СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 503
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Да, аз вчера цъках разни коли...

# 451
  • Plovdiv, Bulgaria
Да, аз вчера цъках разни коли...

А аз витрини на магазини Satisfied

# 452
# 453
  • София
Аз влизам, ама няма нищо.

# 454
  • sofia
И при мен нищо

# 455
  • out of space
Аз влизам, ама няма нищо.

И аз така, но никакви автобуси и витрини не са ми изкачали...

# 456
Сега влизам, няма нищо.
Само сайта БГ мама да не се срине, че в този момент той ми е по-важен да работи.

# 457
  • Sofia
Добре де, МОН къде са обявили, че са готови резултатите? Защо има новини, без да има новини? Sad

# 458
Щом не сме сринали бгмамма, значи е спокойно положението Sunglasses
Кандидат-гимназистите вече могат да видят резултатите си от националното външно оценяване по български език и математика.
Объркали са времето Grin
Ама то затова, щото сме от Правописната полиция и се заяждахме с тях, сега ще си чакаме до последния момент Smiling Imp

П.П. Може да е страничен ефект от хапчетата, че съм с кашлица и Т и се понадрусах, но ми е много спокойно, толкова далечно ми се струва, че като рефрешвам въобще не очаквам да видя промяна Laughing дъщеря ми излезе по-рано за училище, събират се в двора с класа. А може и да се е уплашила, че току що получих една поръчка, тиган

# 459
Аз им написах коментар на " топ-новинарите", ама отговор няма.

# 460
Скъсаха и моите нерви, и сриват психиката на горкото ми дете,което всеки ден прави поне по две изходни нива.Имат по n бр. оценки но се продължава агонията им.😢😈

# 461
О, този тест чат-пат се появяваше още от вчера. Явно толкова пъти съм влизала да проверявам, че системата е заключила, че всъщност наистина съм робот или нещо подобно - автоматизирано и лишено от мозък.

# 462
  Чакайте де,Кастрева не се е нагласила още да я снимат Убава и гримосана и лъскава.
   Може ли,днес да се прибере с двойка по физика?!Утре,когато ще представя проект по АЕ,за да изкара 6ца,
г-жа по география им взема часа.Щото нещо не успяла да си разпредели правилно времето.....
    Добре ,че щерката -студентка ме принуди да й съдействам за курсова работа на тема Комуникации и манипулации,иначе да съм хванала за гушите и физички и географки и англичанки и прочие.

# 463
А как "от МОН са съобщили", след като няма новини на сайта на МОН?

# 464
Малко встрани от резултатите, разглеждах справочника за училищата и не мога да разбера какво значи последната колона (14), където пише втори профил. Ако са посочени три неща БЕЛ/РЕ/МАТ, значи ли, че ако имат 6 свободноизбираеми часа в 9 клас, тези часове ще се разпределят между трите предмета? Защото в някои паралелки видях да пише само едно нещо, в други две, в някои три...
Понеже ще са по новата програма.
По-скоро тези 3,4,5, 10 профил - в 11 и 12 клас. Не в 9-ти. И досега не са били в 9-ти.
Повечето училища са посочили само 1 и 2 профил.

Избира ли се кое от трите  искаш, ако са посочен три неща или нямаш избор? Има много училища посочили два и три предмета като втори профил.

Общи условия

Активация на акаунт