СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 598
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Дай една боза и "Сладкопойна чучулига" на макс Sunglasses

Ииии, това е идея - след черешите, боза Scream Joy

Среден резултат 60 е високо, според мен.

# 226
Е,  да излизат вече тези резултати.  Щерката не иска никой да отваря резултатите. Тя сама ще си ги види.
Как излизат, на отделно първи/втори модул или общо?

# 227
Ох много се смях.Реших да влезна да ви кажа наздраве и 7-8пъти ми даде ,че сайта не може да бъде намерен 😂.Бъгнахме сайта 😂😂😂😂 с нашите вълнения 😂

# 228
  • София
Малко непотвърдена информация, средният резултат по МАТ за София е около 60. Предполагам, че статистиката скоро ще покаже доколко е така. Вижда ми се ниско.
За мен, изпитът по мат за 7 клас беше единственото свестно нещо, което МОН насътвориха тази година. По моята логика, така трябва да изглежда. Задължителният първи модул, трябва да покрива средното училищно ниво, за сответните 65 т. Вторият модул, трябва да е засукан, с всяка следваща задача. Той трябва да е ситото за т.нар. елитни училища. Та по тази моя логика, 60 т са ок, даже са си доста. Това означава, че болшинството деца са се справили за отличен на училищно ниво.

# 229
  • София
Малко непотвърдена информация, средният резултат по МАТ за София е около 60. Предполагам, че статистиката скоро ще покаже доколко е така. Вижда ми се ниско.

Много е високо даже! Нещо не ми се вярва... Thinking През 2016 напр., средният резултат е около 48 т.

# 230
valshebna, работи си сайтът Simple Smile нещо интернета ти временно да не е бил спрял?

Вторият модул, трябва да е засукан, с всяка следваща задача...
Това да. Но трябваше да е в/у материал, изучаван в трите години 5-6-7 клас, а не в/у такъв извън него.

# 231

Това е от една миналогодишна статия. Статистиката обаче е за цялата страна:
Средният брой точки, който седмокласниците са събрали по първия модул по български език и литература, е 34,67 от 65 възможни. При втория модул средният брой точки е 19,05 от възможни 35. По математика средният брой точки е 28,52 на първи модул от възможни също 65. На втори модул кандидат-гимназистите са изкарали средно 8,67 точки.

# 232
  • София

Това е от една миналогодишна статия. Статистиката обаче е за цялата страна:
Средният брой точки, който седмокласниците са събрали по първия модул по български език и литература, е 34,67 от 65 възможни. При втория модул средният брой точки е 19,05 от възможни 35. По математика средният брой точки е 28,52 на първи модул от възможни също 65. На втори модул кандидат-гимназистите са изкарали средно 8,67 точки.

И то, като се има предвид, че миналата година беше с най-високия бал за последните 4 години.

# 233
  • София
Крава Пенка да си в тая държава, не майка на седмокласник'!
Шегувам се. Пих шипкова ракия за гърлото.

# 234

Скрит текст:
По математика средният брой точки е 28,52 на първи модул от възможни също 65. На втори модул кандидат-гимназистите са изкарали средно 8,67 точки.
Това би трябвало да е за цялата страна.  Нямам данни как е било по модули, но според обобщената статистика за София миналата година сумарният резултат от двата модула по математика е бил 44,12, ако не съм сгрешила нещо.

# 235
  • София
Скрит текст:
По математика средният брой точки е 28,52 на първи модул от възможни също 65. На втори модул кандидат-гимназистите са изкарали средно 8,67 точки.
Това би трябвало да е за цялата страна.  Нямам данни как е било по модули, но според обобщената статистика за София миналата година сумарният резултат от двата модула по математика е бил 44,12, ако не съм сгрешила нещо.

Че кога си грешила? Hug

За 2017-та нямам статистика с натрупване и трябва много да смятам, а вече съм на втора чаша вино. Белинда Wine Glass
Ама среден резултат мн. добър 4,50, не помня да е имало някога.

# 236
  • Sofia
Виждам, че никой от вас не е споделил дали е решавал двете НВО. Както си трябва. Сам, в тишина, по правилата, и за определеното време. Аз го направих и се учудих на резултатите си. По БЕЛ не направих преразказа само. По математика времето не ми стигна за първия модул, не успях да стигна до една от всички задачи. Освен това съм объркала в бързането си няколко задачи. От втория модул успях да реша точно първите две задачи и на другите две запецнах, но си признавам, че не отделих час и половина за него. Е, познайте! Аз, дето се смятам за добра по математика, сравнявам се с общата извадка хора около мен, изкарах общо само ... 56 точки. Засрамих се. Е, да кажем, че по БЕЛ бих изкарала може би около 70-75 точки, защото на преразказа бих била доста добре, но в първия модул също имах грешки. Така че ето, признах си... Ако сега трябваше да се явя на тези два изпита, нямаше да бъда от отличниците. А съм свикнала да съм сред най-добрите по принцип. Ако можех да пипна нещо лично аз по тестовете, най-малкото бих дала много повече ВРЕМЕ за първия модул по математика. Както и бих направила съвсем прецизно първия модул по БЕЛ. Ами това е. ... В очакване сме вкъщи. Сядаме да вечеряме. Но отвреме-навреме хвърлям по един поглед към сайта на МОН.

# 237
  • София
Умря ми надеждата!
20:04 мина, остана само пиенето Wine Glass

# 238
  • Plovdiv, Bulgaria
Умря ми надеждата!
20:04 мина, остана само пиенето Wine Glass
До колко часа е реалистично да се чака?

# 239
  • София
Скрит текст:
Виждам, че никой от вас не е споделил дали е решавал двете НВО. Както си трябва. Сам, в тишина, по правилата, и за определеното време. Аз го направих и се учудих на резултатите си. По БЕЛ не направих преразказа само. По математика времето не ми стигна за първия модул, не успях да стигна до една от всички задачи. Освен това съм объркала в бързането си няколко задачи. От втория модул успях да реша точно първите две задачи и на другите две запецнах, но си признавам, че не отделих час и половина за него. Е, познайте! Аз, дето се смятам за добра по математика, сравнявам се с общата извадка хора около мен, изкарах общо само ... 56 точки. Засрамих се. Е, да кажем, че по БЕЛ бих изкарала може би около 70-75 точки, защото на преразказа бих била доста добре, но в първия модул също имах грешки. Така че ето, признах си... Ако сега трябваше да се явя на тези два изпита, нямаше да бъда от отличниците. А съм свикнала да съм сред най-добрите по принцип. Ако можех да пипна нещо лично аз по тестовете, най-малкото бих дала много повече ВРЕМЕ за първия модул по математика. Както и бих направила съвсем прецизно първия модул по БЕЛ. Ами това е. ... В очакване сме вкъщи. Сядаме да вечеряме. Но отвреме-навреме хвърлям по един поглед към сайта на МОН.

Аааа, не! Няма да ги пипна! Ще вземе да ми се срине самочувствието. Frowning1

Общи условия

Активация на акаунт