"София - Ден и Нощ" - 27

• 86 651
  • 843
  •   1
Отговори
# 75
Сега ,кво дълбаят само истории с Христо ,Коко и Найден с неговите проекти  Stop Асолютно никаква драма няма  Crossing Arms А ,забравих че и Симона сега ще трябва да гледаме с тъгата и към Боби  newsm61

# 76
Сега с тези 20 минутни епизоди, кой знаезнае кога ще видим сервиза на Лазар, и да видим какво се случва там - съвсем го забравиха.

# 77
Сега с тези 20 минутни епизоди, кой знаезнае кога ще видим сервиза на Лазар, и да видим какво се случва там - съвсем го забравиха.

Хаха, майтапът на страна, но аз бях забравила за съществуването му. Joy
Многи ми хареса как Христо държа сметка на Коко в промото. Дано Христо да си държи на думата и да постави това леке на мястото му.

# 78
Онзи апартамент дето Зара го заряза, няма ли да се окаже обран и после да обвинят нея и да я арестуват невинна хахаха - след това бате Жоро да се намеси да я освобождава и накрая да се праснат, че не се издържа вече ха ха ха Simple Smile

# 79
Онзи апартамент дето Зара го заряза, няма ли да се окаже обран и после да обвинят нея и да я арестуват невинна хахаха - след това бате Жоро да се намеси да я освобождава и накрая да се праснат, че не се издържа вече ха ха ха Simple Smile
Надявам се да не стане така Grinning

# 80
   Христо ще научи за лъжите на Коки и той не е такъв либерален като Боби. Как нагло лъжеше Христо?! Пълен олигофрен и паразит е.

# 81
То и аз се надявам, само си фантазирах пишейки Grinning   Ама в интерес на истината тва "филмче" започна да ми става адски скучно и монотонно.

# 82
# 83
Лазар си е пуснал стори в инстаграм ..

Дали той ще е този, който ще предложи брак?.. Хм

# 84
Лазар си е пуснал стори в инстаграм ..

Дали той ще е този, който ще предложи брак?.. Хм
Може да са: Цвети и Оги, Галя и Жоро, Марио и Джулия, Коко и Ани, Дани и Михаела, Калина и Ясен, Теди и Найден, макар че последните са малко вероятни.

# 85
Калина и Ясен са сгодени вече. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 86
Струва ми се че качеството на картината не е много добро н моменти...

# 87
Много ме изкефи как Христо подреди Коко.. Малко му е даже.
Кефи ме Христо.

# 88
Христо си е супер-и като визия и като поведение. По въпроса с Коко-не е луд този, който яде баницата.И останалите са виновни, че го дундуркат този олигофрен и той така си свикна.
Комбинацията :  Коко-Ани за брак също ми се струва малко вероятна, да не кажа-невероятна.

# 89
   Струва ми се, че Калина и Ясен ще се скарат и затова едва ли те ще се оженят. Не знам какъв адвокат е тази Калина, като не може да защитава своята гледна точка?!

Как оправдават всички съкватиранти поведението и лъжите на Коки? Михаела като каза, че те са свикнали на характера мя и на лъжите му. Според нея това не са лъжи. Ами какво е тогава? Хахха и бил е добър по душа - истински търтей и олигофрен. Дано Христо не се откаже да му даде един хубав урок, че по този начин не може да живее, като лъже, манипулира хората и ги използва за своя лична облага!

Поведението на Кети е под всякаква критика. Кети се превърна в Коки 2. Как си позволява да крещи на баща си? Дали някой ден Христо няма да издържат нервите му и ще й удари един шамар?!

Симона постъпва лошо с майка си. Жената е отдала живота си да я отгледа, възпита и обучи, а тя как се държи с майка си - като пълен парцал!!! Марина да остави дъщеря си да се справя сама с живота, както си иска. Не заслужава подобно поведение от тази глезла.

Общи условия

Активация на акаунт