Дневникът - тема 93 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 843
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Браво, Гери. Продължавай и ще постигнеш целта си.

# 346
Благодаря ви любими Heart
Това е малката цел:) С малки цели към голямата цел хаха. Нека да падна под 80, а следващата мини цел е 75 Simple Smile

# 347
Привет, момичета.

Браво на всички, видели хубави резултати на кантара и метъра!

Аз мога да се похваля с минус по 2см. на бедрата, ханша и стомаха, -1 талия. Гръдната също е намаляла съдейки по сутиена, макар че на сантиметри си е същата (с и без сутиен), което е нещото, което най-много ме радва! На килца съм зле ... Има -2кг за месец и нещо ама предвид, колко зле се храня си е цяло чудо Joy
От три дни имам адски болки  лявото стъпало ... Едвам стъпвам, мажа с какво ли не, понякога ме отпуска и после пак ... Ужас!
Между другото пробвах прословутите оризовки и ми харесаха Grinning Обмислям да заменя солетите с тях за дните на работа. Още не мога да се наканя да си взимам храна от нас. То и време нямам да седна да хапна спокойно, защото почти постоянно имам контакт с клиенти. Та, да видим как ще ми се отразят Simple Smile

# 348
Гери, бравооооооооо!!! Много ти се радвам! Simple Smile
Айде сега и Кайсийка!

# 349
  • София
Браво, Герганче!
Сиска, от къде тези патешки яйца?

# 350
  • тук и там
Демирче-а дано,ама  няма да е толкова скоро.Днес кантара каза пак че съм 82,8..Та три кила нИмОа свали толкоз бързо.  Но сте ми страхотен стимул двете със Герганчето!:yellow_heart:

# 351
  • Велико Търново
Браво, Герганче!
Сиска, от къде тези патешки яйца?

От една колежка.Гледат си ги свободно и щастливо.Поръчваха Мишо, Мая и Ная/така се казват/ от южна България и им ги караха с бус, купуваха им басейн от Джъмбо да пият вода и т.н.много си ги гледат.
Току що се връщам от тренировка...не знам как ще изкарам деня.
Събота и неделя само кардио, евентуално събота и корем Simple Smile

# 352
Браво, Гери! И аз така се почувствах щастлива тази сутрин, когато видях 66.6 кг на кантара. Този път улучих май комбинацията и ще се получат нещата. Не бързам да се радвам обаче, заящото трудното идва после - със задържането.

Приятен неделен следобед!  kaffeetrmker_2

# 353
  • Бургас
Браво, Гери!
Моят кантар закова 55 кг. тази сутрин. Правя си един експеримент с повече бавни въглехидрати и по-малко мазнини. Сиреч либерално НВ-ВМХ. Не смея още да се зарадвам, ще изчакам седмица - две да видя дали килограмите няма да тръгнат нагоре.

# 354
  • София
Таня, кои бавни въглехидрати хапваш и кога?
Аз опитвах няколко пъти закуската с овесени ядки , но ми подуват корема и ме разяждат.

# 355
Браво, Гери!
Моят кантар закова 55 кг. тази сутрин. Правя си един експеримент с повече бавни въглехидрати и по-малко мазнини. Сиреч либерално НВ-ВМХ. Не смея още да се зарадвам, ще изчакам седмица - две да видя дали килограмите няма да тръгнат нагоре.

Ти нали беше казвала, че промяна в храненето ти се отразява на канатара след седмица? Изчакай и виж как ще се нещата. Аз съм човек дето е "за" всичко либерално Joy  Не съм фен на никакви крайности.

Днес ММ станал рано, отишъл за банички с боза (любимата ми закуска). Да не го обидя хапнах половин баничка с чаша боза. Не съм обядвала обаче още, няма и да обядвам вероятно, не съм гладна.

Чудя се дали другата седмица да не се метна на село малко с децата. Там нямам с каква храна да прегрешавам, всичко е домашно, обаче няма да мога да правя упражненията вероятно. Ще компенсирам с лежане на слънце и игра с децата. Ако е лошо времето, ще пропусна.

Тони, за фет бърнара още като че ли не мога да дам мнение. Поубива апетита определено, дали топи мазнини, ще разбера малко по натам Simple Smile

# 356
  • Бургас
Таня, кои бавни въглехидрати хапваш и кога?
Аз опитвах няколко пъти закуската с овесени ядки , но ми подуват корема и ме разяждат.

В момента карам на дюканската палачинка сутрин (едно яйце с 1 с.л. овесени ядки). За обяд миш-маш днес с филийка Вита.  Вчера беше тиквички с кисело мляко и пак Вита. Или три яйца с гауда и домат. Вечерята е типично НВ-ВМХ - месо, риба със салата и плод. Търпи вариации с грах или картофи за гарнитура. Случва ми се да огладнея следобед, понякога си накисвам 2 с.л. овесени ядки, само с вода и сол. Имах страхотен проблем с подуване, установих, че е от големи количества храна, много мазнини или определени комбинации от храни (напр. овесени ядки с добавка сирене, масло или плод, месо с млечни). В общи линии реших да не ям само бели въглехидрати, като все още следя кое как ми действа. Важното е да не минавам 100 гр. въглехидрати на ден. Плод само за десерт, без сметани, тахан, кокосово масло, авокадо, ядки и заместители на десерти, така обичани в режима. Коремът ми намаля точно за 3 дни, не съм се подувам, не ми е било тежко и неприятно.
Гери, точно защото всичко ми се отразява след седмица минимум не смея да твърдя, е това работи. Минали с а само десетина дни, в момента се радвам на лекотата, която чувствам. Дано не е за кратко.

# 357
Аз нямам минус за похвалване в последните 4 дена. Т.е. държа здраво постигнатото, но нямам подобрения.

# 358
  • Велико Търново
Добро утро!Започвам седмицата с 60.600 Heart EyesДано в края да се похваля с 5 като първа цифра.Събота кардио и корем, а в неделя сутринта правих кардио, а в късния следобед ходихме с детето и тогава правих ръце.
Днес ми е ден за гърди и трицепс.

Храната:
закуска-1 яйце+20 грама протеин+2 белтъка+3 с.л. трици изпечени на палачинка
обяд-1 яйце+2 белтъка+30 грама протеин на омлет и 120 грама пилешко филе на тиган.
вечерята ще е като обяда.
Днес ще е ден на чисти протеини.
Утре ще са любимите ми кюфтета от тиквички и пилешко филе, но ще ги направя като пица, защото мъжа ми все още е на диета, но за разлика от мен иска да му е разнообразно.Аз мога да ям до откат едно и също, настройвам се и не ми пречи.
Вчера ходихме с голямото дете в една сладкарница и пекарница пълни с изкушения, от пиле мляко имаше.Поръчах си едно кафе и приключих.В събота пък бяхме на друго заведение с една приятелка, която също отслабва и децата ядоха гофрети-изпих си кафето и водата и край, а в петък пък бяхме на рожден ден ядох спаначени кюфтета и пилешко месо, тортата изкоментирах, че вероятно е направена с яйца, които не са от щастливи кокошки и не опитах.Абе много съм доволна от себе си Mr. Green
Желая ви хубава седмица  Flutter

# 359
Привет момичета, правили ли сте военната диега? Мисля да я започна от днес, поне някое килце да падне...

Общи условия

Активация на акаунт