Дневникът - тема 93 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 835
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Много бавно се получават при мен нещата. Яденето съм го намалила, но има още какво да се желае.
Скрит текст:
Тренировките са добре, днес след работа съм на табата. Гледам и в обедната почивка да се разхождам, защото през другото време съм все седнала. Но явно инаистина си оказват влияние години, здравословно състояние и т.н.

zveti81, и аз се чудя какъв режим да подхвана и имам проблем с вечерното хранене. Уж съм решила като теб да огранича просто вредните храни, но и това трудно ми се получава.

Franie
, мерси за снимката. Аз имам в момента от този дългия салам, една колежка ми го препоръча. Но още не съм го опитала. Иначе жалко, че крайчетата шунка не е същата, че е доста бюджетна цена.
Само гледай да не стане като с магарето на Настрадин Ходжа....   Smiley   тъкмо го научил да не яде, то взело, че умряло.    Laughing
И сериозно-понякога именно малкото храна е спирачката за отслабване.
Налагаш на тялото глад, то пък се инати и не ще да си пуска запасите.

# 391

Само гледай да не стане като с магарето на Настрадин Ходжа....   Smiley   тъкмо го научил да не яде, то взело, че умряло.    Laughing
И сериозно-понякога именно малкото храна е спирачката за отслабване.
Налагаш на тялото глад, то пък се инати и не ще да си пуска запасите.

Хах, нали.  Laughing Лошото е, че аз се опитвам да намаля храненето, но не се получава особено добре. Борбата продължава, де.

# 392
да идва утре пълнолунието, голям глад вчера и днес  Rolling Eyes

# 393
Тъкмоя мезя слънчогледови семки на бюрото и си мисля, че ми е бил малко обяда. Той не че ми беше много, ама все пак. Та си имало причина.

# 394
да идва утре пълнолунието, голям глад вчера и днес  Rolling Eyes

Умрях от глад вчера, а си ядох и все ядох и все гладна бях.
Сега и аз чопля семки,   но ги чопля и си представям разни храни, например много солени, зелени маслини Simple Smile  Или спагети болонезе. ...  Добре че нямам нищо и вали дъжд и ме мързи да изляза Simple Smile)

# 395
  • София
Като ме хванат подобни пристъпи на глад (най-често в лошо време), наблягам на мазно месце.
Една солидна вратна пържолка ми притъпява всякакъв глад с часове. Ако е на тиган й слагам и малко масло President накрая. Когато консумирам достатъчно протеин не ми се появява и мерак за сладко.
Забелязах, че последните кила ми се "отпушиха" надолу, когато започнах да си лягам не по-късно от 22ч.
Апетитът ми също е в сериозна зависимост с качеството и количеството сън.

# 396
Тони, питаш ли ме 😊! Все съм под стрес, през деня не винаги имам време да хапна нещо. Ето сутринта вкъщи хапнах няколко лъжици мляко с две лъжици овесени ядки. Това ми е досега, не мога да изляза да си купя нищо. За вечеря ще хапна риба и салата.

# 397
И аз от вчера съм преполовила един пакет семки. Отдавна не бях яла. Какво и е на луната?

# 398
Цвети, а не можеш ли да си носиш храна? Аз също не винаги мога да изляза, но като си нося, хапвам за няколко минути и готово. Нося си основно месо, руло от тиквички, яйца и т.н., нещо което не изисква допълнително приготвяне. Хапвам набързо и продължавам.

# 399
Цвети, а не можеш ли да си носиш храна? Аз също не винаги мога да изляза, но като си нося, хапвам за няколко минути и готово. Нося си основно месо, руло от тиквички, яйца и т.н., нещо което не изисква допълнително приготвяне. Хапвам набързо и продължавам.

Нося си, но не винаги успявам сутрин да смогна. Моя грешка.  Peace

# 400
И друг път съм казвала, ако толкова нямам време, сутрин мятам три яйца в тигана и нося това, понякога гарнирам с лъжица-две домашна лютеница, но не винаги. Отнема не повече от 5 минути.

# 401
  • София, България
Аз пък спечелих едноседмична карта на Пулс и от понеделник ще ходя. Направиха ми предложение 63 лв на месец за фитнес, групови занимания и СПА. Голямата далавера било, дали е така не знам. Никога не съм ходила в Пулс, та ще видим. Изглежда хубаво и лъскавко.
Тъй като понеделник се пада 2-ри юли, то моята тайна диета(прочистване) ще започне от тогава. На 1-ви смятам да ви представя мерки и килограми, както и в групата ще приложа и стартови снимки, които ще сравним 30 дни по-късно с резултата. Надъхвам се, защото очаквам очарователен резултат. Как върви при вас?

# 402
  • Бургас

Чака да заспим и ни хипнотизира ,,искаш семки, искаш семки,, Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 403
Тиси, не е далавера, моята такава карта е за 31лв и защото се размрънках и съм им стар член ми опростиха годишното членство от 50 лв. Или преговаряй условията, или чакай промоция, пускат ги във фейса. Картата е годишна, ще се набуташ за толкова пари.

Аз отчитам допълнителни ползи от спорта. Толкова пот излях за две седмици, кожата сега ми е гладичка и мекичка, почти не се сещам за крема за лице.

# 404
Кайсийке, действаш ли?

Аз писах и в групата, но не всички сте там,затова ще попитам тук. Някой има ли отзиви за кавитация? Предлагат го в един козметичен салон, цената не е никак ниска, изобщо не знам от къде ще ги събера, но като си наумя нещо съм опасна. Резултатите споделени в страницата им обаче са много впечатляващи, точно като моите гигантски талии са направо стопени. 

Общи условия

Активация на акаунт