Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 41 666
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
  • in Wonderland
Да, да. Аз помислих, че е нещо по- драстично и й гледах инста, същата си е 😁

# 316
Да, да. Аз помислих, че е нещо по- драстично и й гледах инста, същата си е 😁
То си беше, явно бързо расте. Grinning

# 317
Е, значително си скъси косата Ралица. До раменете й е в момента, а беше доста по-дълга.

За Кръстева мисля, че се бъркаш. Нямам никакъв спомен да е говорила за катастрофа. А и тук също не сме го коментирали.

Вергов е качил сторито си сцена как с Романова оперират Simple Smile

# 318
Ей сега гледах първи епизод от сезон 1 и Генадиев казва на Кръстева, че знае какво е да изгубиш дете....  Обаче явно повече не е ставало на въпрос.

# 319
Ей сега гледах първи епизод от сезон 1 и Генадиев казва на Кръстева, че знае какво е да изгубиш дете....  Обаче явно повече не е ставало на въпрос.

Точно това коментираме предните няколко поста Wink

# 320
Да, да. Чета Ви, но нали и аз да си кажа... Blush Извинете.

# 321
Романова и Банков в действие:

# 322
А, няма нищо Wink

То колко неща само подметнаха ей така без обяснение и развръзка. 
Цели сюжетни линии останаха отворени, получи се и разминаване във времето... 

Да се надяваме, че занапред ще бъдат по-старателни и няма да има такива пропуски.
Че току виж мръднат напред във времето без обяснения и има да се чудим цял сезон какво точно става.

# 323
Едни от любимите ми сцени на Банков бяха точно с Романова! Ще се радвам да ги видя пак в тандем  Simple Smile

# 324
  • Кърджали
О да, с Романова имаха много хубави сцени. И с Виолета, ама нея няма как да я върнат вече.

# 325
  • София
Много започнаха да издават с тези снимки.

# 326
О да, с Романова имаха много хубави сцени. И с Виолета, ама нея няма как да я върнат вече.
АААааааа, ти ще кажеш, че не може

# 327
  • Разпиляна във въображението
Вергов много активен. Все едно му е за първи път Simple Smile

# 328
Вергов много активен. Все едно му е за първи път Simple Smile
Той цялостно си промени поведението в социалните мрежи. Подозирам, че или е взел няколко урока как се прави или някой му помага с менажирането на страницата. И в двата случая няма лошо. Миналият сезон Наум беше основният им ПР Grinning
Аз обаче съм далеч от мисълта, че това са неща, които не са съгласувани с екипа.

# 329
Не мисля, че се издава нещо голямо или особено. Гледах Комик кон миналата седмица, ами там хората говорят какво ще стане първите епизоди, кои ще са гост звездите и в същото време запазват останалите 98% неща за изненада, и това е официално представено от продуцентите и сценаристите, а ние сме в някакво информационно затъмнение в сравнение с тях.

Общи условия

Активация на акаунт