СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 050
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Ходих днес да гледаме работата на детето по БЕЛ, защото зор да видела, дали едната точка на първи модул са й я отнели за тезата, или за вярната запетая преди "и"-то. Rolling Eyes Изобщо не исках да ходя, защото подозирах, че ще се ядосам. За моя изненада, не се ядосах. Проверявахме с един много симпатичен млад учител /то първо това ме умилостиви, де Smirk/. Точката е отнета на тезата за някаква неуместно използвана дума /не помня коя, че се бях разсеяла.../. Нищо чудно, тя 6т. на теза никога не е имала, че и 5 май не е. Не й се отдават клишетата и това си е! Когато поисках да погледна 17-ти въпрос, той веднага каза: "Тук сме се разбрали с колегите, да не отнемаме точка, независимо дали има или не запетая преди и, защото трябва да има, но не е в ключа, а и това са тънкости, които не можем да очакваме от децата да знаят." Премълчах си, че и аз не ги знам. Joy После гледахме преразказа - оценен на 30т. Ами трябва да ви кажа, че абсолютно обективно е оценен, да не кажа - леко щадящо. Учителката й в училище би и отнела поне още една точка, че и две. За разлика от сестра си, която нямаше нито една пунктуационна и/или правописна грешка, тя имаше: "от къде" и 2-3 пунктуационни. Отделно - неправилно употребено глаголно време на 2 места + че са й отнели точка за графично оформление, заради вмъкнатото изречение. Изводът ми е, че е много въпрос на късмет на какъв проверяващ ще попаднеш за преразказа и тезата. Тя е оценена обективно и дори с 1т. отгоре, според мен. Сестра й беше абсолютно необосновано орязана с 4т. От споделеното на лични  - има деца така орязани и с 8-10т. Винаги може да се изтегли късата клечка. Unamused

# 1 426
  • София
Sanaka, а 13ти въпрос?

# 1 427
  • София

13-ти й е верен и не съм го гледала. Нейните грешки са на цитата и на Бръчков. Rolling Eyes

# 1 428
  • София
Дами, да ви попитам, електронно ли ще подавате заявлението за класиране или по училищата гнезда?

# 1 429
Moята се отказа да гледаме, а беше много нещастна от резултата по БЕЛ и искаше да види защо, но явно й мина. Така и така няма да се променят нещата, което е леко тъпо, но здраве.

Като ви чета сте толкова добри в статистиките и прогнозите, че явно сте си объркали всички професиите.Simple Smile))
Аз леко подминавам тези таблици, показващи какви ли не бройки пред, зад и резултати, ще редим  по желанията на девойката и да видим какво ще стане. Като знам какви ги вършат и надпланово и по втория начин, нищо чудно да ни изненадат ,но да се надяваме, че няма.

Приятелка на моята, пък притеснена от това, че всички момчета, които успели някак да препишат по БЕЛ  и имат по-висок резултат от нея щели да се пробват за НТБГ и може да влязат и пак да са заедно,  и леко се  е спекла за исканото училище.
На 9.06 ще се пробваме пак на НПМГ на състезанието, да не би да" пуснат" лесни въпроси и да ни надминат тези, които не са били класирани на олимпиадите.
Надявам се да приключим с първо класиране, морето ни започва от 14.07, т.е имаме само ден за записване ако чакаме второ класиране, което леко ме стресира!

Някой дали се е насочил за паралелка Химия и биология в НПМГ, дали знае нещо повече за програма, учители и т.н.

# 1 430
  • София
13-ти въпрос не беше ли за цитата? Joy
Ако е той, цитат са си считали за единствено верен отговор.

# 1 431
Дами, да ви попитам, електронно ли ще подавате заявлението за класиране или по училищата гнезда?

Електронно, разбира се.

Дидева беше качила много добра инструкция, видя ми се елементарно. Благодаря отново за това улеснение!

Само се чудя дали да пиша НТБГ , ей така, за да го има, но не ми се вадят пък медицински заради това училище.

# 1 432
  • София
Някой с прогнози за 35-то с немски? Момиче с бал 406.5 или 395.5 (още не е ясно дали ще е с 5 или 6 по математика в дипломата).

# 1 433
  • София
13-ти въпрос не беше ли за цитата? Joy
Ако е той, цитат са си считали за единствено верен отговор.

А, той ли беше цитата? Ако е той - грешен й. Учителят твърдо каза: "Тук е ясно, че е цитат." и аз, понеже беше симпатичен, нетипично не влязох в спор. Joy

# 1 434
  • София
Има ли вече статистика с натрупване за Варна?

# 1 435
  • София

Електронно, разбира се.

Дидева беше качила много добра инструкция, видя ми се елементарно. Благодаря отново за това улеснение!

Само се чудя дали да пиша НТБГ , ей така, за да го има, но не ми се вадят пък медицински заради това училище.

Видях го, да, много благодаря

# 1 436
  • София
Сега подозирам, че ще се нареди опашка от форуми майки, да гледат работите по БЕЛ при симпатичния учител. Sanaka каза, че се била разсеяла даже...Joy

# 1 437
  • Бг-мама
Сега подозирам, че ще се нареди опашка от форуми майки, да гледат работите по БЕЛ при симпатичния учител. Sanaka каза, че се била разсеяла даже...Joy
Мен , ако може някой да ме вземе с него само за да видя симпатичният господин. Иначе нямам седмокласник.  Laughing Rolling Eyes

# 1 438
  • София

Аха, а довечера Русалка ще ми възпее слабия ангел.

# 1 439
Има ли вече статистика с натрупване за Варна?

Пращам.

Общи условия

Активация на акаунт