СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 525
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 480
Моят седмокласник току-що се върна от училище и ми каза, че са ги информирали, че резултатите тази година щели да се забавят, защото много от преразказите били преразглеждани, поради слабите оценки. Rolling Eyes.
Какво има става на тези учители? Едните обясняват колко слаби са работите им, другите - че средният резултат е фантастичните 70 точки. По-добре нищо да не казват, отколкото някакви слухове.

# 481
Моят седмокласник току-що се върна от училище и ми каза, че са ги информирали, че резултатите тази година щели да се забавят, защото много от преразказите били преразглеждани, поради слабите оценки. Rolling Eyes.
Какво има става на тези учители? Едните обясняват колко слаби са работите им, другите - че средният резултат е фантастичните 70 точки. По-добре нищо да не казват, отколкото някакви слухове.
Най-вероятно се е имало впредвид, че средният резултат общо за математика и БЕЛ е 70 точки.

# 482
Моят седмокласник току-що се върна от училище и ми каза, че са ги информирали, че резултатите тази година щели да се забавят, защото много от преразказите били преразглеждани, поради слабите оценки. Rolling Eyes. И да имали търпение...Можело и утре да е.  Ново 20...
Вече ми писна...Искам да си стегна една раничка и да избягам за един месец, за да не слушам повече глупости, да не чакам резултати, статистики и класирания...пълна лудница Weary
Защо не се родихме в някоя нормална държава....горките ни деца, какво ги чака....

Е това няма как да е вярно. Как решават кои точно работи да преразгледат?
Пък и държавата в лицето на МОН в случая още нищо против предварителната програма не са направили.

# 483
Пък и държавата в лицето на МОН в случая още нищо против предварителната програма не са направили.
Това преклузивно червеноточково адвокатско становище ли беше Simple Smile))

# 484
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Ама защо тези учители си позволяват изобщо така да пкещят. Вече ми писва. Първият учебен ден след матурите учителката им по литературав час им каза, че като им видяла тезите за „Опълченците на Шипка” щяла да им даде по 1 максимум 2 точки. Първо - вместо да ги успокоява или да ги окуражава, че въпреки всичко вярва в тях и знае, че са се трудили (примерно), за да им подигне духа, тя прави обратноти. И второ - дали има достъп тя изобщо до техните матури и то още в първите дни, и то още без да е свалена анонимността. Мисля си, че и да е от проверяващите, нямаше да допуснат да й се дадат пликове на ученици от училището, в което тя преподава

# 485
Най-вероятно се е имало впредвид, че средния резултат общо за математика и БЕЛ е 70 точки.
Не. Учител по БЕЛ го е казал конкретно за неговия предмет.
За общ пък е прекалено малък 70, пак не е реално.

# 486
  • В светлината на слънцето
Аз съм на работа и поради невъзможност да ударя нещо по-силно, ударих един ибупрофен, че такава глава ме боли, не е истина.

# 487
Нищо не е. Просто обобщения за скапаната държава и преразглеждане на работите, за да вдигнем малко точките, ми идва твърде много Blush

# 488
Мисля си, че и да е от проверяващите, нямаше да допуснат да й се дадат пликове на ученици от училището, в което тя преподава

Не е изключено, според мен. Нали все пак, работите са анонимни и се предполага, че  няма да има разпознаване. Друг е въпросът, че един учител сред 1000 непознати работи ще разпознае написаното от свой ученик.Но едва ли злоупотребяват, все пак има и втори проверител.

А иначе,гадно изказване и много неуместно.По-добре учителката  да си беше мълчала, но май всички проверители ги "сърби езикът"

# 489
  • София
Ееее, 86 нови отговора, докато разходя бебето, и пак няма резултати?! Какво писахте толкова?! Само ми изкарвате акъла...

# 490
  • София

Лоренца, JoyJoyJoy

# 491
  • София
Хахаха, опитах се да се проаветля какво е все пак и сега се чудя как да докарам едно червеноточково срещу топлофикация...
Обаче на третото значение на думата, ударих на камък, щото беше обяснено с друг термин, пак с п...., нещо като петно звучеше Joy
Петитум... Thinking

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 13:39 от oblachna

# 492
  • София, Младост
Ееее, 86 нови отговора, докато разходя бебето, и пак няма резултати?! Какво писахте толкова?! Само ми изкарвате акъла...

Нищо, Белинда, нищо!
Аз само телом съм на работа. Да взема да се ядосам и да поработя малко, освен.

# 493
На моето дете госпожата им казала резултатите. Изпратени са от РУО на хартия.

# 494
На моето дете госпожата им казала резултатите. Изпратени са от РУО на хартия.
Confused
Дано да сте доволни от резултата!

Общи условия

Активация на акаунт