СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 512
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 420
  • На черешата
Всички са решили преди обедната почивка да проверят.

Ще ям на бюрото, никаква почивка.

# 421
малко хай-тек мъдрости за да ви разведря - мисля, че 'влизането без проблем' води до това да няма 'нищо ново' Simple Smile
като почнат проблемите с логването, те тогава ще имаме новина Simple Smile

# 422
  • София
Така ми се иска да пийна едно. Confused

Аха, те да забавят още резултатите и ще се виждаме после на срещи на АА. Joy

# 423
И мен ме изхвърли от системата точно по същото време по което пишете ,че сте имали проблеми.Казвам си ето качват ги( това в кавички ли е Grinning) ,обаче нъц....след минута си влезнах ,като пет лева в цигулка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 424
Вижте дали няма промяна в секция Изпити. Възможно е краткотрайните сривове да се дължат на въвеждането на наименованията на олимпиадите, за което споменах по-рано днес. Естествено, за да има нещо въведено, детето трябва да се е явявало на областен кръг на олимпиада.

# 425
Вие сега искате да "изядете" обедната им почивка. Ми оставете ги да хапнат, да пийнат кафенце, да обсъдят това-онова и да поработят следобед за нашите деца ...

# 426
  • Sofia
Нямат сърце тия хора...
Добре, че не съм на работа, че в нищо не мога да се съсредоточа.

# 427
  • тук-там
В Сф има ли въведена обласна олимпиада? При нас още нищо.

# 428
  • В светлината на слънцето
Нищо! До днес ми беше много спокойно. Сега и аз взех да се притеснявам вече.

# 429
Едно такова затишие е тук днес, че предпочитам да не мога да ви изчета, отколкото да е тихо...

# 430
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Едно такова затишие е тук днес, че предпочитам да не мога да ви изчета, отколкото да е тихо...
Тук сме, ама чакаме.
Аз шъ надебелея докато ги пуснат тия резултати! Опатках малините и маскарпонето и започнах шоколада, а тепърва ще обядвам! Не ги е срам!

# 431
По-добре МОН да беше упоменало в графика - "Обявяване на резултатите от тестовете - на 06.06.2018 г.", тогава нямаше целият набор 2004 г. и родата около него да тръпне в очакване дни по-рано.

# 432
  • Plovdiv, Bulgaria
По-добре МОН да беше упоменало в графика - "Обявяване на резултатите от тестовете - на 06.06.2018 г.", тогава нямаше целият набор 2004 г. и родата около него да тръпне в очакване дни по-рано.
[/quote

Ами точно така, това "до" те го разбират като "на"

# 433
Малко встрани от резултатите, разглеждах справочника за училищата и не мога да разбера какво значи последната колона (14), където пише втори профил. Ако са посочени три неща БЕЛ/РЕ/МАТ, значи ли, че ако имат 6 свободноизбираеми часа в 9 клас, тези часове ще се разпределят между трите предмета? Защото в някои паралелки видях да пише само едно нещо, в други две, в някои три...

# 434
[/quote

Ами точно така, това "до" те го разбират като "на"

Има още време до края на деня... Половината ден е пред нас и тях.

Общи условия

Активация на акаунт