СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 178
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 305
Я ми кажете душички, моля! Има ли шанс да падне бала в 127, по-точно АЕ,ИЕ, Био.
Шанс винаги има. Flowers Four Leaf Clover
По позиции и равни други условия с миналата година, можем да очакваме бал от 310/303 спрямо 294.50/286 през 2017.
Всички тези сметки са без кръчмаря, а именно желанията на децата и оценките на децата с интерес към даден профил.

# 1 306
София; момче; б 71, м 83, макар че статистиката вече излезе и няма особено голяма полза от тези поробности. Балът при удвояване на бел и мат ще е 408. Май сме на ръба, но на второ класиране смятам, че можем да се класираме за някоя от езиковите гимназии.
Аз имам нужда от някаква съпоставка между първа и втора английска, ако това изобщо е мястото за такъв въпрос. Ако не е, насочете ме, моля, къде да попитам.

# 1 307
  • София
Каква логика е добре да се следва при подреждане на желанията? Най- напред тези, за които евентуално има достатъчен бал? Или няма значение, системата ще си вземе тези желания, които съответстват на бала.

# 1 308
Каква логика е добре да се следва при подреждане на желанията? Най- напред тези, за които евентуално има достатъчен бал? Или няма значение, системата ще си вземе тези желания, които съответстват на бала.
Както са му на сърце на детето. Важното е да са достатъчно на брой, т.е. накрая да има и такива, за които евентуално има достатъчен бал. Системата ще направи необходимото.

# 1 309
  • София
София; момче; б 71, м 83, макар че статистиката вече излезе и няма особено голяма полза от тези поробности. Балът при удвояване на бел и мат ще е 408. Май сме на ръба, но на второ класиране смятам, че можем да се класираме за някоя от езиковите гимназии.
Аз имам нужда от някаква съпоставка между първа и втора английска, ако това изобщо е мястото за такъв въпрос. Ако не е, насочете ме, моля, къде да попитам.

Трудно ще намерите някой, който може да направи съпоставка. В темата за 2-ра АЕГ навремето имаше потребител с деца и в двете училища. Mims нещо си май му беше никът. Не знам дали все още пише във форума, но може да се опитате да му пишете на лични. Мнения за всяка от гимназиите може да потърсите в съответните им теми.

# 1 310
  • София
Аз щях да ходя на практика в 1 АГ, ама не стана. Видях само, че я ремонтират яко, обаче дворът отзад е кофти.

Значи, да обобщя какво разбрах аз от статистиката. Баловете около 450 /2017/ще паднат малко, обаче около 250-300 ще се вдигнат.

# 1 311
  • София
Някой направи ли таблица с натрупване за София 2018? Да не изпуснах нещо? Heart Eyes

Дидева направи отдавна. Върни се назад - има линк София 2018.

174,5 точки МАТ + БЕЛ момиче - как да ги  смятам тези 0.5 точки? Да гледам средното натрупване мужду 174 и 175? 😂

# 1 312
Благодаря! Аз мога да дам информация за преподаването на испански в испанската, защото съм била на практика там и мисля, че то наистина е много добро. Учителите са не само компетентни, но и с много  хубаво отношение към децата, което е важно.  Средата и атмосферата са чудесни. Добро  училище е.

# 1 313
  • София
Не се ли мъдриха тук 2 резултата от 200 точки в София - на момиче от СМГ и на момиче от 129-то ли беше? Пък според статистиката е само един. Thinking

# 1 314
  • София
Благодаря! Аз мога да дам информация за преподаването на испански в испанската, защото съм била на практика там и мисля, че то наистина е много добро. Учителите са не само компетентни, но и с много  хубаво отношение към децата, което е важно.  Средата и атмосферата са чудесни. Добро  училище е.

Ееее, не така де! Ние в момента я плюем. Тези, хубавите неща, ще ги казвате след подаването на заявленията. Joy

# 1 315
Може ли някой да поплюе  по Испанската? 
Sanaka, MamaDea, ще умра от смях с вас! Joy
"Гроздето е много кисело... - навирила нос лисицата- Не заслужава вниманието ми.” (Второто изречение от баснята на български е леко цензурирано – в оригинала е: „Става само да го ядат простаци”)
Скрит текст:
"....Кумата се смути от яд и срам,
но чак пък толкоз не пожали…
Напротив. Тя поседна под лозата,
преглътна слюнките си във устата
и гледайки усмихната нагоре,
започна сам-сама да си говори:
– Да, виждам го… Но несъмнено –
съвсем зелено.
Обичам грозде, сладко като мед,
а туй е кисело като оцет,
за нищо на света не бих го яла!..."

# 1 316
Благодаря! Аз мога да дам информация за преподаването на испански в испанската, защото съм била на практика там и мисля, че то наистина е много добро. Учителите са не само компетентни, но и с много  хубаво отношение към децата, което е важно.  Средата и атмосферата са чудесни. Добро  училище е.

Това е за втора испанска (157 ГИЧЕ "Сесар Вайехо"), нали? Joy

# 1 317
Не се ли мъдриха тук 2 резултата от 200 точки в София - на момиче от СМГ и на момиче от 129-то ли беше? Пък според статистиката е само един. Thinking
Да. Намерих и двете мнения.

# 1 318
Да. Намерих и двете мнения.
Да, едното е мое. Разказах за директора в училището на дъщеря ми, който прекъснал часа по математика, за да съобщи новината на майката (преподавател). Разказа ми го дъщеря ми - "2 x 100 каза госпожата".
Изглежда, че моята информация не е била точна.

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 01:31 от Анонимен

# 1 319

Ееее, не така де! Ние в момента я плюем. Тези, хубавите неща, ще ги казвате след подаването на заявленията. Joy

Simple Smile  Хм, след подаването може и да е късно за някого.

Общи условия

Активация на акаунт