СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 262
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 455

Има ли вече статистика с натрупване за Варна?

Пращам.
[/quote

Може ли да пуснете статистиката с натрупване за Варна! Благодаря много!

# 1 456
  • София
И като влезете с такъв джендър анонс, на какво "разбирателство" ще се надявате накрая? Joy
Е как на какво, бе душо, младежта е склонна да експериментира...така съм чувала само, де Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 457
  • София
Ние също ходихме да гледаме работата по БЕЛ. Той че е правил грешки, правил е. Но и проверяващите според мен лееко са се престарали. Единият за графично оформление дава 3т., другият -1 - къде е истината не се знае. За предаване на съдържанието - единият 4т., другият - 2т, имат още разминавания в критериите, но тъй като общият резултат като сбор не се разминава много, няма как да отиде на арбитраж. А тези разминавания ни ги обясниха, с това, че проверяващите така са преценили.

А във вашият случай, кои оценки са признати - на първият или вторият проверител?

Средно аритметично.

# 1 458
Може ли да пуснете статистиката с натрупване за Варна! Благодаря много!
Варна

Ние също ходихме да гледаме работата по БЕЛ. Той че е правил грешки, правил е. Но и проверяващите според мен лееко са се престарали. Единият за графично оформление дава 3т., другият -1 - къде е истината не се знае. За предаване на съдържанието - единият 4т., другият - 2т, имат още разминавания в критериите, но тъй като общият резултат като сбор не се разминава много, няма как да отиде на арбитраж. А тези разминавания ни ги обясниха, с това, че проверяващите така са преценили.
Дотук са 4 точки. Явно разминаването е в рамките на 5 точки, иначе отива на арбитраж.

# 1 459
Статистика РУО Пловдив:
Скрит текст:

# 1 460
  • София
И като влезете с такъв джендър анонс, на какво "разбирателство" ще се надявате накрая? Joy
Е как на какво, бе душо, младежта е склонна да експериментира...така съм чувала само, де Stuck Out Tongue Winking Eye

Joy
Само да не го изпуснете. Може да е нещо по заместване, малко неориентирано седеше в средата на коридора, а и после, като искаше папката, го питаха: "Вие колега ли сте?" Понеже на бюрото за нашето училище нямаше никой, а го видях, че скучае, го придърпах да помага. Wink

Ей, човек да не спомене нещо за мъж! Я как се активизира темата!

# 1 461
  • Бг-мама

Joy
Само да не го изпуснете. Може да е нещо по заместване, малко неориентирано седеше в средата на коридора, а и после, като искаше папката, го питаха: "Вие колега ли сте?" Понеже на бюрото за нашето училище нямаше никой, а го видях, че скучае, го придърпах да помага. Wink

Така както го описваш , направо си е бил ученик който не е успял да ти устои.

# 1 462
  • София
Добавих още за възпяване, Санака - своеобразен егоизъм, пазиш ревностно хубавото за себе си, зер някой да не зърне младия господин, който уж бил по заместване.

# 1 463
  • София

Joy

Така както го описваш , направо си е бил ученик който не е успял да ти устои.

Ееее, не, чак толкова млад не беше! Ти в затвора ще ме вкараш, бе! Fearful

# 1 464
  • София
Добавих още за възпяване, Санака - своеобразен егоизъм, пазиш ревностно хубавото за себе си, зер някой да не зърне младия господин, който уж бил по заместване.

Аз само вметнах, че е симпатичен, а с последвалите коментари... мамите утре ще очакват да видят Брад Пит в пубертета. Joy

# 1 465
Може да е нещо по заместване, малко неориентирано седеше в средата на коридора, а и после, като искаше папката, го питаха: "Вие колега ли сте?" Понеже на бюрото за нашето училище нямаше никой, а го видях, че скучае, го придърпах да помага. Wink
Да не се окаже, че е някой татко, отишъл да гледа майки Joy

# 1 466
  • Бг-мама
Може да е нещо по заместване, малко неориентирано седеше в средата на коридора, а и после, като искаше папката, го питаха: "Вие колега ли сте?" Понеже на бюрото за нашето училище нямаше никой, а го видях, че скучае, го придърпах да помага. Wink
Да не се окаже, че е някой татко, отишъл да гледа майки Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ако не бях на 250 см от София , щях да отида да го видя. Гризе ме. Моля някой да направи фотосесия с господина. hahaha hahaha

# 1 467
  • София

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ако не бях на 250 см от София , щях да отида да го видя. Гризе ме. Моля някой да направи фотосесия с господина. hahaha hahaha
На 250 см от София, та ти си близо  до него,  отивай и снимай... Аз съм буквално на 250 м от 22-ро, ама чакам някое детенце...

# 1 468
  • Пловдив
Зечова, опасно близко разстояние, ей. Wink
Русалке, възпей го този господин. То се е видяло, че останалите само ще тачим лиги, без дори да сме го виждали Wink

# 1 469
  • София
Изтрещеляци Joy

Общи условия

Активация на акаунт