Дневникът - тема 93 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 824
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Една приятелка прави двуседмично пречисрване с череши и чай.  Детокс някакъв. После бавно се захранва.
Е това си е гладолечението на Лидия Ковачева, но с един плод.
Никога не бих си го причинила отново, а изкарах само 9 дни. Бях млада и глупава да се хвърлям на такива шашкащи целия организъм диети! От подобни щуротии, после се чудим защо не можем да отслабнем от нищо.Smirk

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 15:24 от Franie

# 436
  • Бургас
Таня, 'Уверена по бански" е платена програма,нали?Искам да си взема за Бг някаква програма за това се интересувам.

Платена е, да.

Гери, имаш режим от Румяна, тренировки, велоергометър и не на последно място  - нас. Та ако си направиш план за 30 дни и си спретнеш едно предизвикателство, с нашата подкрепа, ще се изненадаш от резултата. А спестените пари, можеш да ги изразходваш после за нова рокля или бански. Гарантирам ти, че резултат ще има, при това дългосрочен и здравословен.

# 437
aз на последък нямам прогрес на кантара. но нямам и регрес. Т.е. имах 1 кг , но го махнах и сега държа. Да не би пък да съм стигнала до някакво равновесие? Защото в същност се чувствам и се намирам много добре. В смисъл в сравнение с преди и изобщо. Не е идеално. Имам какво да смъквам и какво да стягам, но сега се чудя да задържа ли на предната стратегия, която даде резултати и да почакам или да натисна и да сложа повече рестрикции. Което пък ще ме вкара в дискомфорт.

# 438
  • София

bella_ciao
, аз се движа стъпаловидно и през 2-4 кг. имам "плато". Оставям организма си спокойно и за дълго да свикне с новите килца, както и психиката ми да си почине Simple Smile Като видя, че съм стабилна и в подходящото състояние на духа натискам пак. И така...останаха 1-2 килца йейййй! Чувствам се прекрасно. Имам да стягам, има още малко, но това си беше дъълга и трудна борба и не мога да повярвам, че пак се чувствам в кожата си и в хубавите си, слаби дрешки Smiley

# 439
Франи запазваш ли режима или @натискаш@ с нови рестрикции?

# 440
Таня,  благодаря.  На този етап ще си поръчам вендузи за целулит и някакъв крем, вероятно Кроитерхоф.  Малко да го поразбия, пък храненето и тренировките си продължават.

Сготвих един гювеч за народа у дома, никой не го иска. Официално приключвам с готвенето и всички минават на моя салатно скарен режим хахахах.

# 441
  • София
Франи запазваш ли режима или @натискаш@ с нови рестрикции?
Като цяло си го запазвам, но минавам за няколко дни седмично на варени яйца и кисело мляко с висока масленост. Ефектът е моментален! В работата ми е лесно да се храня така. Храня се по 5 пъти на ден, но количествата са ми доста малки. Просто не мога вече да търпя да ми стане тежко. Буквално ме заболява стомаха и ми става зле. Тези дни (яйцата и млякото) може да са 2-3 последователни или ако не съм на кеф да са както дойде, а през останалото време съм си на сиренца, месо, зеленчуци и всичко останало. Не спирам изобщо коктейлчето вечер (джин или водка с тоник) Flushed Не само по пълнолуние хаха
Скоро се връщам и в залата. Тренирам с тежести и собствено тегло. Тогава сама ще си увелича порциите.
Научих се да си слушам тялото.

# 442
Franie и при мен е същото. вече не мога да изям предните количества . Аз имам проблем, че варени яйца не обичам. Кисело мляко да, но варени яйца не мога да ям . С какво да ги заместя. Нещо с вкус и по-пикантно. Серано шунка например ям, но не съм купувала от седмица. Много е лека.
Някой беше писал за Лидл нещата. Лидл е дискаунтер и аз не вярвам в качеството на нещата му. От там рядко пазарувам . Имам само някои неща, които рядко ползвам и газирана вода.   

# 443
кажи един недискаунтър, защото аз луканка не мога да си намеря  Whistling
Франи, казвала ли си колко си килограма?

# 444
Аз с кеф бих ти пратила домашна Simple Smile Моята изостава. Лидл, Била, Кауфланд не мисля, че има някаква разлика в качеството.

# 445
насреща съм, Съни Simple Smile
не ми се пишеше, че само домашната вече става за ядене  Peace

# 446
Ами то същото важи и за месото, защото като е обработено с разни гадости за окрехкотяване и т.н. и не е особено добре. Ама тази тема колкото и да я нищим, това е положението, почит е невъзможно да си произвеждаме всичката храна сами.

# 447
Herzen aз луканка много рядко взимам. И гледам да е от малки магазинчета има на мандри. Например на Равно поле или други подобни. На Иван - Асен има , на Римската стена има . В Лидл луканка не бих взела.

# 448
  • София
Franie и при мен е същото. вече не мога да изям предните количества . Аз имам проблем, че варени яйца не обичам. Кисело мляко да, но варени яйца не мога да ям . С какво да ги заместя. Нещо с вкус и по-пикантно. Серано шунка например ям, но не съм купувала от седмица. Много е лека.
Някой беше писал за Лидл нещата. Лидл е дискаунтер и аз не вярвам в качеството на нещата му. От там рядко пазарувам . Имам само някои неща, които рядко ползвам и газирана вода.   

И аз не обичам варени яйца, но са ми бързи сутрин за работа и ги ям като хапчета Laughing
Иначе можеш да си ги приготвяш както ги обичаш. На омлети с извара например + лютичко щом търсиш пикантен вкус. Миш-маш, но с по-малко лук и чушки.
Аз писах за шунката от Лидл. Имат страшно много боклуци, но и много качествени неща.
Конкретната шунка е най-добрата, която съм купувала на нашия пазар изключая италиански и испански меса от специализирани магазини. Пак ще кажа, че работя в сферата, а и имам мнение за съставът и качеството й от няколко технолога. Повярвай ми, с цялата тази вътрешна информация за това какво се съдържа в продуктите, изключително трудно и прецизно си избирам всяко нещо за ядене, както и за козметика, прахове за пране, материи на дрехи...абе ужас!
Понякога за следобедна закуска си слагам в к.мляко протеин с вкус на ягода и бял шоколад. Много добре ми идва вместо сладичко. Още не съм пробвала идеята си за сладолед с протеин.

# 449
Franie мерси за информацията за Лидъла. Аз по принцип много подозрително заобикалям всички дискаунтери. Дори не се занимавам да им чета опаковките. Но ще имам в предвид да не съм така рестриктивна и да поглеждам някои неща.
Малките магазинчета нали също се контролират?

Аз съм чувала добри неща за храните във Фантастико, но нямам лични наблюдения за справка.

Общи условия

Активация на акаунт