СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 056
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 260
Очертава се интересно класиране.Балът ще се вдигне точно за училищата,които сме набелязали.С колко ли обаче ще е по-висок се чудя.

# 1 261
Моят хубавец, парашутизъм ще го записвам да тренира. От бялото има ли още. Или да вадя троянския кон, от сливово дръво правен? Joy

# 1 262
  • София
нищо не разбирам от статистиката, някоя добра душа ще разясни ли

# 1 263
  • Пловдив
Що не спрете да плюете по СМГ? Нито съм от София, нито ме засяга пряко, ама чак пък такива изявления.
Това, че при вас нещо не се е получило така, както си го представяте, не означава, че всичко е черно.
И моето дете не е особено доволно от избора, който направи, но училището не е виновно за това. И те имат деца на общежитие и такива, които пътуват по 50 км в едната посока всеки ден, но са доволни и работят здраво.
Ще научиш математика в Гоце Делчев на ниво СМГ с училищна подготовка, ама в някой друг живот.

# 1 264
  • София
Моят хубавец, парашутизъм ще го записвам да тренира. От бялото има ли още. Или да вадя троянския кон, от сливово дръво правен? Joy

Ти и салата беше обещал, ама после се покри. Joy

# 1 265
  • София
Хайде и аз да извадя боба (да отменя sanaka малко). Аз смятам момчетата, обаче, да има равноправие.
Моят е със сума 157, нарежда се на 596-о място сред момчетата. Миналата година момчето с 157т е било на 606 място. Горе-долу това са точките, при които мястото и тази и миналата година е относителни същото. При момчетата ми се струва, че баловете във високия диапазон са спаданали повече, отколкото при момичетата и са слезли в диапазона 150-170т.
Гледам статистиките от второ класиране и взимам боба. Последния приет в 91НЕГ на 2 класиране е с бал 444. Това е сбор Б+М=172 и 283-о място в статистиката за 2017. Отиваме на 2018, на 283-о място е момче със сбор Б+М=168,5т (голяма е групата и осредних). От тук, с доста приемания може да каже, че балът за второ класиране за 91НЕГ, момчета има вероятност да бъде 437т.
Последния приет младеж в 73СУ на второ класиране е с бал 422. Това е сбор Б+М=161 и 525-о място в статистиката за 2017. Отиваме на 2018, на 525-о място е момче със сбор Б+М=159т.  Бал за второ класиране за 73СУ, момчета, - 418т.
Последния приет младеж в 164ГПИЕ на второ класиране е с бал 393 (сериозно???). Б+М=146,5 и около 830-о място в статистиката за 2017. Отиваме на 2018, на 830-о място е момче със сбор Б+М=150т.  Бал за второ класиране за 164ГПИЕ, момчета, - 400т. Ето тук идва феномена, че без в сметките да залагам по-голям интерес към училището в сравнение с миналата година, само заради сгъстените резултати в някакъв диапазин, балът се качва...
Ха да видим бива ли ме за пророк

# 1 266
  • Резерват "Северозапад"
Аз искрено се забавлявам от мненията за СМГ Joy...давайте още, интересува ме особено шока и ужаса в осми клас Mr. Green...

# 1 267
  • София
Вчера беше НЕГ, днес е СМГ на  пангара... Мами с деца с интерес към испанската, но на кантар, имам  хубава идея,  завербувайте някой  да оплюе и Испанската, ще намалее  скоротечно интересът към нея...
Попрехвърлих набързо последните страници и не видях  дали господинът с дете в СМГ ми е отговорил на въпроса за страхотния преподавтел по немски. Ако не е, ще го помоля най-учтиво пак. Ако е, моля за линк, не намерих. Когато едно училище разчиства от неподходящи кадри - това е повод за похвала, не за нападка.

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 23:17 от пенсионирана русалка

# 1 268
Очертава се интересно класиране.Балът ще се вдигне точно за училищата,които сме набелязали.С колко ли обаче ще е по-висок се чудя.
Поиграх си с 20 паралелки в езикови за момчета.
Сметките се базират на позициите и са чисто теоретични.

# 1 269
Що не спрете да плюете по СМГ? Нито съм от София, нито ме засяга пряко, ама чак пък такива изявления.
Това, че при вас нещо не се е получило така, както си го представяте, не означава, че всичко е черно.
И моето дете не е особено доволно от избора, който направи, но училището не е виновно за това. И те имат деца на общежитие и такива, които пътуват по 50 км в едната посока всеки ден, но са доволни и работят здраво.
Ще научиш математика в Гоце Делчев на ниво СМГ с училищна подготовка, ама в някой друг живот.

Мен, ако питате, СМГ е само за Силиконовата долина. Не причинявайте на децата си това. За общежития и квартири на тази възраст, съм категорично против. Външното влияние е прекалено силно и ще свърши по чалгарски дискотеки, наргиле барове, да не казвам и на бяло, не вино де. Разбрахте ме.

# 1 270
  • София
Хайде и аз да извадя боба (да отменя sanaka малко). Аз смятам момчетата, обаче, да има равноправие.
...
Ха да видим бива ли ме за пророк

Хайде де, време беше! Grinning Аз и Русалка я чаках за отмяна, но подозирам, че пак стихове реди. Joy

# 1 271
Заменяйте и СМГ и НЕГ ..това са просто примери за четене с разбиране което се учи в 4 клас .(ужасно го мразя този израз )
Съвсем беше друг смисъла . Който разбрал-разбрал .Ако живеш в София е добре, но не за това ставаше въпрос . И примери бол за успял от Габраво и за пълен провал от някоя гимназия топ 6 . Има хора връщащи се от пътя, там където някои са тръгнали .
От Гоце Делчев е Плевнелив -милионер , президент на България , правил бизнес в Германия , а може да си
завършил смг и после да си един обикновен програмист .

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 23:16 от ***vasilena***

# 1 272
  • Пловдив
Като чета последните постове, тук има една съфорумка, която едва ли не трябва да си посипе главата с пепел, че детето й отиде да учи в София..  мдаааа. Аз пък й завиждам за куража. Харесвам много въпросното училище. И колко пъти ходеха до София, че нямаше опция онлайн кандидатстване.

# 1 273
Даже може да коленичи върху царевични зърна в ъгъла и студена вода да й капе бавно на темето. Безотговорница.

# 1 274
  • София
А на всичкото отгоре детето й не е в СМГ! Не ги разбирам аз такива хора😲

Общи условия

Активация на акаунт