Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

• 36 021
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
За капилярите мога да кажа от какво няма файда - троксевазин. Мажа се от около седмица досега без резултат. Иначе тоя номер с горната част на колана не го знаех. Добре че бяхте вие, че иначе още да си се возя на задната седалка без колан, ама пък там ми ставаше лошо.

# 481
JT,
Като че ли е нормално.
Може някаква реакция да правиш,Клексан бил по-изчистен.

# 482
  • София
JT, аз болка не усещам, камо ли от такъв лек допир като тениската. Случвало ми се е да имам сърбеж на различни места, където съм поставяла инжекцията.

# 483
  • Стара Загора
Аз съм с болки, сърбеж, подуване, парене, дискомфорт от някои материи, казаха ми да ги бия в ръцете и бедрата- няма промяна, големи синки и сърбеж. Утре ще поискам да ми го сменят с Клексан, защото това е алергия, а по време на бременност не е добре.

# 484
Аз съм с болки, сърбеж, подуване, парене, дискомфорт от някои материи, казаха ми да ги бия в ръцете и бедрата- няма промяна, големи синки и сърбеж. Утре ще поискам да ми го сменят с Клексан, защото това е алергия, а по време на бременност не е добре.

И на мен ми звучи като алергия. Утре ще пробвам с Клексан-а и ще кажа има ли разлика. Уж бил по-изчистен

# 485
Момичета вас боли ли ви кръста мен днес ме боля много силно кръста и корема а сега ме боли само кръста но доста силно...

# 486
Момичета,моят резулат от токсоплазмозата излезе положителен......защо такаааа?Ужас!!!!

# 487
За минала инфекция или настояща? Правила ли си досега в началото на бременността или сега е за първи път?

# 488
От началото на бременността за 1 път се изследвам.Сега АГ ми е пуснал IGg-което май значи ,че съм я имала.Сега ще ми пусне и IGm.Дано поне той е отрицателен.

# 489
  • На север
Имаме си сини гащииии Blue Heart Smiley
Голям майтап падна когато отворихме плика със снимката.... Снимката беше под кръста само така да го кажа... Grinning Няма място за съмнение Grinning

# 490
  • Варна
От началото на бременността за 1 път се изследвам.Сега АГ ми е пуснал IGg-което май значи ,че съм я имала.Сега ще ми пусне и IGm.Дано поне той е отрицателен.
Този титър е за стара инфекция, която си прекарала преди.Странно защо не ти е пуснал заедно, мисля че можеше за IGg и IGm.Aко IGm е отрицателен, няма от какво да се тревожиш.
Аз също се изследвах, имам и котка, макар че то заразата най-често става от недобре измити плодове, зеленчуци и т.н..Моят е отрицателен.Дано и при теб няма настояща инфекция.

Уоман, честито ви сини гащи Simple Smile Тортата много апетитно изглежда!

Ех и аз да дочакам понеделник и да се разбера пола, ако бебока благоволи да ни се разкрие този път.Нашето май е своенравно, че не ще да показва нищо Grinning

# 491
  • На север
Не знам аз за първи път виждам снимка от ехограф на един голям гениталий ... Grinning Първо беше къде е бебето и после беше това не е ли ... Grinning

# 492
  • гр.Божурище

Попринцип твоя доктор не е ли пуснал двете на веднъж то по този начин се доказва дали имаш или нямаш ... странно аз като не толкова компетентно лице на мен като ми пуснаха за токсоплазмозаа
IGm - ниско под нормата нали ,а IGg - беше цифрааа завишено и аз веднага изпаднах в паника и набързо до болницата да минразтълкуват изследването и докторката ми каза тогава ,че няма за какво да се притеснявам,защото вече съм я била прекарала ,но чесно казано не съм и разбрала кога хаха.
Нооо най-интересното което ми каза тази докторка е ,че ако съм била заразена много много отдавна ,защото токсоплазмозата пречеза на забременяването ... колконе вярно това вече не мога да кажа 🙃

# 493
Woman честити Ви сини гащи. Много яко се е получило 100% изненада за всички Simple Smile.

# 494
  • На север
Аз бях и все още съм шокирана. Просто цял живот съм се виждала с момиче и ми е странно да свикна още с мисълта. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт