СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 185 622
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Добре дошла на Зорница Hug
Обаче, Вихрогонче, това за трите момиченца не трябваше да го пишеш. Люта завист ме обзе Rage Как го правят някои хора, как?!?!

# 121
  • София
Обаче, Вихрогонче, това за трите момиченца не трябваше да го пишеш. Люта завист ме обзе Rage Как го правят някои хора, как?!?!

Ами женят се за художници, Белинда! Joy

# 122
  • Sofia

Ами женят се за художници, Белинда! Joy

Пълна заблуда! С тия художници само 1 от 3 докарах момиче. Joy

# 123
Малко извън темата- възхищавам се на жените, които се решават да имат три и повече деца! Цяло геройство е да отгледаш повече деца.

# 124
Класният на дъщеря ми, който е и преподавател по математика им е казал да очакват резултати утре вечер. Аз все пак се надявам на резултати днес, тъй като с наближаване на 06.06. май напрежението се покачва...

# 125
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Класният на дъщеря ми, който е и преподавател по математика им е казал да очакват резултати утре вечер. Аз все пак се надявам на резултати днес, тъй като с наближаване на 06.06. май напрежението се покачва...

Казал им е за да не претоварят системата, сигурно.  Joy Аз искам днес да ги дочакам, че ми се изчака чакалото.

# 126
Дано да е днес.

# 127
  • Бургас
Записвам се и аз момичета, вися на балкона от дни. Да пожелая успех на всички деца! На мен като за втори път ми е по сокойно, а и щерката не си дава зор за училище с висок бал.До четвъртото  съвсем ще претръпна сигурно.
Хубав ден на всички, дано свърши чакането днес.

# 128
  • София
Моят е с две първи желания пък и вчера ме пита не можело ли и двете да завърши . 😂 Труден ще му е избора , но и аз ще го оставя сам да реши, макар да си имам силното предпочитание . 😉
+ 1 Fearful

# 129
  • София
Чакай, бе. А кой ще вземе нашите момичета, м ?

# 130
  • на вълнолома
Електронно ли ще подавате заявление?
Не изглежда сложно, но предпочитам на хартиен носител, че я Интернета ще ми прекъсне, я системата за прием.С големия си син отидох подготвена - напечатано и ръкописно попълнена заявление ( да си изберат),  джоб с копие на останалите документи и джоб с оригиналите,  заповедта за прием в училища- гнезда тогава( сега няма,  но добре че я взех, защото се опитаха да ме пратят в друго училище да подавам). Рано отидох тогава и имаше ужасно много хора, очаквах да чакам цял ден. Щом започнаха да ни приемат се оказа, че повечето тепърва ще попълват заявления, други нямаха медицинско- едните отиваха да вадят, други си преправяха желанията на децата! 
И така опашката намаля, подадох втора!  Simple Smile

# 131
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ако ги подадете на хартиен носител, след това от администрацията на училището ще го въвеждат онлайн

# 132
  • София
Малко извън темата- възхищавам се на жените, които се решават да имат три и повече деца! Цяло геройство е да отгледаш повече деца.

Мерси, мерси! Ама след второто претръпваш. Трето вече се гледа като бод тропоска - отгоре, отгоре. Joy

# 133
Абе така разправят, ама мен второто ми взе силите като за още три.😂 Пък и самата бременност, раждане....Два пъти ми стигат.
Ама няма да спамя вече темата.

# 134
  • На черешата
Записвам се и аз момичета, вися на балкона от дни. Да пожелая успех на всички деца! На мен като за втори път ми е по сокойно, а и щерката не си дава зор за училище с висок бал....
Хубав ден на всички, дано свърши чакането днес.

И ние така. И тя спокойна, и аз спокойна. Както личната каза, необразовани няма да останат. С кака и се бях панирала сериозно. Сега знам, че няма смисъл да травмиранм детето и себе си.

Общи условия

Активация на акаунт