СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 182 257
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 830
Не мисля, че балът е показател. Все пак са деца и това е първото им сериозно изпитание в живота. Моят син например на реалният изпит по БЕЛ изкара най-ниския си резултат, на 6 пробни преди това имаше повече точки. Познавам поне още 5 деца от различни випуски, с които стана същото.

# 1 831
  • София
Ние на пробните на първи модул по бел правехме 45-50, ама на реалния изпит ... станаха по-малко. С преразказа си правех сметка за 65-70 и като видях крайния резултат направо паднах по гръб. Ох, още ми е кофти и се чудя как да наредя нещата.😵🧐😰

Последна редакция: сб, 09 юни 2018, 09:55 от Free Agent

# 1 832
Дилемата прърви на село или последен в града е характерна за народопсихологията ни Simple Smile, за  някой е най-важно да бъде първи, за друг да е сред най-добрите, пък дори и на опашката.
Попа, даскала и учителя, цялото село тях гледа, но все пак сме в началото на 21 век вече и при тази урбанизация е трудно приложимо.(ако някой обаче смята, че ще смажат детето му, че ще се прибере и ще пита аз в какво съм добро, мисля че е добре да му го спести, все пак децата ни трябва да изградят и себеуважение и реална преценка къде са и какви са, това трябва в живота)
И кмета сигурно Simple Smile

# 1 833
  • София
Извинявам се, че отвличам темата, но някой може ли да ми каже спешни банешки методи за лечение на гърло, освен мазането с мед, ракия, сода и каквото там се сетите. Температурата свалям, но има налепи по гърлото. Драмата с екскурзията, у нас, е по-голяма от тази с точките на НВО Joy . Нещата започват да се нареждат по старому, младежа не се е деформирал психически много от исерията, явно.

# 1 834
  • София
Извинявам се, че отвличам темата, но някой може ли да ми каже спешни банешки методи за лечение на гърло, освен мазането с мед, ракия, сода и каквото там се сетите. Температурата свалям, но има налепи по гърлото. Драмата с екскурзията, у нас, е по-голяма от тази с точките на НВО Joy . Нещата започват да се нареждат по старому, младежа не се е деформирал психически много от исерията, явно.

Виж в аптеките дали продават още Гранофорин. Това е едно гадно, зелено лекарство, което обаче се справя с гнойта бързо.

# 1 835
  • Sofia
Аз чистя нелепите с влажна марля натопена в сода, увита около показалеца. Гадно е, но щом дъщеря ми го търпи... Може и на няколко пъти, докато не остане бяло по сливиците.
Махнете ли нелепите, температурата до 1 ден ще изчезне. След това следите да не се появят пак.

# 1 836
  • София
Компрес с извара. Най-ефективният метод.
Но аз бих дала антибиотик, ако е с гнойна ангина...

# 1 837
  • София
Ние лекуваме с компрес с извара.Има указания в нета.Също много хубаво е "Ангинхил" да смуче, колкото се може по начесто.То е хомеопатично.

Много се обсъжда испанския в темата и мисля,че определено е мода сред децата.Главно заради филми и многото испански хитове напоследък.Дъщеря ми обаче го учи от 5-ти до 7-ми клас и не и хареса.Сега не иска да продължава с него.Освен това за нашите географски ширини не е много от полза, но пък един език в повече винаги е добре.

# 1 838
  • # супернатурална #
Русалке, тапи за уши срещу твоите песни няма открити, няма открити. Още повече,  че такова е и моето мнение-и в първи,  и в пети клас съм я хвърляла на дълбокото (даже в пети сама се метна) Сега съм доволна от изборите, най-малкото ми спести пари за уроци. Ще го мислим,  ще говорим...но определящо тук е нейното желание, а на нея не и се пътува. Аз пък не съм готова да се разделим толкова рано и да отиде на общежитие.
Използвам възможността да попитам какво е мнението ви за изучаването на английски език в школа, при първи немски в училище. Трябва ли да прекъсне английския поне първата година? И няма ли да позабрави наученото досега?

# 1 839

Виж в аптеките дали продават още Гранофорин. Това е едно гадно, зелено лекарство, което обаче се справя с гнойта бързо.

Гранифорин ще махне налепите мн бързо. Проблемът е, че го забраниха за хора и го няма в аптеките. Потърсете във ветерунарна аптека. Иначе с него ще си реши драмата веднага

# 1 840
  • София

Гранифорин ще махне налепите мн бързо. Проблемът е, че го забраниха за хора и го няма в аптеките. Потърсете във ветерунарна аптека. Иначе с него ще си реши драмата веднага
JoyJoyJoy
Ама то е за домашния любимец!

Благодаря! Действам!

# 1 841
Гранофорина освен, че ще махне налепите много бързо, ще има ефект и върху температурата, тъй като предполагам, че тя е в следствие именно на това възпаление и щом то отшуми, ще решите проблема и снея.
подготви детето, че не е приятно. Трябва да увиеш около пръста си марля, да я напоиш с гранофорина и добре да обтриеш гърлото и зоната на сливиците като си сигурна, че няма да пропуснеш нищо. Всичко това, докато детето се дърпа. Трябва да се повтори няколко пъти - 2-3 в деня. Има страхотен ефект

# 1 842
  • София
Готов е на всякакви мъчения. Дори се отказа от обещаното кино, което до снощи си търсеше като бащиния, на "Джурасик свят" щях да го водя,
само и само да се оправи, че за къде без него, ма екскурзията...

# 1 843
  • София
Добавих SHEET в който се вижда графично, защо се получава очаквано нарастване на бала малко след "отличните оценки", а и децата са повече -> 2017=9220, а 2018=9590.

Например при БЕЛ+МАТ=150 (бал=400) разликата е 288 деца повече (Sheet BAL_2018_Reverse, клетка T52).
При момичетата промяната е по-рано и е след БЕЛ+МАТ=166 (бал=432).

Актуализираната EXCEL-ска таблица 2017_vs_2018.xlsx е на същото място.

# 1 844
  • София
Има едно лекарство за жабурене, казва се Алсипин и е страхотно за всякакви рани и инфекции в устата.

Общи условия

Активация на акаунт