СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 185 642
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Мерсаж за темата ! Да се напълни с хубави точици Simple Smile))

# 106
Честита Зорница, vihrogonche! Дано днес всички новини са така хубави! Flowers Cherry Blossom

В класа на София доста деца слушат чалга. Не сме се месили в избора ѝ, тя слуша Slipknot и подобни (не е аутсайдер, напротив). Тениски на групи, черепи, кубикни, мина през обръснато от едната страна на главата, цветни кичури. Засега съм ок с положението, съвместно правим нещата с вкус. Само се радвам, че е страхлива и пиърсиинг и татуировки ѝ се виждат като зверски изтезания Trollface

Успех на децата, моментът на истината наближава Smiling Imp

# 107
И аз се чудя online ли да подавам или лично. Така или иначе аз ще съм тази, която ще попълва, но по неговите желания. Не мисля да се меся, освен вече ако не е крайно необходимо. Не иска да учи моят немски, предпочита испански. Той ще го учи този език, после не искам да каже " Ти го избра".

# 108
  • София
Здравейте и в тази тема! Успех на децата! Честита племеница Зорница! Да е жива и здрава!

Чета ви, следя МОН и така...Стискаме палци, още малко остана.
Преди девет години пак бях така на тръни за големият ми син.
Той завърши 1 АЕГ. Но сега май няма да стигнем до там...ох, ще видим..

# 109
  • Sofia
Като се замисля, днес излизат класиранията за първи клас, може МОН да са тооолкова заети с тях, че нас да ни оставят за утре. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 110
  • Варна
Моят е с две първи желания пък и вчера ме пита не можело ли и двете да завърши . 😂 Труден ще му е избора , но и аз ще го оставя сам да реши, макар да си имам силното предпочитание . 😉

# 111
А къде точно ще се появят резултатите? В графа "Изпити" или ще направят нова - "Резултати"?

# 112
  • София
Като се замисля, днес излизат класиранията за първи клас, може МОН да са тооолкова заети с тях, че нас да ни оставят за утре. Stuck Out Tongue Winking Eye

Е, стига деееее... Worried Не бях се сетила за това. Напълно е възможно.

# 113
Е, днес излизат за София, утре ще излязат за Варна за първолаците Wink То ако това е определящо, може да почакаме и след 6-ти Wink

# 114
  • 1st floor
Скрит текст:
Моят дребен е супер спокоен, най-вероятно и не знае кога ще обявят резултатите или е забравил изобщо за тях.  Joy Аз също съм горе-долу на тази вълна, с редки изключения, когато се сепвам и се сещам, че чакаме нещо!  Joy И не бързам да редя желания, само поразгледах по-неелитните гимназии из града.  Laughing Пък дано му стигнат силите и за тях! Mr. Green

И аз съм била в седмокласната тема преди пет години заедно с Хедра и си спомням каква паника и ужас беше там.  Joy Затова тази година по-повърхностно четях тук, но искрено се радвам, че не виждам много общо с тогава. Имах чувството, че на ден се изписваше по една тема.  Joy Тук цари мир и спокойствие, дано и така си остане!  Hug
Надявам се, че днес вече ще видим оценките, защото утре се връщам на работа след двуседмичен отпуск и ще ми дойдат нанагорно толкова емоции. Mr. Green

Успех на всички! Hug

Какво е било различното преди 5 години? Аз не си представям с какво може да ме натовари споделянето в темата.
Уф, даже не искам да си спомням напрежението. Stop След излизане на резултатите имам бегли спомени, че и спорове и караници имаше и то предизвикани от потребители, които не пишеха май преди това в темата.  Laughing Буквално не смогвах да изчета цялата информация и всички постове, защото имаше по двеста на минута! Joy Абе, кошмар някакъв. Сами си подпалихме главите тогава! Mr. Green Те оценките така или иначе вече бяха изкарани! Laughing Не казвам, че темата не ми е била полезна. Напротив! Всичко научих от потребителките, които споделяха. Нито справочници съм купувала, нито нищо. Обаче беше същинска лудница! След второто класиране нещата поутихнаха и си останахме онези съфорумки, с които и до днес нищим порасналите вече деца!  Hug

А къде точно ще се появят резултатите? В графа "Изпити" или ще направят нова - "Резултати"?

Ще се появят нови опции в менюто - Оценки, Желания, Класирания.

# 115
Ако излизат , да излизат посред бял и да не висим по нощите
за да си разваляме съня .

# 116
  • Плевен
Списъците за първи клас в Плевен от сутринта са факт.

# 117

Че кой спи Sob

Майтапче. Нямам аз такива терзания чак, нито пък някой у дома.
Просто си умирам от любопитство колко точно се е оценила щерката, как ще изглеждат статистиките и до коя гимназия ще я добутаме.

# 118
У нас е спокойно положението, тя не се впечатлява особено от такива неща, а и не са ѝ нужни много точки за набелязаните училища. Аз съм реалист и съм наясно за колко е учила, по-точно не е учила...
Само да не стане като в един филм - Нищо не очаквах и пак се разочаровах Laughing
Ще се появят нови опции в менюто - Оценки, Желания, Класирания.
Благодаря!

Миналата година като гледам са ги пуснали към 19 ч., мислят за нас хората, да си сипем по една ракия за успокоение, че в работно време не става Grin

# 119
Значи да я подхващаме от 18 ч и после като излязат в 19
хич няма да ни дреме, защото ще ни е хване дотогава  Ще бъдем спокойни и усмихнати и детето няма да тормозим .

Общи условия

Активация на акаунт