СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 254
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 825
  • София
А Ваче, galimar, снощи беше интересно. Сега е скука, всички сме заети с децата, кой успокоява, кой ликува... Върнете до снощи, по това време Joy

# 826
  • София
Ваче, и в нашата тема не бяхме съвсем трезви в деня на резултатите ...

Ама да заменят розмарина с бяло... в потрес съм... Simple Smile))))))))))
Айде, и умната при реденето, най-желано, най-първо, независимо от бала Wink

# 827
Catnadeen, точно така! Не винаги най-желаното от детето училище е неговото училище. Историята познава безброй примери.
Понякога деца, чийто бал не е достигнал за топ гимназиите попада в не толкова престижно училище, където завършва с отлична диплома и след това - пътища много. Както и обратното - елитната гимназия не е гаранция, че детето ще се чувства добре точно там.
Познавам преподавател в Тексаския университет, завършил посредствена гимназия в София. Познавам и деца, съсипани в "престижни" училища.
Така че...почерпете се за положените усилия и каквото сабя покаже. Във всеки случай ще бъде правилният път и нито животът, нито трудностите, нито пътищата не свършват с НВО.

# 828
  • София
Сега се прибирам. Девойката реши, че трябва да отидем на ресторант, да се почерпим за резултатите й. Grinning До вчера мрънка, че се е провалила, пък днес реши, че резултатите са за черпня. Joy Няма да казвам на колко бяло съм вече...
Гледам, че сте се развилняли с прогнози за бал като миналата година, че и по-висок. Не знам на каква база ги правите тези прогнози. Без статистика, трудно може да се правят прогнози. В тази тема традиционнно има високи резултати, дори тази година ми се струват сравнително ниски, въпреки споделеното за 2х200т. Според информация от дъщеря ми, в нейното училище резултатите са по-ниски от предходната година. Някой сподели същото за СМГ. А това са двете училища с традиционно най-високи резултати. Така че, не се филмирайте, пийте по едно и чакайте статистиката. Smirk

# 829
Ама да заменят розмарина с бяло... в потрес съм... Simple Smile))))))))))
Айде, и умната при реденето, най-желано, най-първо, независимо от бала Wink
За бяло вино иде реч, Vache. Не се шашкайте. Аз не знам ще ни стигне ли балът за желаното училище. На долната черта сме на миналогодишното първо класиране. Но вече съм, на половин бутилка Плумари. Поне потренирах за почивката в Гърция Grinning

# 830
  • София
Аз няколко пъти вече писах, че форумските деца не са представителна извадка, но не ме слушат.
Аз също мисля, че балът ще падне.

Вачеееее, дишайте ни прахта Laughing Бело, черно - всичко под ножа Joy

Аз приспах бебето и мисля да запразня Hug Чаша вино и купа ЧЕРЕШКИ, Дидева, точно така...

# 831
Мхм, мхм...Черешки....Ти си знаЙш. Joy Цвета няма да го уточнявам. Stuck Out Tongue

# 832
  • София
Белинда, внимавай с тази комбинация... бяло с червено Wink
Скрит текст:

# 833
  • София
Облачна, аз не виждам какво пречи да повторим вчерашния купон. Sunglasses  Тя, Белинда ме подхлъзна вчера с бялото и после се разпознах на няколко места в Русалкината поезия. Joy

# 834
  • София
Нищо не разбирате вий! На етикета на моето вино пише, че поради нежния си плодов послевкус чудесно се съчетава с дъра-бъра еди какво си ..."и плодове" - цитат!!! Аматьорки Sunglasses

# 835
  • Sofia
Защо тъжен емотикон? Аз щях циганско колело да правя на 90,5 по математика. Grinning

Много е разочарована , защото сигурно балът няма да й стигне за гимназията , в която иска да влезе. Цяла вечер плаче , притесних се....
Еее, кажи ѝ, че е рано за сълзи! Може пък да ѝ стигне балът, тогава няма да може да плаче от радост, ако сега си изплаче очите. Simple Smile

# 836
  • София
Ние се присъединяваме към групата със “секирите” на преразказа, от което точките по БЕЛ на втори модул са доста под очакваното. Математиката е 83,5. Утре ще посетим 22, за да видим защо и как. Има ли начин, ако открия нередност да подам молба за преразглеждане? Май не съм чувала за подобен случай...

# 837
А слаби резултати под 30 точки на двата изпита дали има? Едва ли тука някой във форума, така като гледам всеки се е справил според възможностите си. Засега не мога да кажа къде сме от познати 10 ти на деца с висок бал

# 838
Нищо не разбирате вий! На етикета на моето вино пише, че поради нежния си плодов послевкус чудесно се съчетава с дъра-бъра еди какво си ..."и плодове" - цитат!!! Аматьорки Sunglasses
За дъра-бъра и плодовете се съгласих. Ама послевкусът може да един...Като на снимката на Ваче. Stuck Out Tongue

# 839
Много от децата с високи резултати са приети вече в АК и имат намерение да се запишат, напр. от класа на девойката, един младеж със 100 (Браво!) по МАТ, и друг май с куриозните 99,750 (Ай стига бе!), пак МАТ....

и шапки долу за всички деца!

Общи условия

Активация на акаунт