"София - Ден и Нощ" - 27

• 86 709
  • 843
  •   1
Отговори
# 120
Аз мисля че е над 30. Не ставаше въпрос за това дали е стара мома и на колко години е ,а  за това изобщо какви намерения има към него ако няма желание да опита. Нали го обича много уш . За това написах според моите разбирания защото според   мен повече от година две да се срещаш с някой по кафенца и ресторанти става  скучно  имайки предвид че го обичаш и си вече с кариера и финансова стабилност и така нататък , но пак казвам това си е мое  мнение

# 121
Галя като спря да се занимава с моделство беше на 29, мисля. Реално не знам на колко е, но на Стела и Зара понякога ми изглежда като леля им Simple Smile

Къде отиде Марина? В апартамента си ли се прибра, че съм изпуснала нещо?

# 122
Галя като спря да се занимава с моделство беше на 29, мисля. Реално не знам на колко е, но на Стела и Зара понякога ми изглежда като леля им Simple Smile

Къде отиде Марина? В апартамента си ли се прибра, че съм изпуснала нещо?

Хахахахаж като леля им и на мен така ми изглежда . Марина се премести при приятелка .

# 123
Много силен грим и ужасни дрехи, иначе реално е на техните години.

# 124
Брех ,Галя ще  казва ДА  утре hug

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 09:08 от elpi

# 125
Много силен грим и ужасни дрехи, иначе реално е на техните години.
Стела и Зара са на 21..

# 126
Галя в реалния живот е на 24, дали осъзнава как изглежда след като я взимат да играе 30 годишна. А в началото изглеждаше много добре, е прекалено дългата коса не е по мой вкус, та бих резнала една педя, но беше много по добре от сега.

# 127
Косата и е много дълга, но оставам с впечатлението че е рядка. Снощи се беше направила на кок и беше много малък. Или пък да има екстеншъни..
Дали ще приеме брака от Жоро? Уж не иска да живее с него, уж не приемаше неговия начин на мислене и на живот. Тази вечер ще е интересно.

Кетито ще успокои топката май Joy Много ми идват да крещят и тя, и Теодора.

# 128
  • ВАРНА
На 30г. е в сериала и е страшна драма за българина - ако на 30 не си с брак и деца. 

Гледам и във форума има такива теми и мнения.   Ако си прехвърлил 30-32 и си без брак и деца - нищо не става от теб.

# 129
# 130
Вижте сторитата на Лазар в инстаграм - jorirumenov , и Марио и Митко имат.
Всички + екипа са се събрали в квартирата, гледат клипове... Да не би да приключват сериала или пък празнуват нещо..?

# 131
Не ми се вярва да свършва. Колкото и да намираме кусури, все пакне доста гледан. Празнуват според мен.

# 132
  • Варна/Филаделфия
Асен:
- Баща и е доста едричък и много бие Grinning
Много е готин бара Heart Eyes

Кети отново изтъпя. Давали и учебници и обувки, защото нямала майка? Wtf?!

Идва леля Мария! HeartTrollface

Последна редакция: сб, 16 юни 2018, 00:13 от Mery D Eve

# 133
Абе то май от цялата работа само галя не разбра какво  стана.  Тя каза ли изобщо да !?

# 134
Абе то май от цялата работа само галя не разбра какво  стана.  Тя каза ли изобщо да !?
Както каза Стела, все едно това беше съобщение, не предложение.

Жоро към Зара: - Китайче..
Зара: Не съм китайка!
Grinning Grinning

Нямам търпение за Леля Мария.

Общи условия

Активация на акаунт