"София - Ден и Нощ" - 27

• 86 671
  • 843
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • Варна/Филаделфия
Много ме дразни това Кети! Сега ще пусне муха на Коко да изгонят Христо. Ясно е, че останалите няма да му се вържат, но доста грозна постъпка.

Калина и Ясен да вземат да се разделят най- накрая. Христо и Калина как ви звучи? Bowtie

# 92
Кети заслужава не шамари ами си е за бой направо , толкова малоумно пишлеме няма . То вярно че пубертет това онова ама тя  изобщо не  осъзнава кво се случва . Много ясно че коко ще  чисти тоалетните като няма да плаща , привилегирования мухъл мръсен .Много се дразня може би ще спра да го  гледам този сериал не знам...

# 93
Христо и Калина как ви звучи? Bowtie
Не си ги представям много. Grinning

# 94
Ясен за съжаление е голям скучаняк ..

# 95
  • Gotham City
Моля, сценаристите, правете разлика между Китай и Япония. Зара с традиционно китайско облекло, в ресторант за суши

# 96
Христо много ми харесва такъв лош. Да си остане мъжкар, да не вземе да го развалят.
Кети пък от своя страна много, ама много ме дразни. Нагло пишлеме.
Ясен и Калина са някакъв ужас. Май ще ги скарат.. С Христо обаче не си ги представям. Аз за Христо от сегашните жени не намирам някоя като за него.

# 97
Много тъпо сега ще скарат Стела и Зара май.

# 98
Тая па Кети е тъпа, тъпa, та чак вдлъбната!!! Как така ще иска да изгони баща си, след като той няма къде да отиде ЗАРАДИ НЕЯ?!?!! И кой ще я издържа, като тя не работи и няма никакви доходи? Или той Христо да си ходи, но да продължи да си я финансира?? Уффф, мамка му, никой не може да е чак толкова малоумен, няма никаква логика в това поведение!!
Според мен Христо и Калина си подхождат Simple Smile В смисъл, тя е единствената по-зряла жена, освен Марина. Може и Христо и Галя. Колко му е? Само да го зърне и ще се почувства привлечена Grinning

# 99
Ох ,Христо  ми допада и спокоен и ядосан  smile3534 Христо и Галя -хубава двойка ще са   Laughing

# 100
Ох ,Христо  ми допада и спокоен и ядосан  smile3534 Христо и Галя -хубава двойка ще са   Laughing
По- добре да не са Христо и Галя двойка. Първо Жоро ако се върне ще има голям бой. Второ Кети ще каже: Тази ли ще замени майка ми? и  тем подобни

# 101
  • Варна/Филаделфия
Стефчо е прав, сигурно за сега Христо ще остане сам за да не задълбават истериите на Кети.

Абе Стела кога прости на Лазар и кой работи в сервиза?

# 102
Митака се върна да работи

# 103
# 104
И на мен ми се струва, че сценаристите гласят Калина за Христо. За това и ще ги скарат с Ясен. Никой не спомена отвратителното отношение на Симона към Кети преди Боби да замине.

Общи условия

Активация на акаунт