Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 41 613
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Църквата не е църква. Депо за кокаин и органи за продажба под прикритие
Въх, сериозна работа. Joy Лекарите мулета ли ще стават? Joy

# 436
Църквата не е църква. Депо за кокаин и органи за продажба под прикритие
Въх, сериозна работа. Joy Лекарите мулета ли ще стават? Joy
Като ги гледам....
Йосиф е на трева, пуши я в моргата
Магда е на кокаин - вре си носа навсякъде (ето къде са отишли кинтите на Васил)
Генадиева и Кръстева са на гъби (от гората около болницата)
Зорница е на ЛСД - обича сладко и има безгранична фантазия
Захариев е омешал виаграта с морфин и е станало мамата си трака  -не помни кога, къде, коя е..."любил"
Тасев е на синтол (не е дрога, ама пак е гадно)
Тони се е преквалифицирал на дилър - все пак практически опит с хероин и метадон, има канали, всичко

Хм.....те отдавна са мулета, ако питаш мен

# 437
Охххх, Дона, ще ме убиеш JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 438
Дона, не забравяй, че Тони внасяше нелегално метадон в болницата хахахах. Зорница пък му беше съучастник. Абе готови са. Joy И Наталия едно време какви ги вършеше с тия забранени вещества... Joy

# 439
Плаши ме, че толкова добре познаваш наркотиците. и действието. Animal Joy Cat

# 440
Дона, не забравяй, че Тони внасяше нелегално метадон в болницата хахахах. Зорница пък му беше съучастник. Абе готови са. Joy И Наталия едно време какви ги вършеше с тия забранени вещества... Joy
Така де, метадон исках да кажа, не морфин

Плаши ме, че толкова добре познаваш наркотиците. и действието. Animal Joy Cat
През живота си не съм опитвала дори трева, да не говорим за друго.
Чела съм туй онуй, освен това съм  заклет фен на сериалите Weeds и
Breaking bad Wink
Някои неща чопнах от един виц - доказателство, че героите от Мечо Пух са на наркотици Wink Пф, не трябваше да акзвам за Мечо пух хахаха

# 441
Ееееех, Дона! Браво на теб!!!:hibiscus: Карла Рахал би била прeкрасна не чистачка, а старша сестра.
 Толковва колоритен образ е тя. Прекрасна щеше да бъде в тази роля, а не да се дразня от някои персони. С Карла бих гледала с интерес всички истории, които й измислят. Даже и с Васил. Щеше да бъде страхотно и такъв живот да вдъхне в образа. Много, много ме е яд, като се сетя!!!!:imp:

Що не го виждам Карамазов да върти парцала и да носи подлоги?Rolling Eyes
Лекар с отнети права и станал санитар???? УТОПИЯ.

Моски, много правилно си сложила забалежката към снимката с моите „любими“ образи. Предполагах, какво ще видя, но нали дай да видя за да се ядосам повече. Едната е морава. Да не е яла бой?

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 12:39 от *Melanie*

# 442
А потвърдено ли е, че и Карамазов ще участва?

# 443
Мел, като я видях в сериала (беше с епизодична роля), си казах - Боже мой, това е!!! Ама на, не я вземат.....щеше дс е юногл комично всичко с нея
И аз не го виждам Карамазов в тая роля. По-скоро някой от общината - с костюм Joy

Стамеумай наистина е яла бой

# 444

Не ми се вярва и да участва да е в тази роля. Още повече момченцето, което ще участва, като негов син е русичко и много светло. Таткото трябва и той да е светъл - например Калин Врачански.MoneySatisfied

# 445
Калин Врачански снима друг сериал в момента, със сигурност няма да ни удостои с участието си в нашия. А за Карамазов вървят много упорити слухове и няма да се изненадам, ако цъфне.

# 446
Карамазов е готин. Много го харесвам. Ще е удоволствие за мен да го гледам. Пък е и хубавец!

# 447

Не ми се вярва и да участва да е в тази роля. Още повече момченцето, което ще участва, като негов син е русичко и много светло. Таткото трябва и той да е светъл - например Калин Врачански.MoneySatisfied

А кое е това момченце? Явно нещо съм пропуснала, че нищо не схващам...

# 448
На Милошевица малкият син. Пепи си избрало да е името на героя му.
Върни 4-5 стр.назад има линк. Ако не в тази теме в другата. Линка е от днес публикация в 24 часа

# 449
Ето го отново линкът към статията, където се говори за малкия Пепи и за санитаря:
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6973460

Общи условия

Активация на акаунт