СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 204
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 035
Като родител на настоящ СМГ-ец мога да ви кажа ,че СМГ вече не е това ,което беше. След като махнаха директора, преди месец махнаха и много добър учител по немски,който се опита да издейства DAF- махнаха го щото не работел по програмата, която е повтаряне за 3-ти път на това ,което са научили в 8-ми клас, клоаката заформила се около старите к@рви  и изкуфелия от старческа деменция и.д. директор ще доведат училището до дъното. Сега имам 7-класничка. Общо 446 бал. Колкото -толкова. Гониме Топ 8 училищата, на 9-то място ще поставим Бузема ,а на 10-то СМГ.

# 1 036
  • София
На два пъти се опитах да потормозя РУО-София за статистиката, но никой не вдига телефона. Освен с мейли да пробваме.

# 1 037
  • София
Като родител на настоящ СМГ-ец мога да ви кажа ,че СМГ вече не е това ,което беше. След като махнаха директора, преди месец махнаха и много добър учител по немски,който се опита да издейства DAF- махнаха го щото не работел по програмата, която е повтаряне за 3-ти път на това ,което са научили в 8-ми клас, клоаката заформила се около старите к@рви  и изкуфелия от старческа деменция и.д. директор ще доведат училището до дъното. Сега имам 7-класничка. Общо 446 бал. Колкото -толкова. Гониме Топ 8 училищата, на 9-то място ще поставим Бузема ,а на 10-то СМГ.

Хъм, само да не се разочаровате и останалите "топ 8".
Не можах да ги идентифицирам кои са... Thinking

# 1 038
Моето дете беше в 13,30 пред 22СУ. Минало е за 20 минути

# 1 039
При моята френската не бе самоцел, а част от пътя, по който искаше да върви - да учи интериорен дизайн в Париж или Брюксел. Дори си е проучила къде там може да следва и при какви условия. И по тази причина много залагаше на това да научи езика перфектно. Явно ще трябва да преосмисли плановете си и да поеме по друг път. Може да е и за добро.

А защо да преосмисля плановете си, а не я запишете на курс по френски? При такова голямо желание и конкретни цели няма как да не научи езика дори не в училище.

Да, ние сме така с немския.
На синът ми му се отдават езиците, но заради математиката не може да се класира.
Смятаме да го учи на курс и вече сме го записали за летен интензивен в Гьоте институт от 2.7.

# 1 040
  • В светлината на слънцето
При моята френската не бе самоцел, а част от пътя, по който искаше да върви - да учи интериорен дизайн в Париж или Брюксел. Дори си е проучила къде там може да следва и при какви условия. И по тази причина много залагаше на това да научи езика перфектно. Явно ще трябва да преосмисли плановете си и да поеме по друг път. Може да е и за добро.

А защо да преосмисля плановете си, а не я запишете на курс по френски? При такова голямо желание и конкретни цели няма как да не научи езика дори не в училище.

За съжаление курсовете не са достатъчни. За разлика от немския, който в Гьоте може да се овладее на доста високо ниво, при френския нещата не стоят така. Пак може да се научи, но не така както в езикова гимназия. Здраве да е.

# 1 041
# 1 042
  • София
Нищо не се знае lulumba.
РУО София какво се бави пак?
Браво на Бургас!

# 1 043
  • Резерват "Северозапад"
Варненската е без натрупване, нали newsm78?

# 1 044
Моето дете беше в 13,30 пред 22СУ. Минало е за 20 минути

Детето може ли да отиде само? Без родител?

# 1 045
Според презентацията на МОН с максимални 100 т. тази година са 68 деца, при 251 през 2017 г. По БЕЛ са само 3 деца тази година, при 6 - през 2017 г.
С отличен резултат по МАТ - 6285 деца (2018 г.), при 3857 през 2017 г. По БЕЛ е обратното - с отличен тази година са 1559 деца, при 3304 през 2017 г.

# 1 046

Хъм, само да не се разочаровате и останалите "топ 8".
Не можах да ги идентифицирам кои са... Thinking

Топ 8 с най-високият бал . Това са : 1. Най-високият бал  2. Вторият най-висок бал  3. Третият по височина бал   и т.н. На 9-то място е техникума за пътностроителна техника в Бузема и на 10-то желание е СМГ- където му е мястото...

# 1 047
А момчета  - момичета защо не показват в тези статистики? Това е важно.

# 1 048
Не с родител.

# 1 049

Общи условия

Активация на акаунт