Дневникът - тема 93 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 835
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • Велико Търново
Гери, остави тази песен любовна.Спорт и чисто хранене му е майката PeaceВсичко друго е вятър и мъгла, според мен.

# 406
  • София, България
Аз нищо не знам за кавитацията.

Херци, как тъй годишна карта? Аз не искам годишна, ами месечна, за месец - два преди да замина в чужбина просто да ходя някъде, няма как сега тепърва да издирвам Мултиспорт и някакви други карти. В интерес на истината до сега съм си взимала само веднъж карта за фитнес и беше на Атлетик за 50 лв на месец само за фитнес. 63 лв със Спа и групови занимания ми се види приемливо... 10 посещения за 6 лв не е лошо. Със сигурност има как да се направи и по-добра оферта, но за стари членове, както и за такива, които имат годишно членство. Аз не желая такова, ами месец за месец.

# 407
  • тук и там
Герганче, не мога да отслабна и това е ! Стоя си 83 килограма .Пък този корем направо не знам какво ще го правя..като бременна във  5-я месец съм. Scream Гледам Румянка има някаква програма за корем -4 тренировки,20 лева. Може да си я взема-да я правя във БГ.

За кавитацията съм чувала че няма достатъчно изследвания как действа на клетъчно ниво..В смисъл,че не е ясно дали не уврежда клетките-но не съм наясно,да не се изказвам неподготвена.

# 408
Тиси, Пулс са само с годишен договор, отказването си е разправия голяма
Пускат промоции често, може да я свалиш поне до 40 лв
Абе говори си там, ама много внимавай на какво се съгласяваш и какво подписваш

Кайсия, сори бейби, с малко ядене се отслабва поне при мен, 1200 ккал каза инструктора, аз сериозно съм си гладна след  спорт, но поне апетита ми спадна със псевдо- дюкито, което карам в момента

# 409
Гери, остави тази песен любовна.Спорт и чисто хранене му е майката PeaceВсичко друго е вятър и мъгла, според мен.

Сиси, ясно ми е, но малко външна помощ няма да откажа Simple Smile

# 410
  • тук и там
Херци и при мен действа малкото ядене,ама не мога да изкарам дълго-то това ми е проблема. Ставам леко гладна от масата и на 5-я- ден  вече  ми пада пердето и съм се натъпкала със Вх.Confused

# 411
  • Велико Търново
Херци, питаш ли мен с двуразови тренировки три пъти седмично.Всички ми се чудят, обаче и аз взех да се замислям защо си го причинявам BlushИстината е, че се измарям, обаче съм така устроена, че не се отказвам и не намалям темпото.Храната я държа под контрол.Тази вечер си взех обезмалено кисело мляко и си поръчах извара на Пилос за да разнообразявам.
Пет седмици до морето Mr. Green

# 412
Кайсийка, аз и преди съм ти казвала, че стоенето в къщи, близо до хладилника, събаря резултатите
През работната седмица всичко е ок, уикенда успява всичко да нулира, то семки, бонбонки, плодове... всичко на една ръка разстояние... не е лесно, хич не е

# 413
Гери, според мен чисто ефективно, ще са пари хвърлени на вятъра.
Мотивиращо и емоционално обаче може би ще има благотворно влияние Simple Smile Опитай пък! Simple Smile

# 414
Сиска, аз сериозно отчитам умората
Ходя на йога, пилатес и кростренажор във фитнеса, вечер въртя обръч с напади и планкове, минах мускулните трески, велото вкъщи не го въртя, защото правя само прасец, абе яко омотване с тоя спорт, но съм най- фитнато гадже, катеря се по маси, настройвам проектори за мачовете в бара и всички ми се радват колко съм си добре и къде още искам да отслабвам... щото нали не им се разхождам по бански, с офис стайла ризата скрива несъвършенствата

# 415
  • тук и там
Не се натоварвайте много,да не ви се вдигне кортизола.Stuck Out Tongue Winking Eye
Чакаме снимки по бански или без бански..GrinningЗа мотивация и стимул на несериозните и мързеливите.Blush

# 416
  • Велико Търново
Не се натоварвайте много,да не ви се вдигне кортизола.Stuck Out Tongue Winking Eye
Чакаме снимки по бански или без бански..GrinningЗа мотивация и стимул на несериозните и мързеливите.Blush

Нали знаеш, че ще умра в тази тема Mr. Green

Херци, абе те и на мен всички ми се възхищават какви ръце имам, че и у нас мъжа ми ме кара да си свивам бицепса, ама 40 години са 40 години, но пък същност всички знаете как съм изглеждала на 19 така, че спряма тогава сега съм във върхова форма, ама леко изморена Mr. Green
Я кажи ти как правиш Дюкан?

Хубав ден, отивам да се глася и тръгвам към залата Heart Eyes

# 417
  • Козлодуй
И аз правя либерален Дюкан т.е. ям хлебче с овесени трици и всичко друго с месо и зеленчуци щото така ми е най-вкусно Simple Smile И аз имам корем долу ниско - не мога да го гледам цял живот не съм имала корем дори и на по-високи килограми, а сега просто ще ме срам на плажа Simple Smile Относно тренировките карам на PiYo Workout и 21 Day Fix Extreme и се уморявам доста но от това не се отслабва само стягам Simple Smile Много голям апетит ми се отвори като ходих на планина за 2 дена още не мога да го притъпя - голямо ядене на семки вчера и аз че и шоколад 81% мушнах днес смятам да съм на диета Simple Smile

# 418
Герганче, кавитацията ще има ефект докато я правиш, а и сам по себе си няма да е уау. Догодина пак ще трябва да ходиш, и така. Недей. И аз съм склонна да опитвам с външна помощ, но се убедих, че не се постига нищо особено. Ей сега с тези добавки дето ги пия - намаля ми апетита, определено, но не отслабвам! Значи ползите са съмнителни и бавно идващи, а скритите вреди... е, някой ден ще разбера. Отчаяна съм днес и аз.  Sad

# 419
череши ям през уикенда, този и кайсии
и алкохол два пъти седмично, за кортизола Laughing
Пълнолуние е, нали знаете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт