеж, болка и повишена чуствителност е (дразни ме например тениската). Това нормално ли е?

Общи условия

Активация на акаунт