СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 258
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Абсолютно съгласна съм с поста на Мандарина. За мен лично седмокласното НВО е една безсмислена кампания, която я има май само в България. Допълнителните уроци задобраяват повечето деца, дават им рутина, но това не значи, че едно дете ще стане математик или литератор. Това вече е дадено от Бог. И Бог е дал талант на всяко едно дете. Нека децата, които са изкарали малко точки, не си създават душевно рани. Всяко едно дете ще поеме по пътя си, който му е начертан, важно да го следва с любов и желание. На тази земя има място за всеки и всеки човек е уникален сам по себе си. Аз лично не мога да изкарам и един верен тон, сестра ми е музикант, но математиката и е табу, но и двете се реализирахме успешно и най-вече се занимаваме и работим това, което обичаме.
Пожелавам на всички деца здраве и да следват мечтите си.

# 751
  • София
Здравейте и от мен! Честито на децата с високи резултати!  Успех на всички и дано намерят мястото си!
За отчета- момче,  София,  Б-62, М-59, 5.
Не знае къде иска да учи!

# 752
Довечера в "Референдум " по БНТ ще разискват
дали резултатите отразяват вярно знанията на децата .
Аз не мисля че ги отразяват Съгласна съм с последните мнения, че няма как да вкараш всички деца в едни рамки , просто защото те нямат еднакъв старт и не е справедливо. Едни ходят до посиняване на уроци , други умни и талантливи деца имат съвсем други заложби , на трети им дадено по природа да извличат нужното което от тях се иска .
Много се надявам да се прекъсне цялата тази истерия и да измислят нов начин за оценяване .

# 753
  • София
Здравейте,
И аз да споделя: БЕЛ - 74,50, МАТ - 89, момиче, София.
Браво на всички - каквито и резултати да имат, децата ни положиха много усилия и дадоха всичко от себе си.
Сега чакаме статистиката...

# 754
  • Пловдив
Здравейте! Пиша с молба - моля ако има майка, чието дете се е готвило в школа Евро Елит - Пловдив, нека ми пише. Търся лични отзиви за подготовката там.
Желая успех на всички деца!

# 755
  • София, "Младост 3"
Здравейте и от мен! Честито на децата с високи резултати!  Успех на всички и дано намерят мястото си!
За отчета- момче,  София,  Б-62, М-59, 5.
Не знае къде иска да учи!

Привет! Надето съм и ние сме така! Чк до рев стига (то и мен ми се реве). Бяхме стигнали консенсус за ТУЕС. Там съм учила, после СУ информатика. Идея си нямам нито от др професии, нито от др училища. И сега с ниския бал е за никъде. НАправо съм и аз в чудене - честно казано все тая накъде, той не иска езикови като френската или др.... и не знам

# 756
..........

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 21:08 от tanitkata

# 757
  • Варна
Сега, след като страстите се успокоиха и вече сме просто щастливи от резултата, искам още веднъж да благодаря на Дидева за подкрепата, насоките, решените задачи и времето, което отдели на нашите деца! Безкрайно сме ти благодарни!

# 758
Огромно благодаря на Дидева за подкрепата, отзивчивостта и търпението, помогна ми много!!!

# 759
Радвам се, че съм била полезна. Надявам се да бъда и занапред, но не пълнете темата с благодарности. Нейната цел е друга.  Simple Smile

# 760
  • София
Русалке миличка, докато четях поста ти (дето ще го триеш), си мислех, че пишеш за мен и се чудех откъде знаеш такива подробности. Сега ми е ясно, че има и други майки, които се пекат точно, ама точно като мен. Благодаря за куража, благодаря и за мнението на ganis! Топла прегръдка от мен!

Момичета, извинете за спама!

# 761
  • София, "Младост 3"
Само да кажа и аз на Вихрогончето - прекрасно е да имаш художник! НДнес времената се менят и професиите също. Много скоро ще има още по-забележими промени в търсенето на пазара на труда.
Аз също имам дете с нисък резултат, но драмата ни не е това. Истинската драма я осъзна той самият - къде иска да влезне! Той не знае. Аз също. Той е скучно добър на посредствено ниво по всичко! Всичко! И това не дава представа какво го влече. Без страх го гонех към ТУЕС щото обожава да играе игри, има ловки ръце за инженер...
Но сега става трудно. успеха му е недостатъчен за ТУЕС, а др у-ща нивото е малко различно от това, в което се целих.
Но ти имаш художник и вярвам той ще успее! Прекрасно е! Резултатио по НБО показват ясно едно нещо - детето има др вид влечения и е силно другаде! УСпех желая от сърце!

# 762
  • Варна
....                    
За Варна, предполагам и за София присъствието на детето е задължително, както и представянето на уч. лична карта или бележник.

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 22:25 от биб

# 763
Сетих се да попитам, наистина ли за годишната оценка по БЕЛ и МАТ учителят няма право да се отклонява с повече от 0,50 стотни,порових се и намерих тази: Наредба НАРЕДБА № 11 ОТ 1 СЕПТЕМВРИ 2016 Г. ЗА ОЦЕНЯВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ОБУЧЕНИЕТО НА УЧЕНИЦИТЕ
В сила от 20.09.2016 г.
(5) Оценката от първия модул на всеки от изпитите от националното външно оценяване по ал. 1, изразена с качествен и с количествен показател, се отразява в училищната документация като текуща оценка по съответния учебен предмет.
Друго не намерих, може ли помощ, защото разлика от 12 точки при нас ще е фатална?

# 764
  • София
Някъде ми се мерна 16.06.2018 ден на отворените врати в НЕГ или съвсем се бъгнах ? Confused

Общи условия

Активация на акаунт