СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 182 346
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Мислих много върху интереса на девойките ни към Испанската (моята тука не я слагам, обаче, няма интерес за там). Thinking На какво изведнъж се дължи тая истерия по нея?!
Та, измислих! Hug
'Ми като се сетя, че до преди няколко години беше истерията по Вероника, Сой Луна и тям подобни испано-говорящи сериалчета, мисля че в главите на повечето девойки е останал някакъв блян към испанския и им звучи още музика.  Joy hahaha То не бяха плакати у нас, то не бяха кънки на Сой Луна, то списания се купуваха и пр.пр.

Лично аз оцених испанския едва, когато тръгнах на салса и бачата миналата година и тази музика изпълни душата и главата ми най-вече....и когато бях на....Карибите.  Joy hahaha Ей, тогава така силно ми се прииска да го знаех тоя език!

В тази тема, за Испанската/испанския - или лошо, или нищо! Triumph
Joy
Дъщеря ми не е била част от тази истерия, при нея не е от там.

# 1 726
  • Sofia
Имам момче и момиче, но квотите са си дискриминация според мен. Няма логика там където е наплива на момичетата да ги има, а там където е на момчетата да ги няма. Или ги има навсякъде, или никъде...

Не мога да не се съглася с горното мнение!

# 1 727
  • София
Значи, казваш, амело да пиша 127 мо, въпреки че сме с 257,5.
Учителките по бг и мат пуснаха петички!

Испанската е някаква мода. И в 81во всички бълнуват испанската, та испанската. Аз ще взема да взема ниво и да ида там поне на практика, да видя такова чудо ли е.😁

# 1 728
  • Sofia
4Някой питаше за общия бал-оценката по АЕ ни е важна на нас,защото се взема като балообразуваща.Аз не смятам,че трябва да му подари 6ца.Нека му пише,колкото заслужава.Но щом му е казала "Готви се,ще те изпитвам,ще ти зам шанс,редно е да го направи
Дъщеря ми каза, че учителите нямали право вече да ги изпитват, трябвало до 5.06 да бъдат оформени. Аз я разпитвах всеки ден и я ръчках да учи, защото беше болна предната седмица и не беше оформена по разни предмети. Сега и да я били изпитали, нямало да се зачита оценката. Thinking Още не е ясно как е оформена, явно ще видим директно на свидетелството.
Скрит текст:
Аз съм бясна, цяла година страшна конспирация с тия оценки.

# 1 729
  • София
Аз до днес не знаех нито една оценка по мат!
И по био ни метна!
Абе лудница!

# 1 730
  • София
Ха ха,  и моята девойка не ги е гледала.  Не и е от филмчетата.

# 1 731
Мога да се изкажа за 125-то. Хубаво училище, което тепърва ще се развива в гимназиалната си степен. Имат амбиции и според мен ще се чуват, като алтернатива на така популярните математически гимназии. А и е явно за всички, че при този национален математически интерес, ще се наложи доста училища да се ориентират към създаването на математически паралелки. Димитров, колкото и да го плюят, е добра алтернатива. 119-то мисля, че създават от тази година софтуерни/хардуерни науки. Вижте и него.
Сега се сетих, че в Джон Атанасов учи познато дете, като баща му е много високо в ИТ йерархията. Доволни са.

Отворих темата за 125то и едно от последните мнения става ясно, че няма да е Димитров, а Мадлен Христова, за които няма никак добри отзиви. Така че внимавайте.  

# 1 732
  • София
Имам момче и момиче, но квотите са си дискриминация според мен. Няма логика там където е наплива на момичетата да ги има, а там където е на момчетата да ги няма. Или ги има навсякъде, или никъде...

Не мога да не се съглася с горното мнение!

Ох, ще се разплача Sob И всички да имат еднакви заплати; апартамент, кола и вила /само по едно от всяко/, да ходят на почивка два пъти в годината /ни повече, ни по-малко/... Направо ме хвърлихте в прегръдките на Енгелс, бре! Joy

Шегувам се! Grinning Квотите отчитат житейския факт, че момичетата като цяло се справят по-добре с теоретичните изпити, по пунктуални са и са по-склонни да вложат усилия в неща, които не са им интересни. Това не означава, че по-добре ще се справят с практиката. Не означава и обратното, разбира се. Но се дава равен шанс и на двата пола /нали за равноправие пледираме Wink/ да покажат как се справят.

# 1 733
  • София
Ако е момче Джон Атанасов е не лош вариант, но за момиче, като че ли 119 е за предпочитане. Отидете, вижте ги на място.

# 1 734
  • София/Благоевград
4Някой питаше за общия бал-оценката по АЕ ни е важна на нас,защото се взема като балообразуваща.Аз не смятам,че трябва да му подари 6ца.Нека му пише,колкото заслужава.Но щом му е казала "Готви се,ще те изпитвам,ще ти зам шанс,редно е да го направи
Дъщеря ми каза, че учителите нямали право вече да ги изпитват, трябвало до 5.06 да бъдат оформени. Аз я разпитвах всеки ден и я ръчках да учи, защото беше болна предната седмица и не беше оформена по разни предмети. Сега и да я били изпитали, нямало да се зачита оценката. Thinking Още не е ясно как е оформена, явно ще видим директно на свидетелството.
Скрит текст:
При нас няма такова нещо, вчера учителката по български му даде тест за да му оформи оценката за срока./Има шест на класното, но тя все още не е сигурна, че е за шест Anguished/

# 1 735
  • София
А при нас днес е бил последния срок. Дори си издейства 4 по рисуване. Имаше опасност и двойка да му остави:angry:

Скрит текст:

# 1 736
Какви сериали, бре Simple Smile
За футбол иде реч Smiling Imp

# 1 737
  • Sofia
При нас няма такова нещо, вчера учителката по български му даде тест за да му оформи оценката за срока./Има шест на класното, но тя все още не е сигурна, че е за шест Anguished/
И това ако не е психически терор...

# 1 738
  • София

Шегувам се! Grinning Квотите отчитат житейския факт, че момичетата като цяло се справят по-добре с теоретичните изпити, по пунктуални са и са по-склонни да вложат усилия в неща, които не са им интересни. Това не означава, че по-добре ще се справят с практиката. Не означава и обратното, разбира се. Но се дава равен шанс и на двата пола /нали за равноправие пледираме Wink/ да покажат как се справят.

Точно!
Ай женските майки стига сте плакали! После ще искате перспективен зет, ама като не искате момчетата да влизат с квоти в елитните гимназии, няма да има!  Crossing Arms

# 1 739
Ох любимата ми тема за квотите  и дискриминацията. И сега след близо 34 години усещам гадния им вкус.
И не намирам никакво оправдание за тази несправедливост. Или всички деца на състезателен принцип имат право на образование или не. Това с бавното съзряване на момчетата и не знам си каква среда ми е пълен отврат. Значи в най-желаното училище в България според баловете (СМГ) може да няма квоти, но в други трябва да има?
Сега очаквам и втората ми любима тема - в езиковите гимназии не трябва да има значение математиката.
За протокола имам син, завършил гимназия без квоти по пол.

Общи условия

Активация на акаунт