Русе - 10 тема :)

• 14 720
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Имаме буркани за кухнята.  Laughing

Утре сме занчи на центъра към 10 и нещи си там
е то хубаво буркани си имате ама купони имате ли,че без тях манджа не дават Mr. Green

О., да да - Зайка ни завери.
Вии ходихте ли днес на теоатрото следобед, имаше ли тайфа - аз се стреснах от облаците и се покрих?

# 106
Моля, ако някой има инфо от познати да сподели, как е в яслата в "Дом майка и дете"! Аз чух ужасни неща Shocked Чудя се, ако няма места, дали да не я запиша направо в градина newsm78

# 107
Моля, ако някой има инфо от познати да сподели, как е в яслата в "Дом майка и дете"! Аз чух ужасни неща Shocked Чудя се, ако няма места, дали да не я запиша направо в градина newsm78
Ще се местите там ли?Моя позната беше доволна от нея ясла ама знам ли.

# 108
.........................................
Вии ходихте ли днес на теоатрото следобед, имаше ли тайфа - аз се стреснах от облаците и се покрих?

направихме едно бързо happy с бейбиту и кукуту. после, взехме мила от градина, тя няколко пъти пита `а, къде е вергилия?` и кой-откъдето.
силвето, тази вечер в майка ми рових из старите си дрехи. заделих един чувал, ама дали ги занесохте вече нещата в бресдтовица? дали ще има време да ги изпера и изсъхнат (няколко перални са)?. или да оставя за следващия път?

# 109
Нашата иса днес има рожден ден  party023  party023 newsm38
Желая ти много здраве и щастие newsm59 newsm67  Gift

# 110
Бейби, сън не те лови, а?

# 111
ами щом е рожденничка- честито на Мама Иси!

пожелавам й много да я слушат мъжете !!! newsm59 newsm59

# 112
4.Р.Д. Иса!

10h някъде на Театрото!

Бейби, ади на сутрешна среща.  Mr. Green

# 113
 newsm59 ЧРД и от мен Иса! Много, много здраве, усмивки и любов!!! newsm38  party023  ura

# 114
Тъкмо се чудех това нашата Иса ли е?

ЧРД Иса! Много здраве, щестие и усмивки!

# 115
Бейби, сън не те лови, а?
Абе няма кой да поеме малката, майка ми спи още, а баба ми отиде за хляб Tired Трябваше аз да стана, няма как Mr. Green

Бейби, ади на сутрешна среща.  Mr. Green
Ооо, толкоз рано не хайманосвам аз Naughty

# 116
Честит рожден ден на Иса и от нас   bouquet

# 117
силвето, тази вечер в майка ми рових из старите си дрехи. заделих един чувал, ама дали ги занесохте вече нещата в бресдтовица? дали ще има време да ги изпера и изсъхнат (няколко перални са)?. или да оставя за следващия път?

Aaaa сори, ама понеделник ги предадох  Confused Айде скътай ги за следващия път.

По твоя пример и ние си купихме апарат Канон, ама не точно като твоя. Laughing

# 118
чрд, скъпа иса!   bouquet  и да се появиш на някоя среща, че се забравихме Laughing

# 119
Днес като обяснявах на сестра ми за Бамзе и като и казвам: познай кой сега ще отвори магазина и тя веднага позна! Защо ли? Защо ли не се учуди за наглото семейство и не се усъмни, че могат да са такива??? Наглярите даже са сложили табела "Ревизия", все едно си е същия магазин, ама е в ревизия. Като  минавам от там, все ми иде да махна бележката, ама ще обвинят Петя и .....

Не ходете там, момичета!!!! Магазин Бамзе се премести по-надолу! На същата улицата, но срещу ресторант Петрови

Аз малко не на място с размислите ми, ама ...... още съм бясна!

Общи условия

Активация на акаунт