Дневникът - тема 93 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 816
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Аз череши ям през седмицата, по 200 грама. През уикенда не ям плодове. Като бях намалила ВГХ до минимум не можех да спя, но и не задържах никаква вода, сега задържам, но пък черешово-кайсиево-диненото време е 3 месеца в годината, ще го преживея. Иначе за протокола - два дни преди морето. Чувствам се чудесно в кожата си Simple Smile

# 421
  • Велико Търново
Съни, браво!
За добавките смятам, че скоро няма да купя BlushАпетитът ми се регулира в зависимост от това какво ям/тетрадките дадоха своята полза/, от азотния бустер и карнитина не видях чутовен ефект, йохимбита, супер кътс и разни други стакове за отслабване, йок.
Сега, обаче друго забелязах-последния месец и малко отгоре се храня високо протеиново, почти без въглехидрати и мазнини, съответно цикъла ми закъснява с 3-4 дни, което до сега не се е случвало и го отдавам на храната.Стресът и нервите си ги ограничих до здравословния минимум Mr. Green

Днес 45 минути кардио, утре пак преди работа и след работа/т.е. 6 часа по късно/ крака.Събота и неделя съм на работа по 12 часа и няма да мога а тренирам.

# 422
  • Бургас
54,700 днес. Две седмици след промяната в храненето и новата програма за тренировки. Свален 1 кг. Сантиметри на корема -2. Не смея да се зарадвам.
Коремът ми започна да се чисти. А колкото и да съм слаба, винаги имам корем. Под пъпа точно. Отвратително. Сега имам надежда, че ще се посвие.
Плодове ям, не ми пречат, но не прекалявам с количествата - резен пъпеш, 2-3 парчета диня или 2-3 кайсии са ми десерт след вечеря. Тия дни черен шоколад ми се яде, ама то било от луната Laughing
Гери, ти помощ имаш, но не я цениш. Карай си с храненето от Румяна, тренирай и всичко ще е наред. Корем се сваля в кухнята!

# 423
Таня може ли да споделиш за тренировките, ако си писала извинявай,следя темата, но не съм прочела...Аз започнах Фитнес Блендър, но не мога да си ги подреждам по дни, по натовареност...Миналия ден започнах с нещо много леко 30 мин, а снощи започнах тренировка за крака и се изцедих...

# 424
  • Бургас
Валя, започнах програмата на Румяна Илиева "Уверена по бански". На мен ми е супер, но аз тренирам от 4-5 месеца. Напредналите не знам дали ще я харесат, макар че аз модифицирам някои упражнения във вариант за начинаещи. Има такива, които са ми много хард Simple Smile

# 425
Скрит текст:
Кайсийка, аз и преди съм ти казвала, че стоенето в къщи, близо до хладилника, събаря резултатите
През работната седмица всичко е ок,
уикенда успява всичко да нулира, то семки, бонбонки, плодове... всичко на една ръка разстояние... не е лесно, хич не е
Аз затова не държа боклуци на една ръка разстояние....    Smile
В наличност има само плодове или черен шоколад.Не че ми се прияжда често вече, но предпочитам да не предизвиквам "съдбата", като държа разни изкушения из къщата.
-------------------------------------------------------------------------
На разни хапчета/процедури/машини/колани и прочие измишльотини за отслабване никаква вяра нямам.
Преди около 15-на години позната отслабна с Ксеникал (май така се казваха хапчетата).Свали може би около 20-на кг за 4-5 месеца.Като ги спря, в рамките на същия период стана двойна.И оттогава няма сваляне.Че и натрупа доста на корема, изглежда като бременна в 6-ти месец, а преди това нямаше корем.
Не знам дали при всички е такъв ефекта, ама аз лично, не искам да рискувам.

# 426
  • Varna
Херци и при мен действа малкото ядене,ама не мога да изкарам дълго-то това ми е проблема. Ставам леко гладна от масата и на 5-я- ден  вече  ми пада пердето и съм се натъпкала със Вх.Confused

Абсолютно и аз съм така .Ако не правех грешката да се тъпча ,щях да сваля повече.
Днес имам рд и си направих домашна безглутенова с плодове торта .Вечерата - ребра с картофи в масло ,на фурна в гювеч .
Утре продължавам отново Simple Smile
Взех сладкарска извара и скир от Лидл , по вкуса са ми. Вчера бях на миш маш с извара и яйца  от пъдпъдъци .
 Приятен ден !

# 427
Херци и при мен действа малкото ядене,ама не мога да изкарам дълго-то това ми е проблема. Ставам леко гладна от масата и на 5-я- ден  вече  ми пада пердето и съм се натъпкала със Вх.Confused

Абсолютно и аз съм така .Ако не правех грешката да се тъпча ,щях да сваля повече.
Днес имам рд...
Ч.Р.Д.   Birthday    Wine Glass
Иначе, не се обвинявайте за "грешката", тя не е ваша.....    Simple Smile   просто срещу биологията трудно се върви.
Тялото ни е така устроено-държано гладно, то се бунтува и се стреми всячески да ни накара да го нахраним.Все пак тези органи-сърце, мозък, дробове, кръвоносна и лимфна система, мускули, имат нужда от енергия, а тя идва с храната.Факт, колкото и тъжен и гаден да е за нас.

# 428
  • тук и там
Таня, 'Уверена по бански" е платена програма,нали?Искам да си взема за Бг някаква програма за това се интересувам.

# 429
Martin Vali, честит рожден ден! Пожелавам ти постигане на целите ти и много щастие!

Tissi, ще загатнеш ли какво си намислила, че ми стана интересно?  Hug

# 430
Таня, каква помощ имам която не оценявам?

Хиляди жени си правят всякакви видове масажи и процедури. Естествено че не разчитам да отслабна от някакъв масаж, но леко да посвие кожата, да подобри състоянието и. На този етап за съжаление ми е непосилно скъпа, затова се оглеждам за бюджетни помощници. Да, знам че и целулит се маха със спорт и хранене, но аз не виждам проблем в спорт+ хранене+ масаж (независимо професионални или домашни). Hug

# 431
  • София, България
Адашке, (аз също съм Тони, всеки път си мисля, че на мен се говори, като прочета Тони) нямам намерение да издавам какво съм намислила. Само ще кажа, че е прочистваща диета, т.е не е като дълготраен режим. Ще го спазвам 1 месец и после ще ви разкрия какво съм правила. Ако си кажа от сега имам чувството, че нещо ще се откажа. Фактът, че го държа тайна и искам да е изненада и за вас, ме мотивира да изкарам 30те дни на този специфичен режим. 🤗

# 432
Скрит текст:
Адашке, (аз също съм Тони, всеки път си мисля, че на мен се говори, като прочета Тони) нямам намерение да издавам какво съм намислила.
Само ще кажа, че е прочистваща диета,
Скрит текст:
т.е не е като дълготраен режим. Ще го спазвам 1 месец и после ще ви разкрия какво съм правила. Ако си кажа от сега имам чувството, че нещо ще се откажа. Фактът, че го държа тайна и искам да е изненада и за вас, ме мотивира да изкарам 30те дни на този специфичен режим. 🤗
Мои познати всяка година след Нова година правят някаква прочистваща диета, но само 2 седмици.(писала съм за тях някъде по темите преди....)
Казват, че повече просто не издържат.....накрая имат вид на хронично болни.Посивяла кожа, блестящ/"мокър" поглед, гони ги някаква безкрайна умора, изобщо, казват, че се чувстват зле, но това било ефекта от пречистването.
Не знам в подробности много, но пият някакви прахчета от САЩ, комбинирани с минимални количества храна, в повечето случаи под формата на сокове/шейкове.
Дано твоята диета да е нещо различно, че те наистина изглеждат ужасно....

# 433
Адашке, (аз също съм Тони, всеки път си мисля, че на мен се говори, като прочета Тони) нямам намерение да издавам какво съм намислила. Само ще кажа, че е прочистваща диета, т.е не е като дълготраен режим. Ще го спазвам 1 месец и после ще ви разкрия какво съм правила. Ако си кажа от сега имам чувството, че нещо ще се откажа. Фактът, че го държа тайна и искам да е изненада и за вас, ме мотивира да изкарам 30те дни на този специфичен режим. 🤗

Успех ти желая и ще чакаме да се похвалиш. Довечера съм на канго. Имам малко мускулна треска от снощи на раменете и талията. Отвратително време е навън и ми е тъпо.

# 434
Една приятелка прави двуседмично пречисрване с череши и чай.  Детокс някакъв. После бавно се захранва.

Общи условия

Активация на акаунт