Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 41 608
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
А ми те си се пускат и обсъждат тук, само за тримата не, всичко останало бива писано в тази тема. Отстъпихме назад и дадохме поле на изява, което ни казаха многократно, че сме отнели на други

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 15:53 от maichetoo0o

# 466
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че вече се изясниха нещата и нека не се влиза в излишни спорове и да се пълнят страници с тях. Никой не е забранявал да се пише за актьорите и героите. Ентусиазмът за тримата идваше в повече на някои потребители. 

# 467
Мириел, в момента се чувствам малко като:"Зайо, защо си без шапка? Зайо, защо си с шапка?"

Не са ни забранили, само предложиха да се махнем и да пишем другаде за тях и вече го правим, за да е мир тук Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 22:24 от maichetoo0o

# 468
Мириел, в момента се чувствам малко като:"Зайо защо си без шапка? Зайо защо си с шапка?"

Не са ни забранили, само предложиха да се махнем и да пишем другаде за тях и вече го правим, за да е мир тук Simple Smile
А то не е ли същото? На мен точно на такова ми прилича, но както и да е, няма нужда да се влиза в излишни спорове.

# 469
Скрит текст:
Мириел, в момента се чувствам малко като:"Зайо защо си без шапка? Зайо защо си с шапка?"

А то не е ли същото? На мен точно на такова ми прилича, но както и да е, няма нужда да се влиза в излишни спорове.

Опитвам се да бъда дипломатична, а ти разваляш нещата Wink Grinning

# 470
Скрит текст:

Опитвам се да бъда дипломатична, а ти разваляш нещата Wink Grinning
Айде айде, няма нужда от дипломатичност, нека бъдем честни. Wink Grinning

# 471
Не мисля, че някой иска да се връща отново към онзи момент с разправиите, затова апелирам да спрем с обясненията.

# 472
Васил Бинев е на линия, ето една снимка с човек от екипа и Ирина Simple Smile

Скрит текст:

# 473
One big happy family  Grinning Grinning Grinning
Поне извън снимачната площадка да ги видим тия двамата усмихнати толкова близо един до друг Simple Smile

# 474
Супер! Искаме си Фотев, да има екшън.

# 475
Много е сладичка тази Иринка. Къде е ѝ е зимното яке? Animal Joy Cat

# 476
  • София
Супер, Васил Бинев. Чакам Фотев с нетърпение, този глас е незаменим.

# 477
Ще има крими история тук. Дано поне веднъж някой лош си получи заслуженото. Нещо сериалът не обича справедливостта и лошите получават катарзис и стават добри.

# 478
  • София
Само да не убият Фотев, че искам да го гледам до края. Всеки друг могат да го гръмнат, няма да ми липсва.

# 479
Ще има крими история тук. Дано поне веднъж някой лош си получи заслуженото. Нещо сериалът не обича справедливостта и лошите получават катарзис и стават добри.

За съжаление смятам, че точно така ще стане и сега - ще преживее катарзис Фотев, а няма да си гние в затвора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт