"София - Ден и Нощ" - 27

• 86 719
  • 843
  •   1
Отговори
# 135
Тъкмо си мислех кога ще дойде леля Мария ,че да въдвори ред малко в тая къща   newsm29

# 136
   Галя дори не можа да каже "Да" на предложението за женитба на Жоро. Стела правилно се изрази, че Жоро така го каза на Галя, като че ли беше съобщение, което не изискваше никакъв отговор.

Зара и Стела имат напълно малоумно поведение. Не ми се представя какво ще направят с този апартамент, когато Галя се изнесе.

Във всеки един епизод трябва да гледаме простотиите на Коки. Поне да дадат на зрителя малко почивка от този идиот.

# 137
Е как , додах да та видя бье митьенце  Grinning да не му докара някое недялчи отново

# 138
  • ВАРНА
Щом топ главен герой като Боби махнаха за няколко месеца от сериала.  
Не виждам  причина да не изпратят Коки към Танганайка да бере рапани за колекцията си.  

Продуценти четете и за новия сезон го пращайте!

# 139
Здравейте,

Нов потребител съм тук и не успях да намеря къде да публикувам темата си. Confused

Гледам предавания на запис от Nova Play но от няколко дена ми изписва следното :

Не ми се случва за първи път но преди максимум ден два и от самосебе си ce оправи без да разбера каква беше причината.

Разполагам с най-новата версия на Flash Player.

Какво бихте ме посъветвали да направя?

Благодаря Hug

# 140
Здравейте,

Нов потребител съм тук и не успях да намеря къде да публикувам темата си. Confused

Гледам предавания на запис от Nova Play но от няколко дена ми изписва следното :

Не ми се случва за първи път но преди максимум ден два и от самосебе си ce оправи без да разбера каква беше причината.

Благодаря Hug

Сменете си браузъра за гледане на Нова плей.И при мен понякога така става,като не съм изчистила бисквитките на единия браузър,минавам на друг  и си гледам безпроблем tv

# 141
Здравейте,

Благодаря Hug

Сменете си браузъра за гледане на Нова плей.И при мен понякога така става,като не съм изчистила бисквитките на единия браузър,минавам на друг  и си гледам безпроблем tv

Аз ползвам Google Chrome. Всеки друг browser пробвах но абсолютно същата работа.  :/

# 142
Леля Мария е  уникална-онова хвърчило😂😂😂

# 143
https://nova.bg/accents/view/2018/06/18/219195/%D0%BF%D1%80%D0%B … D0%BD%D0%BE%D1%89

Сигурно Ани ще се премести при Стела и Зара?

# 144
Ох леля мария ми пълни  душата ,. Кокото пак тъпотии .. бахти тъпунгера мръсен  тъп шибан

# 145
Коко бил гурметчия  Simple Smile Ша умра

# 146
Сигурно Ани ще се премести при Стела и Зара?
Да, май ще е тя.

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 22:53 от DebSs

# 147
Тъз буля Мара, голяма досада.... чак не се трае....все едно Коко в бабешки вариант

# 148
Мислите ли, че Ани може да се хване с Христо? И без това се държи като съветник и наставник на Кети Simple Smile
А иначе Ани въобще ще не ми се връзва със Стела и Зара. Те двете са шматки, а тя е страшно дърво 🌲

# 149
Ани не е дърво,а сериозна,отговорна и ангажирана жена..

Общи условия

Активация на акаунт