СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 182 350
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Sofia
Благодаря на eleksir и Клер за споделените мнения. Много сте ми полезни!  bouquet

# 1 711
  • София
Няма за какво. Ако сте се насочили по-скоро към софтуерни науки, разпитайте по-подробно за Джон Атанасов. Не мисля, че славата му е толкова заслужена. А и на него му предстои развитие, според мен.

# 1 712
  • София
Мога да се изкажа за 125-то. Хубаво училище, което тепърва ще се развива в гимназиалната си степен. Имат амбиции и според мен ще се чуват, като алтернатива на така популярните математически гимназии. А и е явно за всички, че при този национален математически интерес, ще се наложи доста училища да се ориентират към създаването на математически паралелки. Димитров, колкото и да го плюят, е добра алтернатива.
+ много сериозни учители по математика, БЕЛ и АЕ за този випуск ( за бъдещите 8-класници). Има и програмиране - назначили са 2-ма младоци информатици от тази година. На сайта им го има учебния план.

# 1 713
  • София

Цитат
Вече в окончателната EXCEL-ска таблица са оправени и момчетата, и момичетата, и общите и е в цвят!
EXCEL-ската 2017_vs_2018 .

Ако откриете грешки, пишете!

Маже би, ще бъде по-точна, ако се добави още 1 паралелка за 73 СОУ.

# 1 714
  • Sofia
Разпитвах. Мненията са противоречиви....

# 1 715
  • София
Маже би, ще бъде по-точна, ако се добави още 1 паралелка за 73 СОУ.

Ами то през 2017 я е нямало. Дори и да я симулирам и добавя, текущата грешка от закръгления и промени в желанията на децата са доста по-големи от отклонението, което тази паралелка ще даде.

Последна редакция: пт, 08 юни 2018, 16:53 от Uprising

# 1 716
Някой има ли статистика за Плевен с натрупване? Благодаря

# 1 717
Да. И за 2017, и за 2018.

# 1 718
  • Плевен
не
Влез в сайта на РИО
Пуснали са нещо днес, но още не съм го отваряла.

# 1 719
  • Плевен
Да. И за 2017, и за 2018.
Може ли да ми ги изпратиш?

# 1 720
# 1 721
  • София
Uprising, 🤩🤩🤩Благодаря. Особено за средните балове за 2018!

# 1 722
  • Sofia
Имам момче и момиче, но квотите са си дискриминация според мен. Няма логика там където е наплива на момичетата да ги има, а там където е на момчетата да ги няма. Или ги има навсякъде, или никъде...

# 1 723
  • София
Мислих много върху интереса на девойките ни към Испанската (моята тука не я слагам, обаче, няма интерес за там). Thinking На какво изведнъж се дължи тая истерия по нея?!
Та, измислих! Hug
'Ми като се сетя, че до преди няколко години беше истерията по Вероника, Сой Луна и тям подобни испано-говорящи сериалчета, мисля че в главите на повечето девойки е останал някакъв блян към испанския и им звучи още музика.  Joy hahaha То не бяха плакати у нас, то не бяха кънки на Сой Луна, то списания се купуваха и пр.пр.

Лично аз оцених испанския едва, когато тръгнах на салса и бачата миналата година и тази музика изпълни душата и главата ми най-вече....и когато бях на....Карибите.  Joy hahaha Ей, тогава така силно ми се прииска да го знаех тоя език!

# 1 724
  • София
Мислих много върху интереса на девойките ни към Испанската (моята тука не я слагам, обаче, няма интерес за там). Thinking На какво изведнъж се дължи тая истерия по нея?!
...
Ми то в немската момчетата влизат заради Rammstein ..., а за испанската - само провери коя е ТОП DOWNLOAD песен в Youtube с над 5 милиарда гледания!

Uprising, 🤩🤩🤩Благодаря. Особено за средните балове за 2018!

Опитвам са поне мъничко да помога, а и изчисленията са "песимистични" - т.е. особенно и с тази допълнителна паралелка в 73-то, би трябвало реалните балове на 2-ро класиране да са по-ниски и повече деца да бъдат приятно изненадани Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт